İlahi romantik hiç güleceğim yoktu.. evli erkekle birlikteliği savunmadığım için edepli değilsem kusura bakma.:26: Ama bana cevap vermek için internetten özlü sözler aramanın lüzumu yoktu ben de teşekkür ederim uğraşmış didinmişsin
merhabalar bayanlar. kafamı kurcalayan bir olay hakkında görüşlerinizi almak istedim. yaşım 28 bekarım. beş senedir devam eden düzenli bir ilişkim var(dı).daha doğrusu ben bekleyen tarafım. sevdiğim erkek evli eşiyle problemlerinden dolayı kağıt üzerinde evliler. çocukları var.belki bana kızacaksınız evli bir adamla ne işin var diye ama eşiyle hiç bir şekilde diyaloğu olmadığını biliyorum ve ona güveniyorum. birbirimizi seviyoruz ama sadece sevmek yetmiyor galiba.eşiyle şu anda boşanamıyor ailevi nedenlerden dolayı. bana tek dediği bana güven bir gün boşanıp seninle evlenecem. kendisini yeterince beklediğimi artık bu olayı netleştirmesi gerektiğini söyledim daha zaman istiyor benden. olan bana oluyor bu arada zamanım geçiyor. Bu arada görücü usulü beni istemeye geldiler. Kendisi bu olay için bana kızdı.Sen niye onları eve çağırttın diye. Bende artık yaşımın geçtiğini evlenip yuva kurmak istediğimi söyledim ona. Ve bu konuda ona baskı uygulamaya başladım ve o beni seviyorsan beklersin dedi. Eğer illa evlenmek istiyorsan hayat senin kararını ver ya bekle ya evlen dedi.Geçen beş yılıma mı yanayım, adam olup beni sahiplenemediğine mi yanayım, çok sevip çok büyük hayal kırıklığı yaşadım ona mı yanayım.Sözle seviyorum demek yetmiyormuş anladım. Çok acı çekiyorum. Onu unutmak için yapacağım evlilik hayırlı olur mu o da muamma. Beni isteyen kişiyle evlenip yuvamı kurmam mı doğrusu. Sevdiğimi ne kadar bekleyeceğimi bilmeden beklemek mi doğrusu?
benim merak ettiğim evli bir erkekle nasıl düzenli bir ilişki yaşanabilirki??
adamın evi sorumluluğu var ayıracağı zaman bile kısıtlıdır..
evli erkek bir bayana ne verebilirki aşk anlamında ..
nesi sevilir bu evli erkeklerin
Nikahlı karısından arta kalan zamanlarda yaşadıklarına aşk diyor bunlar.. Ya da ben bi bakkala gidip geliyorum kaçamakları.
Evli adamlarla ilişkiyi kim savunuyor burada?
Algılama sorunu mu var, yoksa canınız sıkılıyor da tartışmak için yer mi aruyorsunuz ben anlamayamıyorum..
Arkadaşlar, hiç yok yere tartışıyorsunuz şu an..
Konu sahibesini kınamanın, ona hakaret etmenin, ona nefret dolu mesajlar yazmanın kimseye bir faydası yok..
Olan olmuş...5 senedir beraber mi? Beraber..Şu saatten sonra, "evli erkekle işin ne, tüü kaka" demenin manası var mı? Yok..Biraz mantık..
Ha bundan sonrası için, "ben ayrılamıyorum, ilişkime böyle devam etmeye karar verdim" diye açıklama yapar, ozaman söylersiniz söyleyeceğinizi..İçinizde kalmaz..
Kimse evli erkeklerle ilişkiyi falan savunmuyor..Mesajları okumadan etmeden kendi zanlarınızla yorumda bulunmayın mümkünse..
Yorum yap butonu kendi fikirlerimi belirtmek için var yanılmıyorsam tıpkı şu an sizin kendi fikrinizi belirttiğiniz gibi.. Evli erkekle ilişki yaşayan kişinin konu açması, adamı savunması ( ben ona güveniyorum, boşanacak evleneceğiz biz cümleleri bunu gösteriyor ), konunun temeli adamın evli olması değil, adamın neden konu sahibini tercih etmediğini dert edinmiş konu sahibi.. Şimdi sormak lazım Mantık bunun neresinde acaba?? Kendi evliliğinizde aldatılan eş olursanız mantıklı olun ahkamı kesebileceğinizi de hiç sanmam.. İster 5 sene birlikte olsun, ister 30 yıl birlikte olsun yaptığı yanlış arkadaşım daha ötesi mi var ya.
Yorum yap butonu kendi fikirlerimi belirtmek için var yanılmıyorsam tıpkı şu an sizin kendi fikrinizi belirttiğiniz gibi.. Evli erkekle ilişki yaşayan kişinin konu açması, adamı savunması ( ben ona güveniyorum, boşanacak evleneceğiz biz cümleleri bunu gösteriyor ), konunun temeli adamın evli olması değil, adamın neden konu sahibini tercih etmediğini dert edinmiş konu sahibi.. Şimdi sormak lazım Mantık bunun neresinde acaba?? Kendi evliliğinizde aldatılan eş olursanız mantıklı olun ahkamı kesebileceğinizi de hiç sanmam.. İster 5 sene birlikte olsun, ister 30 yıl birlikte olsun yaptığı yanlış arkadaşım daha ötesi mi var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?