Çok gencsin daha ahh canım benim her şey iyi olacak senin için ve bebisin için sen sadece bir daha köle kul olma bu insana önüne bak okuluna git mesela ama bi hata daha yapma bende 6 yıllık evliyim bende 18 yaşında evlendim ve bende hep keşke diyorum hani biraz dahA bekleseymisim çünkü ınan yasimiz geçtikçe daha sağlıklı kararlar alıyoruz peki baban bosanmaniz konusunda ne düşünüyor bebisden haberi varmıGüzel düşünceleriniz için ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..Burda okuyunca böyle şeyler gerçekten moral oluyor bana..20 yaşındayım 1.5 yıl oldu..
Hayır haberi yok babamın.. adetime az kaldı kesinleşicek birkaç güne testlere pek güvenmiyorum..Sadece hiç olmayan değişiklikler oldu bu ay vücudumda..Akıntı,göğüslerde,mide,baş..1.5 ay boyunca çocukta çocuk diye hergün uğraştı..Şimdi gerçekten ihtimalim gerçek olursa çok yanlış bir zamanda ve yanlış bir evliliğe gelmesini istemiyorum.Boşanmamız konusunda o benden daha kararlı yılların tecrübesi benden daha iyi görebiliyor herşeyi..Sana yaşattıklarını 2 misliyle yaşatıcam üzülme sakın dedi..Biraz karanlık biridir :))) Güveniyorum ona..Önemli olan benim içimde karar vermem ama inşallah koparıp atıcam..Çok gencsin daha ahh canım benim her şey iyi olacak senin için ve bebisin için sen sadece bir daha köle kul olma bu insana önüne bak okuluna git mesela ama bi hata daha yapma bende 6 yıllık evliyim bende 18 yaşında evlendim ve bende hep keşke diyorum hani biraz dahA bekleseymisim çünkü ınan yasimiz geçtikçe daha sağlıklı kararlar alıyoruz peki baban bosanmaniz konusunda ne düşünüyor bebisden haberi varmı
Tüylerimi diken diken yaptınız..Farkında olma konusunda haklısınız sevgimi küt diye kesemesemde kör değilim en azından umarım olumsuzluklarım bana bir ders olur..Ve artık hayattaki sınavlarımı daha az hatayla ve başarıyla atlatabilirim..Hepimiz için öyle olsun..Zor bir durum.Baş etmek için moral motivasyon ve desteğin çok olacağı birsüreç.Sanslı tarafınız ailenizin yanınızda olması.En sanslı gördüğüm nokta ise Sizin artık FARKINDA olan biri olmanız.Farkındalıklar Alınan kararlarda basarılı olma sansını yüksek tutmuştur her zaman. hikayenizi okuduğumda aklıma sevdiği kızla problem yaşayan ve birtürlü birlikteliklerini kurtaramayan bir arkadaşım geldi.annesini bi rahatsızlık sonucu kaybetti.üzerinden 2 ay gibi bir süre geçtikten sonra ziyaretine gittim.genel konuşmalar iş,ev annesi derken sevdiği kızı sordum."o yok artık "dedi.zor oldu galiba dedim.ve bana sunları söyledi. "Bengücan hayatta asla vazgeçemem dediğim bir insandan ben 2 ay önce vazgeçmek zorunda kaldım.Annemden.onun için sunu soyleyebilirimki hayatta kimse vazgeçilmez değildir." Balyoz gibi indi beynime o cümle.cokkkkk haklıydı.yaşadığın olumsuzlukları unut diyemem ama yolunun arkasına bırak.önündeki uzun yolda sağlık ve huzur seninle olur insallah
babani dinle bence bide iyi bir avukat tutun gorsun bakalim el mi yaman belmi yamanBabamda annemden ayrıldığı için ve çok başına çoraplar örüldüğü için biliyor bu durumları baya..Babam bırak o açsın dedi.Zaten artık bildiğim kadarıyla öyle birşey yokmuş seyrini değişterecek olan delillermiş ki o konuda içim rahat..Donuna kadar alabilirim..
