- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
- Konu Sahibi sumeyye1858
-
Benimde adetten 1 gün önce yapılan kan testim 70.1 di bekle derim bir kaç gün daha testi tekrarla evde sonra yine kan ver bakalım yukselicek mi henüz çok yeni adet günün kanama olmadığı sürece umut varİdrar testini pazartesi günü yaptım , kan testim dün yani Salı günü yapıldı , bugün de adet günüm . Yani 2 gün önce yapıldı adetten . Kanamam olmadı henüz birsey görünmüyor sadece bir önceki kimyasal değerlerim ile aynı değerde olunca korktum .
Birde kan testi 1 defa mi yapıldı yoksa önden önce yine mi yaptirdin yükseliş olmadiİdrar testini pazartesi günü yaptım , kan testim dün yani Salı günü yapıldı , bugün de adet günüm . Yani 2 gün önce yapıldı adetten . Kanamam olmadı henüz birsey görünmüyor sadece bir önceki kimyasal değerlerim ile aynı değerde olunca korktum .
Yok ilk defa yaptırdım şimdi yine idrar testi yaptım ama aynı yani silik yine adet olmadım henüz bugün günümdü , ekledim ikinci idrar testimi . Ama yine silik belkide daha silik ilkinden iyice kafam karıştı . İnsaallah hersey güzel olurBirde kan testi 1 defa mi yapıldı yoksa önden önce yine mi yaptirdin yükseliş olmadi
İnsaallah iki ay üst üste yaşadığım için korkuyorum vallahi umarım bu sefer hersey normaldir .Benimde adetten 1 gün önce yapılan kan testim 70.1 di bekle derim bir kaç gün daha testi tekrarla evde sonra yine kan ver bakalım yukselicek mi henüz çok yeni adet günün kanama olmadığı sürece umut var
İlk testin nerde çokta silik değilYok ilk defa yaptırdım şimdi yine idrar testi yaptım ama aynı yani silik yine adet olmadım henüz bugün günümdü , ekledim ikinci idrar testimi . Ama yine silik belkide daha silik ilkinden iyice kafam karıştı . İnsaallah hersey güzel olur
Buldum yok hayır silik değil öncekine göre ben kendim yaşadığım deneyime göre net bile benim her testim günden güne kayboldu gayet görünüyor canım şuan bugün ve yarın geçmesi cuma günü yine yap bı aksilik olmazsaİlk testin nerde çokta silik değil
Bu da ilk testim ekledim şimdiİlk testin nerde çokta silik değil
Ciddi misiniz ayy insaallah , cok teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve yorumladığınız için . Hala kimseye birsey söylemedim . Tamam Cuma günü tekrar yapacağım . Pazartesi günü kan testi veririm eğer olmaz isem . Teşekkür ederimmmBuldum yok hayır silik değil öncekine göre ben kendim yaşadığım deneyime göre net bile benim her testim günden güne kayboldu gayet görünüyor canım şuan bugün ve yarın geçmesi cuma günü yine yap bı aksilik olmazsa
Rica ederim stres yapma çok etkiliyor testte bı anormallik yok için rahat olsun kırmızıyı görene kadar sabret dinlen bol bol haber edersinCiddi misiniz ayy insaallah , cok teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve yorumladığınız için . Hala kimseye birsey söylemedim . Tamam Cuma günü tekrar yapacağım . Pazartesi günü kan testi veririm eğer olmaz isem . Teşekkür ederimmm
Tamamdır mutlaka yazacağım , insaallah hersey güzel ilerler . Mutlu haberle Görüşmek üzereRica ederim stres yapma çok etkiliyor testte bı anormallik yok için rahat olsun kırmızıyı görene kadar sabret dinlen bol bol haber edersin
Merhaba, bugün batma olmadı ama sabah ayıp olmasın lavabo da ıkınma durumunda karnıma inanılmaz ağrı girdi reglime 1 hafta var testte çıkmaz diye düşünüyorum varsa bileMerhaba durumunuz nedir
Merhaba , yine ben :) Şimdi testi tekrarladım . Ekledim bir bakabilir misiniz inanın anlamıyorum sanki hep aynı gibi geliyor bana . Teşekkür ederimRica ederim stres yapma çok etkiliyor testte bı anormallik yok için rahat olsun kırmızıyı görene kadar sabret dinlen bol bol haber edersin
Daha öncesinde de bu şekilde oldu kimyasal geçirdim iki defa üst üste . Bu nedenle üç test yaptım kimyasalda sanırım git gide silikleşiyormus. O yüzden buradan bir arkadaş söyledi bugün tekrar idrar testi yapın diye . Bu yüzden attım . Sizce farklı mı peki koyulaşmış mı ? Bugün yaptığım testi ekledim . İlk yaptıklarım bir önceki ilettiklerim .Test bariz kocaman pozifif. Gerçekten anlamiyormusunuz? Hamilesiniz basbaya. Silikte değil.
Az önce ilk testleri eklemişim yanlışla , son bugün yaptığım testi ekliyorum şimdiRica ederim stres yapma çok etkiliyor testte bı anormallik yok için rahat olsun kırmızıyı görene kadar sabret dinlen bol bol haber edersin
Baya bir koyulaşmış cnm hiç farklı düşünmeAz önce ilk testleri eklemişim yanlışla , son bugün yaptığım testi ekliyorum şimdi
Ayy teşekkür ederim , insaallah kan testini de Pazartesi günü vereceğim yine bakalımBaya bir koyulaşmış cnm hiç farklı düşünme
Ayy bende pazartesi kan vericem cnm benimde silik çıktı testim daha adetime 1 gün var pazartesi güzel haberlerle döneriz inşallahAyy teşekkür ederim , insaallah kan testini de Pazartesi günü vereceğim yine bakalım
Ayy bende pazartesi kan vericem cnm benimde silik çıktı testim daha adetime 1 gün var pazartesi güzel haberlerle döneriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?