hayal kırıklığı.

Yok canım olur mu? Kapak arayan çok insan var toplumda. Bunlar benim gündelik sözlerim. :) Teşekküre gerek yok. Her zaman... :)

Kör gözün parmağıma!

Adam evli, tam 5 yıl boyunca boşanamadığı(?) karısı salak yerine konuluyor, boşan beni al deniyor, boşayamam bekle diyor, görücü usulü ile evlenmek isteyen saf ve temiz adamla evlensem mi acaba deniliyor?

Kim suclu? Kim günahkar? Bile bile göre göre evli bir kadının yuvasını dağıtan aşık(?) genc kızımız mı, kart zampara adam mı?

Ben söyleyeyim uşak.

Sayın konu sahibi yazdıklarınıza bakınca ben karşımda yuva yıkan bir kadın ve iki kadını birden idare eden ahlaksız bir adam gördüm.

Kendinizi de o adama çok güzel bir şekilde kullandırtıyorsunuz.

Ayrıca da unutmayın, yuva yıkanın yuvası olmaz. O kadının ve varsa çocuklarının ahı da bir ömür sizi tutar.

benim merak ettiğim evli bir erkekle nasıl düzenli bir ilişki yaşanabilirki??
adamın evi sorumluluğu var ayıracağı zaman bile kısıtlıdır..
evli erkek bir bayana ne verebilirki aşk anlamında ..
nesi sevilir bu evli erkeklerin

Evli adamlarla ilişkiyi kim savunuyor burada?
Algılama sorunu mu var, yoksa canınız sıkılıyor da tartışmak için yer mi aruyorsunuz ben anlamayamıyorum..

Arkadaşlar, hiç yok yere tartışıyorsunuz şu an..

Konu sahibesini kınamanın, ona hakaret etmenin, ona nefret dolu mesajlar yazmanın kimseye bir faydası yok..
Olan olmuş...5 senedir beraber mi? Beraber..Şu saatten sonra, "evli erkekle işin ne, tüü kaka" demenin manası var mı? Yok..Biraz mantık..

Ha bundan sonrası için, "ben ayrılamıyorum, ilişkime böyle devam etmeye karar verdim" diye açıklama yapar, ozaman söylersiniz söyleyeceğinizi..İçinizde kalmaz..

Kimse evli erkeklerle ilişkiyi falan savunmuyor..Mesajları okumadan etmeden kendi zanlarınızla yorumda bulunmayın mümkünse..

Nikahlı karısından arta kalan zamanlarda yaşadıklarına aşk diyor bunlar.. Ya da ben bi bakkala gidip geliyorum kaçamakları.

Bu arada o adamı (!) anmak bile istemiyoruz o yüzden eleştirmiyoruz!! Ondan kimseye hayır gelmez..İki yüzlüce,utanmadan her iki tarafı da en ucuz,en sıradan yalanlarla kandırmış... Allah onun cezasını vermiş ki böyle bir karaktersiz olmuş..

Nikahlı karısından arta kalan zamanlarda yaşadıklarına aşk diyor bunlar.. Ya da ben bi bakkala gidip geliyorum kaçamakları.

ne bileyim ya

saçma geliyor bana

aşk böyle bişey değilki..

istediğimde yanımda olmayacak adamı ne yapayım ben

yada karısının koynundan çıkıp gelecek bir adamı

biraz hazım yada mide meselesi sanırım

Yorum yap butonu kendi fikirlerimi belirtmek için var yanılmıyorsam tıpkı şu an sizin kendi fikrinizi belirttiğiniz gibi.. Evli erkekle ilişki yaşayan kişinin konu açması, adamı savunması ( ben ona güveniyorum, boşanacak evleneceğiz biz cümleleri bunu gösteriyor ), konunun temeli adamın evli olması değil, adamın neden konu sahibini tercih etmediğini dert edinmiş konu sahibi.. Şimdi sormak lazım Mantık bunun neresinde acaba?? Kendi evliliğinizde aldatılan eş olursanız mantıklı olun ahkamı kesebileceğinizi de hiç sanmam.. İster 5 sene birlikte olsun, ister 30 yıl birlikte olsun yaptığı yanlış arkadaşım daha ötesi mi var ya.

O adamdan hayır gelmez asla, ayrıl. Başka biriyle de hemen evlenme senin ve evleneceğin insan için kötü bir durum olur. Biraz kafanı dinle üç beş ay sonra yeni ve doğru ufuklara yelken aç bence. Şahsi fikrim baştan itibaren bir hataymış bu ilişki kendine yeni bir hayat kur o yüzden.

Çok doğru söyledin..Altına imzamı atarım..

İşte bundan bahsediyorum. Yapılanın doğru olduğunu iddia etmiyor ki burada kimse..
Konunun temeli ben de değilim burada, asıl mesele şu, bu kadın fikir istiyor bizden. Ne yapmalıyım, bekleyeyim mi diye? Cevap: HAYIRR!!
Tü kaka derken asıl meseleden uzaklaşıyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım yanlıştan çıkacağıma inanıyorum. Beni eleştiren, sitem eden, kınayan, yardım etmek isteyen, aklımı başıma almam için yorumlar yazan her bayandan da Allah razı olsun. Ben değerliyim ve kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim.

en hayırlı karar bu, ve göreceksin o adam eşiyle yaşamaya devam edecek gitmek isteyen adam öyle bi gidiyo ki ne vefa dinliyolar ne minnet karısını bırakmıyo işte, sebep ister çocuk olsun ister başka bişey

Kandırıldı diyelim, 1 yıl degil, 2 yıl degil koskoca 5 yıl.

Ben bu tür durumlarda direkt evli adamı erkegi suçlarım,
ama konu sahibi de masum degil,

en başından evli oldugunu biliyor,
bekliyor, adam görücü gelmesine ragmen ya bekle ya ayrılalım diyor,
Konu sahibi 2. adamı buldu ya diğerini terkedip,
görücü gelenle mi evleneyim
sizce ne yapayım diyor...

Bu soruyu bizlere degil de ,
kendine sormakta sizce de geç kalmamış mı?

Kimse kusura bakmasın, bu konuda hem adam hem de onunla 5 yıldır boşanmasını bekleyen
konu sahibi suçludur....

Bu arada görücü gelmese, gelen görücü konu sahibinin aklına yatmasa ,
emin olun aynen devam edecekti

O kadar!

Son düzenleme:
herkes sadece kendi yorumunu yapsa,başkalarının düşüncelerine laf atmasa olmuyor değil mi? sen anlayış gösterirsin ben sert yorum yaparım kime ne? olaya dini katmasak zaten olmaz,o birinci şart..Şükür bir çoğumuz Müslümanız ve kınadığımız şeyin başımıza gelmeden ölmeyeceğimizi de bilecek yaştayız,bilinçteyiz!bu kınamak değil eleştirmek önce bunun farkına varın. bu konuda din dersi vermek kimsenin haddi olamaz...l

ne yapalım,5 yıl boyunca evli adamla beraber olmuş arkadaşa ah canım seni anlıyorum,yazık mı diyelim..kusura bakmayın ama ben bunu bu kadar doğal karşılamyamıyorum.yuva yıkan kadınlara saygım yok! hadi ilk başta anlamadın sevgili oldun diyelim,adamın evli olduğu ortaya çıkınca neyi bekliyorsun? kendine de mi saygın yok..dile kolay ya 5 koca yıl!yazık değil mi sana?o adama zaten diyecek bişey yok,en büyük suç onun.iki kadını birden idare ediyor!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…