Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam sizin ki gibi olmasa da , uykusuzluktan ayağımda bebeğim varmış gibi salladığım çok oldu ya da beşiğini salladığım, tabi ki o ara ne ayağımda ne besiginde olmuyordu :)
Siz anlatınca benim de aklıma geldi ben de loğusayken bebeğim ağlıyormuş gibi susturamıyormuşum gibi birşeyler yaşıyordum o çaresizliği hissediyordum yani derinden ama kendime geldiğimde bebeğim mışıl mışıl uyuyor oluyordu
Yatakta oturur vaziyette buluyordum kendimi vs.
Ama rüya değildi işte farklı bi durum
Ciddiye almamış kimseye anlatma ihtiyacı duymamış üstünde durmamıştım loğusalık deyip dua edip geçiyordum
3 yaşında şimdi oğlum unutmuş gitmişim
Ay banlanmak istemiyorum ama kırklarınız üst üste gelmiş, karışmış, gibi bişey duymuştum. Ben de her hamileligimde düşük yapıyorum her yolu denedim komşu kadınlar yeni evliyken 40 ı çıkmamış biriyle görüştün mü falan demişlerdi ordan geldi aklıma.
Siz anlatınca benim de aklıma geldi ben de loğusayken bebeğim ağlıyormuş gibi susturamıyormuşum gibi birşeyler yaşıyordum o çaresizliği hissediyordum yani derinden ama kendime geldiğimde bebeğim mışıl mışıl uyuyor oluyordu
Yatakta oturur vaziyette buluyordum kendimi vs.
Ama rüya değildi işte farklı bi durum
Ciddiye almamış kimseye anlatma ihtiyacı duymamış üstünde durmamıştım loğusalık deyip dua edip geçiyordum
3 yaşında şimdi oğlum unutmuş gitmişim
Benim durumum anlık olmuyor kucağımda görüyorsam sabah kadar uyumayip ona bakıyorum ve gün içinde bebegimle ilgilenicek gücüm kalmamis oluyor inşaallah bugünlerde geçer hemen
ah bu nasıl birşeydir böyle lohusalıkta çok deneyim yaşayan arkadaş var ama böylesini yeni duyuyorum. aman dikkat edin bir dönem günlerce karabasanla uğraştım kurtulmak için ki bekardım ama olmadı doktoru duası geçmedi. sabaha kadar karabasan içinde geçti günlerim, en son yatağımı attım kurtuldum inanın. ben asla böyle büyüye falan inanmam Allah izin vermez böyle şeylere derim ama birisi yatağını değiştir bir şey vardır dedi aman inanmam dedim ama kurtuldum çok şükür atınca. siz doktorunuza da gidin hormonlarınız oynamıştır yerinden duanızı da edin inş bir önce kurtulursunuz.