Anladım canım evet gebelik belirtisi gibi duruyor ama test yapmadan bilemeyiz hayırlısı hakkında evet önce kendi içinde kopar at karşına senin değerini bilen biri mutlaka çıkacak gensin daha tavsiyem kalbinle değil mantiginla karar ver barisacaksin yine bir sürü problem cocugu nda olursa bu engamede büyüyecek iyi düşünHayır haberi yok babamın.. adetime az kaldı kesinleşicek birkaç güne testlere pek güvenmiyorum..Sadece hiç olmayan değişiklikler oldu bu ay vücudumda..Akıntı,göğüslerde,mide,baş..1.5 ay boyunca çocukta çocuk diye hergün uğraştı..Şimdi gerçekten ihtimalim gerçek olursa çok yanlış bir zamanda ve yanlış bir evliliğe gelmesini istemiyorum.Boşanmamız konusunda o benden daha kararlı yılların tecrübesi benden daha iyi görebiliyor herşeyi..Sana yaşattıklarını 2 misliyle yaşatıcam üzülme sakın dedi..Biraz karanlık biridir :))) Güveniyorum ona..Önemli olan benim içimde karar vermem ama inşallah koparıp atıcam..
Haklısınız sağolun..Anladım canım evet gebelik belirtisi gibi duruyor ama test yapmadan bilemeyiz hayırlısı hakkında evet önce kendi içinde kopar at karşına senin değerini bilen biri mutlaka çıkacak gensin daha tavsiyem kalbinle değil mantiginla karar ver barisacaksin yine bir sürü problem cocugu nda olursa bu engamede büyüyecek iyi düşün
Gene hayal kırıklığımla buradayım.Hamile olma ihtimalim var eşimle 10 gündür ayrıyız akşam ona söylediğimde cevap bile vermedi ve yaptığım bütün fedakarlıkların,boyun eğmelerimin ne kadar gereksiz olduğunu gördüm.İnsan bazen duymak görmek istemiyor.Allah aslında hepimize o adam/kadın sana yar olmaz dediğinde kalbimizin sesi diye koştuğumuz o sese kulak veriyoruz gerçek yüzünü görmek yaptıklarının o anlık olduğunu düşünüyoruz ama anlık değil aslında olan oymuş.Evlenmeden önce ne de güzel herşey.Ailemi silip atmıştım,üniversiteden vazgeçtim,kendimden,hayatım o kadar lüksken ben aşk denilen o saçmalığa kendimi kullandırmışım.
Hep o çekip gitmiş,ben beklemişim,ilgisizliğine hep kendimce bahaneler uydurmuşum,alamadığında yapamadığında elinden gelmediğinden değil yapmak istemediğinden olduğunu anladım..Ki istediğim ne olabilir ki SEVGİ..Maddi durumu olmasın insan olsun dedim..Meğersem hep ben fedakarlık yaparsam olucakmış..Olur mu öyle şey.Hayatından vazgeçtiğin adam kendinden de vazgeç dediğinde hırpalanmaz mısınız.Zaten birçok şeye arkanızı dönmüşken.
Kim istemezdi ailesini seçmek,hayatını seçmek,maddi durumu değiştirmek,imkanlarını,olanaklarını..Bir adam sizi siz olduğunuz için neden sevmezde sizin dışınızdakilere bu kadar takılır..Bir baba damadını tutup sırf kızını atıyorsa bu damadına kızımı mutlu et mesajı değil midir..Neden etmezler anlamazlar..Ben babamın kanatları altında olacaksam her seferinde onun sıkıntıları için babamın kanatlarına gideceksem neden evliyim?Babamın verdiği evde oturmak,babamın verdiği arabaya binmek?Bide bunlardan memnun olmayan eş..Bir koca karısını evde günlerce beş kuruşsuz bırakıp,ne yer ne içer diye merak etmez mi..Kendi hatalarını bir insan nasıl kabul edemez.Nasıl göremezde başkasına yıkmaktan haz alır..
