Hayalet çizgi gebelik şüphesi

Benim de ilk testim bu şekilde çıkmıştı , iki günde bir test yapmamı söylediler buradan bende öyle yaptım . İnsaallah Sizin için de hersey çok güzel olsun . O zaman pazartesi konuşuruz nasipse

Az önce ilk testleri eklemişim yanlışla , son bugün yaptığım testi ekliyorum şimdi
Kimyasal olsa günden güne böyle koyulaşma olmaz hadi gözün aydın canım sevindim senin adına baya güzel duruyo testin yaşamayan anlamaz . Adetin kaç gün gecikti

Kimyasal olsa günden güne böyle koyulaşma olmaz hadi gözün aydın canım sevindim senin adına baya güzel duruyo testin yaşamayan anlamaz . Adetin kaç gün gecikti
Evet vallahi çok korkuyorum , insaallah hersey yokunda gider . Bugün 3. Günüm gecikmenin .
Geçen sefer kimyasallarda hiç bu şekilde bilmediğim için takip etmemiştim . Çok teşekkür ederim Size

Evet vallahi çok korkuyorum , insaallah hersey yokunda gider . Bugün 3. Günüm gecikmenin .
Geçen sefer kimyasallarda hiç bu şekilde bilmediğim için takip etmemiştim . Çok teşekkür ederim Size
Rica ederim hast gittiğinizde keseyi görürsünüz zaten keseyide gördükten sonra kimyasal demiyolar tekrar gözün aydın mujdeni verebilirsin artık

Rica ederim hast gittiğinizde keseyi görürsünüz zaten keseyide gördükten sonra kimyasal demiyolar tekrar gözün aydın mujdeni verebilirsin artık
Gerçekten miiiii , ay suan içimden çığlık atıyorum resmen , Pazartesi sabah erkenden kan testi vereyim . Bakalım değerim de artmış mi . Çok çok ama çok teşekkür ederim , Hayatta bütün güzellikler Sizinle olsun

Kızlar testine bakarmısınız adet düzensizliği var oyüzden regl gecikmemi beklemedim yumurtlama günüm ü değerlendirdim silik çizgi çıktı kamerada çok görünmüyor sizce yeni bir gebelik olabilirmi

Eklentiler

• IMG_20231124_171425.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_20231124_171423.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 143
  • IMG_20231124_171414.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 149
Bakarlar zaten kanına büyük ihtimal yüksek çıkar gel birde ultrasonla bakalım derler küçücük görürsün inşallah banada haber vermeyi unutma saglikla al minigini kucağına

Çok net görünmüyor dediğin gibi telefondan olabilir emin olmak için 2 gün sonra tekrarlaya bilirsin

Merhaba canim var hayirli olsun bende iki kere test yaptim negatif daha once kurtaj oldum olmadan oncede çok yaptım çıkmadı kanda 1.20 cikmisti olmaz dendi ne zaman sekiz gün gecti ozaman cikti şimdide bekliyorum 6 7 olsun tekrar yapacagim
Var gibi gözüküyor canım hayırlısı olsun. Yeni olabilir.yarin saabah tekrardan test yap koyulaşırsa olumlu yönde ilerliyor demektir

Bakarlar zaten kanına büyük ihtimal yüksek çıkar gel birde ultrasonla bakalım derler küçücük görürsün inşallah banada haber vermeyi unutma saglikla al minigini kucağına
Bugün yaptığım idrar test sonucunu ekledim , yarını bekleyemedim özel hastanede kan tahlili verdim bekliyorum suan insaallah hersey güzeldir

Eklentiler

• 9445E091-C162-42D1-9C85-EEF61F3E410A.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 142
  • BB806CB4-E31B-4840-A53B-2FFA665AF199.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 135
Bence hamilesin tabi bi doktor kontrolü şart kanda daha net çıkar

Yine beeeen Keseyi gördüm şimdi
15 / 20 gün sonra Allah nasip eder ise kalp atışını duyacağız dediler .
Teşekkür ederimmmm içimi rahatlatan konuşmalarınız ve yardımlarınız için
Maşallah minige seninde gözün aydın bundan sonrası daha güzel ilerler inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim sadece tecrübelerimi paylaştım kimsenin kucağı boş kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…