Hayal kırıklığım,pişmanlığım

Zor bir durum.Baş etmek için moral motivasyon ve desteğin çok olacağı birsüreç.Sanslı tarafınız ailenizin yanınızda olması.En sanslı gördüğüm nokta ise Sizin artık FARKINDA olan biri olmanız.Farkındalıklar Alınan kararlarda basarılı olma sansını yüksek tutmuştur her zaman. hikayenizi okuduğumda aklıma sevdiği kızla problem yaşayan ve birtürlü birlikteliklerini kurtaramayan bir arkadaşım geldi.annesini bi rahatsızlık sonucu kaybetti.üzerinden 2 ay gibi bir süre geçtikten sonra ziyaretine gittim.genel konuşmalar iş,ev annesi derken sevdiği kızı sordum."o yok artık "dedi.zor oldu galiba dedim.ve bana sunları söyledi. "Bengücan hayatta asla vazgeçemem dediğim bir insandan ben 2 ay önce vazgeçmek zorunda kaldım.Annemden.onun için sunu soyleyebilirimki hayatta kimse vazgeçilmez değildir." Balyoz gibi indi beynime o cümle.cokkkkk haklıydı.yaşadığın olumsuzlukları unut diyemem ama yolunun arkasına bırak.önündeki uzun yolda sağlık ve huzur seninle olur insallah

Güzel düşünceleriniz için ve vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..Burda okuyunca böyle şeyler gerçekten moral oluyor bana..20 yaşındayım 1.5 yıl oldu..
Çok gencsin daha ahh canım benim her şey iyi olacak senin için ve bebisin için sen sadece bir daha köle kul olma bu insana önüne bak okuluna git mesela ama bi hata daha yapma bende 6 yıllık evliyim bende 18 yaşında evlendim ve bende hep keşke diyorum hani biraz dahA bekleseymisim çünkü ınan yasimiz geçtikçe daha sağlıklı kararlar alıyoruz peki baban bosanmaniz konusunda ne düşünüyor bebisden haberi varmı

Hayır haberi yok babamın.. adetime az kaldı kesinleşicek birkaç güne testlere pek güvenmiyorum..Sadece hiç olmayan değişiklikler oldu bu ay vücudumda..Akıntı,göğüslerde,mide,baş..1.5 ay boyunca çocukta çocuk diye hergün uğraştı..Şimdi gerçekten ihtimalim gerçek olursa çok yanlış bir zamanda ve yanlış bir evliliğe gelmesini istemiyorum.Boşanmamız konusunda o benden daha kararlı yılların tecrübesi benden daha iyi görebiliyor herşeyi..Sana yaşattıklarını 2 misliyle yaşatıcam üzülme sakın dedi..Biraz karanlık biridir :))) Güveniyorum ona..Önemli olan benim içimde karar vermem ama inşallah koparıp atıcam..

Tüylerimi diken diken yaptınız..Farkında olma konusunda haklısınız sevgimi küt diye kesemesemde kör değilim en azından umarım olumsuzluklarım bana bir ders olur..Ve artık hayattaki sınavlarımı daha az hatayla ve başarıyla atlatabilirim..Hepimiz için öyle olsun..

babani dinle bence bide iyi bir avukat tutun gorsun bakalim el mi yaman belmi yaman

Anladım canım evet gebelik belirtisi gibi duruyor ama test yapmadan bilemeyiz hayırlısı hakkında evet önce kendi içinde kopar at karşına senin değerini bilen biri mutlaka çıkacak gensin daha tavsiyem kalbinle değil mantiginla karar ver barisacaksin yine bir sürü problem cocugu nda olursa bu engamede büyüyecek iyi düşün

Haklısınız sağolun..

Aslında durumu özetlemişsiniz.
kendinizi onun gözünde siz değersiz yapmışsınız.
onsuz mutlu olamayacağınızı hissettirmişsiniz.
onun da k.çı kalkmış..
bir müddet hiç arayıp sormayın bence.
hatta bi işe girseniz keşke..
onsuz yapabileceğinizi görmeli.