Bir kız ailem olmadı ama ailem ol dediğinde bir erkeğe ona dünyaları bahşetmek değil midir ki.Bir erkek bunu nasıl kullanır..Yaşadığı acıları ona unutturmak varken nasıl yüzüne vurur.Her sorunda ailesine sığınan bir erkek büyümüş,gerçekten koca olmuş mudur?Karısı evde ağlarken kendi dışarıda kafa dağıtan bir adam düşünceli midir..Ailesi oğlum iyi oğlum süper sen fedakarlık yapacaksın sorunlu ailen olmuş,sorunların var dediğinde incinmez misiniz?Siz onlara bunu paylaşırken sadece acınıza ortak olmalarını istemişken..Bunları bana söylemek yerine senin karın dur başında istediği çok şey değil ki sensin..Duymayan kulaklarının duymasını,görmeyen gözlerinin görmesini istedi sadece demek çok mu zordu.Her seferinde pohpohlamak yerine oğullarını.Bir erkekten bunları istemek sorunlu olmak mıdır?
O kadar çok sorum var ki kendime..Keşke diyorum.Babamı annemi dinleseymişim..Aylarca kendime neden yalan söylemişim..İhtiyacı olduğu için beni sadece git gelleriyle sevişme diye inandırmış,evlendiğimizden beri hiç dudaklarımdan öpmemiş,saçlarıma dokunmamış,koklamamış.Sarılmamış sarılmadan,öpmemiş öpmeden.Bunlarıda ben duygularımı belli edemiyorum diye isimlendirmiş.Bende inanmışım.Evlenmeden önce yiyip bitiren adam nerde ? Gece hayatından vazgeçmemiş evliliğimizide benide oralara sürüklemiş.Yapılan fedakarlıkları görmez olmuş.
Bir daha sevebilir miyim?Nereden başlarım bilmiyorum.Evimizden eşyalarını nasıl almaya gidebileceğimi,her köşesinde iyi ya da kötü anılarımızın olduğu o evde boğulmaktan çok korkuyorum.Bunları yaşamak zorunda olmam benim suçum ben tercih ettim.Ama hiçbirşey değil de babamın beni o koruma iç güdüsüyle yaptığı baskı eskisi gibi olur mu onuda bilmiyorum..Gene boğulup kendimi bir erkeğe atmaktan çok korkuyorum.Yaşama istediğimden vazgeçmek istemiyorum..Kalbim yorgun,bedenim yorgun,ruhum..Ona çok şey kazandırmış olup kendimin bu işten 1-0 ayrılmış olmam beni üzen..İşlerini maddi yardımımla yükseltti,olmayan öz güvenini kazandı,çünkü hem zengin hem güzel bir kızın kalbini fethetti bunu kendi söylemişti..Seni elde etmek benim için çok önemliydi dediğinde çok sevinmiştim..Meğersem olay farklıymış..İlahi adalet var inanıyorum..Allah onun kalbine öyle acı,karşısına öyle insanlar çıkarsın ki..Yalvardığım hergün dönmediği için kahrolsun..Kimse onu sevemesin benim kadar..Allah içinden attırmasın beni tek dileğim bBoşanma davasını bekliyorum açmasını açmıyor.Biliyor musunuz hala daha umutluyum belki diye..Ama benim onu önemsediğim kadar önemsemediğinin farkındayım..Dün gece hamileyim sanırım dediğimde yeşil ışık yaktım gene haklı olduğum halde pişman oldum belki buna sevinir kalbi ısınır diye cevap gelmedi..Yalvarmam gerek çünkü.O bulunmaz hint kumaşı.Ailesinin empoze ettiği gibi çok iyi çok karakterli bir adam..Bende ailevi sorunları olan kocasından sevgi isteyen o aciz kız.İkinci evliliği yapar mıyım?Yaptığımda bunları yaşar mıyım..Bilmiyorum..Ya da gene 1.000.000cu barışmamız mı olur..Babana git akıllan öyle gel diyen beni elleriyle kendinden uzaklaştıran adam hep böyle mi kalacak değişmez mi..Yoksa mutlu mu olacak bana bunları yaşatmamış gibi..Tek hatam onun hatalarını bile evliliğim kurtulsun diye yontup kabul etmekti..Ben olmadığımda bunun farkına varır umarım..Fedakarlığın ailevi sorunlarınız vardı ama evlendim demek değilde herşeyiyle kabul edip hatalarıyla sevmek olduğunu umarım anlar..Şimdi dershane ve sınavlara hazırlanmaya kendimi sararsam unutur muyum..Unutabildiniz mi..Çok uzun sürmez demi..Zavallı gibi hissediyorum kendimi..Olamazsa yapamazmışım gibi..Dağ gibi babam var oysa..Artık adice değil,adilce sevilirim umarım zamanı gelince..