Babamın maddi durumu baya iyi olduğu için ben istesemde o sokmaz..Okuluna devam et yoluna bak dedi..Ağzıma tıkadı teklif ettiğimde artık arayıp sormam zaten..Hattımıda değiştireceğim

o kadar kendinizi ona adamışsınız ki kendinizi unutmuşsunuz ,çok kötü oldum okurken hiç hak etmemiş sizin sevginizi bu kadar fedakarlık çok çok fazla ama insan sevince ya da sevilmek isteyince bunları malesef yapıyor çok üzüldüm dua edeceğim sizin için ama bildiğim bir şey varsa oda kesinlikle kendiniz toparlayacaksınız çünkü asla degmez kesinlikle yaparsınız insan sevdiği kadar sevilirmiş belki bu hataydı ama doğru insan karşınıza çıkacaktır Allah cc çıkartsın kimsenin ahı kimsede kalmaz bunun farkındasınız ,ama size tek kızdığım nokta kendinize o kadar yüklenmişsiniz ki evet hatalarımız kabul etmemiz lazım evet ders çıkarmamız lazım ama bu bizi kendimizden soğutmamalı güçsüz duruma düşürmemeli bir müddet dinlendikten sonra nasıl bir insan istemediğinizi bileceksiniz bu çok büyük tecrübe daha objektif bakacaksınız ,üzülmeyin desemde fayda etmeyecektir çünkü bir müddet çok can yakıcı olabilir ama sonra şükürler olsun bitti dersiniz ve hayatınıza devam edersiniz aileniz yanınızda kimseye bağımlı degılsınız bunlar o kadar önemli ki kendinizi toparlayabilmeniz için destek olacaktır,bir çok kadın bunu yaşıyor bir benzeri de ,benimde bir arkadaşım vardı çok tatlı kendi halınde bir kız dı sonra eski erkek arkadaşı onu çok değiştirdi yıllardır tanıdığım kzı tanımamıştım artık herşeyden bıktı yoruldu kızın kişiliği değişti çok ağladı adam umursamadı ,zor zamanlardı ama geçti gitti, şimdi arkadaşım başka biriyle hemde kendisini seven biriyle birlikte ve evlenecekler

bunu sevdim

Babamın maddi durumu baya iyi olduğu için ben istesemde o sokmaz..Okuluna devam et yoluna bak dedi..Ağzıma tıkadı teklif ettiğimde artık arayıp sormam zaten..Hattımıda değiştireceğim

maddi durumunuz da iyiymiş ne güzel..
okuyun gezin tatil yapın..
elbet bir gün o k.ç yere inecek.
şımarmış beyefendi.
daha da şımartmayın.
özgürlüğün tadını çıkarın

Ellerinize sağlık uzun uzun,anlaya anlaya okuyup yazdığınız için ve teşekkür ederim..Herşey umarım hepinizin dediğiniz kadar güzel olucak..Dualarınız içinde minnettar olurum..Allah dilekleriniz kadar güzel şeylerle karşılaştırsın sizi..

Kıyamam size..İnşallah bebeğiniz size uğur getirir ve çok mutlu olursunuz..
Amin inş herşey bizler için.Acıda olsa tatlıda olsada yaşadıklarımız hepsi birer ders Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Belkide bazen ayrılıklar bizim için en doğru seçenek oluyor.Ama bizler göremiyoruz geçte olsa anlıyoruz doğru kararın ne olduğunu.Allah yardımcınız olsun acılı ve zorlu bir süreç ama sonunda feraha ericeğiniz günler sizi bekliyor.Allah yarımcınız olsun.

Gözlerim yoruldu .Okuyamadım hepsini çok uzundu Söylemişsin bebeğin olabileceğini yapman gerekeni yapmışsın . Sana baba evine gitmeni söyleyen biri için çokta üzülmemelisin .

Çok duygulandim hatta okurken ağladım rabbim yardimcin olsun sana diyebileceğim tek şey bu

Hamile oldugun kesinmi? Allah yardimcin olsun para ve dunya mali duskunu erkek aslinda pirlanta gibi yuvasi oldugunu ancak is isten gecince anlicaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…