Babamın maddi durumu baya iyi olduğu için ben istesemde o sokmaz..Okuluna devam et yoluna bak dedi..Ağzıma tıkadı teklif ettiğimde artık arayıp sormam zaten..Hattımıda değiştireceğimAslında durumu özetlemişsiniz.
kendinizi onun gözünde siz değersiz yapmışsınız.
onsuz mutlu olamayacağınızı hissettirmişsiniz.
onun da k.çı kalkmış..
bir müddet hiç arayıp sormayın bence.
hatta bi işe girseniz keşke..
onsuz yapabileceğinizi görmeli.
bunu sevdimBabamda annemden ayrıldığı için ve çok başına çoraplar örüldüğü için biliyor bu durumları baya..Babam bırak o açsın dedi.Zaten artık bildiğim kadarıyla öyle birşey yokmuş seyrini değişterecek olan delillermiş ki o konuda içim rahat..Donuna kadar alabilirim..
Babamın maddi durumu baya iyi olduğu için ben istesemde o sokmaz..Okuluna devam et yoluna bak dedi..Ağzıma tıkadı teklif ettiğimde artık arayıp sormam zaten..Hattımıda değiştireceğim
Ellerinize sağlık uzun uzun,anlaya anlaya okuyup yazdığınız için ve teşekkür ederim..Herşey umarım hepinizin dediğiniz kadar güzel olucak..Dualarınız içinde minnettar olurum..Allah dilekleriniz kadar güzel şeylerle karşılaştırsın sizi..o kadar kendinizi ona adamışsınız ki kendinizi unutmuşsunuz ,çok kötü oldum okurken hiç hak etmemiş sizin sevginizi bu kadar fedakarlık çok çok fazla ama insan sevince ya da sevilmek isteyince bunları malesef yapıyor çok üzüldüm dua edeceğim sizin için ama bildiğim bir şey varsa oda kesinlikle kendiniz toparlayacaksınız çünkü asla degmez kesinlikle yaparsınız insan sevdiği kadar sevilirmiş belki bu hataydı ama doğru insan karşınıza çıkacaktır Allah cc çıkartsın kimsenin ahı kimsede kalmaz bunun farkındasınız ,ama size tek kızdığım nokta kendinize o kadar yüklenmişsiniz ki evet hatalarımız kabul etmemiz lazım evet ders çıkarmamız lazım ama bu bizi kendimizden soğutmamalı güçsüz duruma düşürmemeli bir müddet dinlendikten sonra nasıl bir insan istemediğinizi bileceksiniz bu çok büyük tecrübe daha objektif bakacaksınız ,üzülmeyin desemde fayda etmeyecektir çünkü bir müddet çok can yakıcı olabilir ama sonra şükürler olsun bitti dersiniz ve hayatınıza devam edersiniz aileniz yanınızda kimseye bağımlı degılsınız bunlar o kadar önemli ki kendinizi toparlayabilmeniz için destek olacaktır,bir çok kadın bunu yaşıyor bir benzeri de ,benimde bir arkadaşım vardı çok tatlı kendi halınde bir kız dı sonra eski erkek arkadaşı onu çok değiştirdi yıllardır tanıdığım kzı tanımamıştım artık herşeyden bıktı yoruldu kızın kişiliği değişti çok ağladı adam umursamadı ,zor zamanlardı ama geçti gitti, şimdi arkadaşım başka biriyle hemde kendisini seven biriyle birlikte ve evlenecekler
Amin inş herşey bizler için.Acıda olsa tatlıda olsada yaşadıklarımız hepsi birer ders Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Belkide bazen ayrılıklar bizim için en doğru seçenek oluyor.Ama bizler göremiyoruz geçte olsa anlıyoruz doğru kararın ne olduğunu.Allah yardımcınız olsun acılı ve zorlu bir süreç ama sonunda feraha ericeğiniz günler sizi bekliyor.Allah yarımcınız olsun.Kıyamam size..İnşallah bebeğiniz size uğur getirir ve çok mutlu olursunuz..
Çok duygulandim hatta okurken ağladım rabbim yardimcin olsun sana diyebileceğim tek şey buGene hayal kırıklığımla buradayım.Hamile olma ihtimalim var eşimle 10 gündür ayrıyız akşam ona söylediğimde cevap bile vermedi ve yaptığım bütün fedakarlıkların,boyun eğmelerimin ne kadar gereksiz olduğunu gördüm.İnsan bazen duymak görmek istemiyor.Allah aslında hepimize o adam/kadın sana yar olmaz dediğinde kalbimizin sesi diye koştuğumuz o sese kulak veriyoruz gerçek yüzünü görmek yaptıklarının o anlık olduğunu düşünüyoruz ama anlık değil aslında olan oymuş.Evlenmeden önce ne de güzel herşey.Ailemi silip atmıştım,üniversiteden vazgeçtim,kendimden,hayatım o kadar lüksken ben aşk denilen o saçmalığa kendimi kullandırmışım.
Hep o çekip gitmiş,ben beklemişim,ilgisizliğine hep kendimce bahaneler uydurmuşum,alamadığında yapamadığında elinden gelmediğinden değil yapmak istemediğinden olduğunu anladım..Ki istediğim ne olabilir ki SEVGİ..Maddi durumu olmasın insan olsun dedim..Meğersem hep ben fedakarlık yaparsam olucakmış..Olur mu öyle şey.Hayatından vazgeçtiğin adam kendinden de vazgeç dediğinde hırpalanmaz mısınız.Zaten birçok şeye arkanızı dönmüşken.
Kim istemezdi ailesini seçmek,hayatını seçmek,maddi durumu değiştirmek,imkanlarını,olanaklarını..Bir adam sizi siz olduğunuz için neden sevmezde sizin dışınızdakilere bu kadar takılır..Bir baba damadını tutup sırf kızını atıyorsa bu damadına kızımı mutlu et mesajı değil midir..Neden etmezler anlamazlar..Ben babamın kanatları altında olacaksam her seferinde onun sıkıntıları için babamın kanatlarına gideceksem neden evliyim?Babamın verdiği evde oturmak,babamın verdiği arabaya binmek?Bide bunlardan memnun olmayan eş..Bir koca karısını evde günlerce beş kuruşsuz bırakıp,ne yer ne içer diye merak etmez mi..Kendi hatalarını bir insan nasıl kabul edemez.Nasıl göremezde başkasına yıkmaktan haz alır..
Bir kız ailem olmadı ama ailem ol dediğinde bir erkeğe ona dünyaları bahşetmek değil midir ki.Bir erkek bunu nasıl kullanır..Yaşadığı acıları ona unutturmak varken nasıl yüzüne vurur.Her sorunda ailesine sığınan bir erkek büyümüş,gerçekten koca olmuş mudur?Karısı evde ağlarken kendi dışarıda kafa dağıtan bir adam düşünceli midir..Ailesi oğlum iyi oğlum süper sen fedakarlık yapacaksın sorunlu ailen olmuş,sorunların var dediğinde incinmez misiniz?Siz onlara bunu paylaşırken sadece acınıza ortak olmalarını istemişken..Bunları bana söylemek yerine senin karın dur başında istediği çok şey değil ki sensin..Duymayan kulaklarının duymasını,görmeyen gözlerinin görmesini istedi sadece demek çok mu zordu.Her seferinde pohpohlamak yerine oğullarını.Bir erkekten bunları istemek sorunlu olmak mıdır?
O kadar çok sorum var ki kendime..Keşke diyorum.Babamı annemi dinleseymişim..Aylarca kendime neden yalan söylemişim..İhtiyacı olduğu için beni sadece git gelleriyle sevişme diye inandırmış,evlendiğimizden beri hiç dudaklarımdan öpmemiş,saçlarıma dokunmamış,koklamamış.Sarılmamış sarılmadan,öpmemiş öpmeden.Bunlarıda ben duygularımı belli edemiyorum diye isimlendirmiş.Bende inanmışım.Evlenmeden önce yiyip bitiren adam nerde ? Gece hayatından vazgeçmemiş evliliğimizide benide oralara sürüklemiş.Yapılan fedakarlıkları görmez olmuş.
Bir daha sevebilir miyim?Nereden başlarım bilmiyorum.Evimizden eşyalarını nasıl almaya gidebileceğimi,her köşesinde iyi ya da kötü anılarımızın olduğu o evde boğulmaktan çok korkuyorum.Bunları yaşamak zorunda olmam benim suçum ben tercih ettim.Ama hiçbirşey değil de babamın beni o koruma iç güdüsüyle yaptığı baskı eskisi gibi olur mu onuda bilmiyorum..Gene boğulup kendimi bir erkeğe atmaktan çok korkuyorum.Yaşama istediğimden vazgeçmek istemiyorum..Kalbim yorgun,bedenim yorgun,ruhum..Ona çok şey kazandırmış olup kendimin bu işten 1-0 ayrılmış olmam beni üzen..İşlerini maddi yardımımla yükseltti,olmayan öz güvenini kazandı,çünkü hem zengin hem güzel bir kızın kalbini fethetti bunu kendi söylemişti..Seni elde etmek benim için çok önemliydi dediğinde çok sevinmiştim..Meğersem olay farklıymış..İlahi adalet var inanıyorum..Allah onun kalbine öyle acı,karşısına öyle insanlar çıkarsın ki..Yalvardığım hergün dönmediği için kahrolsun..Kimse onu sevemesin benim kadar..Allah içinden attırmasın beni tek dileğim bu..
Boşanma davasını bekliyorum açmasını açmıyor.Biliyor musunuz hala daha umutluyum belki diye..Ama benim onu önemsediğim kadar önemsemediğinin farkındayım..Dün gece hamileyim sanırım dediğimde yeşil ışık yaktım gene haklı olduğum halde pişman oldum belki buna sevinir kalbi ısınır diye cevap gelmedi..Yalvarmam gerek çünkü.O bulunmaz hint kumaşı.Ailesinin empoze ettiği gibi çok iyi çok karakterli bir adam..Bende ailevi sorunları olan kocasından sevgi isteyen o aciz kız.İkinci evliliği yapar mıyım?Yaptığımda bunları yaşar mıyım..Bilmiyorum..Ya da gene 1.000.000cu barışmamız mı olur..Babana git akıllan öyle gel diyen beni elleriyle kendinden uzaklaştıran adam hep böyle mi kalacak değişmez mi..Yoksa mutlu mu olacak bana bunları yaşatmamış gibi..Tek hatam onun hatalarını bile evliliğim kurtulsun diye yontup kabul etmekti..Ben olmadığımda bunun farkına varır umarım..Fedakarlığın ailevi sorunlarınız vardı ama evlendim demek değilde herşeyiyle kabul edip hatalarıyla sevmek olduğunu umarım anlar..Şimdi dershane ve sınavlara hazırlanmaya kendimi sararsam unutur muyum..Unutabildiniz mi..Çok uzun sürmez demi..Zavallı gibi hissediyorum kendimi..Olamazsa yapamazmışım gibi..Dağ gibi babam var oysa..Artık adice değil,adilce sevilirim umarım zamanı gelince..
Hamile oldugun kesinmi? Allah yardimcin olsun para ve dunya mali duskunu erkek aslinda pirlanta gibi yuvasi oldugunu ancak is isten gecince anlicaktir.Gene hayal kırıklığımla buradayım.Hamile olma ihtimalim var eşimle 10 gündür ayrıyız akşam ona söylediğimde cevap bile vermedi ve yaptığım bütün fedakarlıkların,boyun eğmelerimin ne kadar gereksiz olduğunu gördüm.İnsan bazen duymak görmek istemiyor.Allah aslında hepimize o adam/kadın sana yar olmaz dediğinde kalbimizin sesi diye koştuğumuz o sese kulak veriyoruz gerçek yüzünü görmek yaptıklarının o anlık olduğunu düşünüyoruz ama anlık değil aslında olan oymuş.Evlenmeden önce ne de güzel herşey.Ailemi silip atmıştım,üniversiteden vazgeçtim,kendimden,hayatım o kadar lüksken ben aşk denilen o saçmalığa kendimi kullandırmışım.
Bir daha sevebilir miyim?Nereden başlarım bilmiyorum.Evimizden eşyalarını nasıl almaya gidebileceğimi,her köşesinde iyi ya da kötü anılarımızın olduğu o evde boğulmaktan çok korkuyorum.Bunları yaşamak zorunda olmam benim suçum ben tercih ettim.Ama hiçbirşey değil de babamın beni o koruma iç güdüsüyle yaptığı baskı eskisi gibi olur mu onuda bilmiyorum..Gene boğulup kendimi bir erkeğe atmaktan çok korkuyorum.Yaşama istediğimden vazgeçmek istemiyorum..Kalbim yorgun,bedenim yorgun,ruhum..Ona çok şey kazandırmış olup kendimin bu işten 1-0 ayrılmış olmam beni üzen..İşlerini maddi yardımımla yükseltti,olmayan öz güvenini kazandı,çünkü hem zengin hem güzel bir kızın kalbini fethetti bunu kendi söylemişti..Seni elde etmek benim için çok önemliydi dediğinde çok sevinmiştim..Meğersem olay farklıymış..İlahi adalet var inanıyorum..Allah onun kalbine öyle acı,karşısına öyle insanlar çıkarsın ki..Yalvardığım hergün dönmediği için kahrolsun..Kimse onu sevemesin benim kadar..Allah içinden attırmasın beni tek dileğim bu..
Boşanma davasını bekliyorum açmasını açmıyor.Biliyor musunuz hala daha umutluyum belki diye..Ama benim onu önemsediğim kadar önemsemediğinin farkındayım..Dün gece hamileyim sanırım dediğimde yeşil ışık yaktım gene haklı olduğum halde pişman oldum belki buna sevinir kalbi ısınır diye cevap gelmedi..Yalvarmam gerek çünkü.O bulunmaz hint kumaşı.Ailesinin empoze ettiği gibi çok iyi çok karakterli bir adam..Bende ailevi sorunları olan kocasından sevgi isteyen o aciz kız.İkinci evliliği yapar mıyım?Yaptığımda bunları yaşar mıyım..Bilmiyorum..Ya da gene 1.000.000cu barışmamız mı olur..Babana git akıllan öyle gel diyen beni elleriyle kendinden uzaklaştıran adam hep böyle mi kalacak değişmez mi..Yoksa mutlu mu olacak bana bunları yaşatmamış gibi..Tek hatam onun hatalarını bile evliliğim kurtulsun diye yontup kabul etmekti..Ben olmadığımda bunun farkına varır umarım..Fedakarlığın ailevi sorunlarınız vardı ama evlendim demek değilde herşeyiyle kabul edip hatalarıyla sevmek olduğunu umarım anlar..Şimdi dershane ve sınavlara hazırlanmaya kendimi sararsam unutur muyum..Unutabildiniz mi..Çok uzun sürmez demi..Zavallı gibi hissediyorum kendimi..Olamazsa yapamazmışım gibi..Dağ gibi babam var oysa..Artık adice değil,adilce sevilirim umarım zamanı gelince..
7 gün sonra emin olucam şuanda birkaç şüphem var.İnşallah Allah ıslah etsin..Hamile oldugun kesinmi? Allah yardimcin olsun para ve dunya mali duskunu erkek aslinda pirlanta gibi yuvasi oldugunu ancak is isten gecince anlicaktir.
Rica ederim, eleştiriye açık olduğunuz için ben teşekkür ederim ( :Çok şekersiniz cidden sağolun yorum yapıp neşelendirdiğiniz için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?