- Konu Sahibi sumeyye1858
-
Kimyasal olsa günden güne böyle koyulaşma olmaz hadi gözün aydın canım sevindim senin adına baya güzel duruyo testin yaşamayan anlamaz . Adetin kaç gün geciktiAz önce ilk testleri eklemişim yanlışla , son bugün yaptığım testi ekliyorum şimdi
Evet vallahi çok korkuyorum , insaallah hersey yokunda gider . Bugün 3. Günüm gecikmenin .Kimyasal olsa günden güne böyle koyulaşma olmaz hadi gözün aydın canım sevindim senin adına baya güzel duruyo testin yaşamayan anlamaz . Adetin kaç gün gecikti
Rica ederim hast gittiğinizde keseyi görürsünüz zaten keseyide gördükten sonra kimyasal demiyolar tekrar gözün aydın mujdeni verebilirsin artıkEvet vallahi çok korkuyorum , insaallah hersey yokunda gider . Bugün 3. Günüm gecikmenin .
Geçen sefer kimyasallarda hiç bu şekilde bilmediğim için takip etmemiştim . Çok teşekkür ederim Size
Adete 2 gün kala bende böyle bı sonuç almıştım daha çok yeni o yüzden silik çıkıyor 1 2 güne koyulaşır hayırlı olsunAyy bende pazartesi kan vericem cnm benimde silik çıktı testim daha adetime 1 gün var pazartesi güzel haberlerle döneriz inşallah
Gerçekten miiiii , ay suan içimden çığlık atıyorum resmen , Pazartesi sabah erkenden kan testi vereyim . Bakalım değerim de artmış mi . Çok çok ama çok teşekkür ederim , Hayatta bütün güzellikler Sizinle olsunRica ederim hast gittiğinizde keseyi görürsünüz zaten keseyide gördükten sonra kimyasal demiyolar tekrar gözün aydın mujdeni verebilirsin artık
Sağol cnm teşekkür ederimAdete 2 gün kala bende böyle bı sonuç almıştım daha çok yeni o yüzden silik çıkıyor 1 2 güne koyulaşır hayırlı olsun
Bakarlar zaten kanına büyük ihtimal yüksek çıkar gel birde ultrasonla bakalım derler küçücük görürsün inşallah banada haber vermeyi unutma saglikla al minigini kucağınaGerçekten miiiii , ay suan içimden çığlık atıyorum resmen , Pazartesi sabah erkenden kan testi vereyim . Bakalım değerim de artmış mi . Çok çok ama çok teşekkür ederim , Hayatta bütün güzellikler Sizinle olsun
Çok net görünmüyor dediğin gibi telefondan olabilir emin olmak için 2 gün sonra tekrarlaya bilirsinKızlar testine bakarmısınız adet düzensizliği var oyüzden regl gecikmemi beklemedim yumurtlama günüm ü değerlendirdim silik çizgi çıktı kamerada çok görünmüyor sizce yeni bir gebelik olabilirmi
Rica ederim canimSağol cnm teşekkür ederim
Haber vermez miyim hemen paylaşacağım SizinleBakarlar zaten kanına büyük ihtimal yüksek çıkar gel birde ultrasonla bakalım derler küçücük görürsün inşallah banada haber vermeyi unutma saglikla al minigini kucağına
Var gibi gözüküyor canım hayırlısı olsun. Yeni olabilir.yarin saabah tekrardan test yap koyulaşırsa olumlu yönde ilerliyor demektir
Bugün yaptığım idrar test sonucunu ekledim , yarını bekleyemedim özel hastanede kan tahlili verdim bekliyorum suan insaallah hersey güzeldirBakarlar zaten kanına büyük ihtimal yüksek çıkar gel birde ultrasonla bakalım derler küçücük görürsün inşallah banada haber vermeyi unutma saglikla al minigini kucağına
975 çıktı sonucum suanBugün yaptığım idrar test sonucunu ekledim , yarını bekleyemedim özel hastanede kan tahlili verdim bekliyorum suan insaallah hersey güzeldir
Bu sonuç gayet yeterli ama kese gorunmez sen Çarşamba yada perşembeye git derim975 çıktı sonucum suan
Yine beeeenBu sonuç gayet yeterli ama kese gorunmez sen Çarşamba yada perşembeye git derim
Bence hamilesin tabi bi doktor kontrolü şart kanda daha net çıkarMerhaba adetim 5 gün oldu gecikti erken gebelik testi yaptım 2 kere kaset test yaptım negatif 1 gün sonra erken gebelikte de hayalet çizgi çıktı gebelik var mıdır yardımcı olur musunuz adet olacakmışım gibi aşırı göğüs ağrım var özellikle de sol göğsümde acaba hamilemiyim
Maşallah minige seninde gözün aydın bundan sonrası daha güzel ilerler inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim sadece tecrübelerimi paylaştım kimsenin kucağı boş kalmasınYine beeeenKeseyi gördüm şimdi
15 / 20 gün sonra Allah nasip eder ise kalp atışını duyacağız dediler .
Teşekkür ederimmmm içimi rahatlatan konuşmalarınız ve yardımlarınız için
Amin insaallah , teşekkür ederimMaşallah minige seninde gözün aydın bundan sonrası daha güzel ilerler inşallah kucağına almayı nasip etsin Rabbim rica ederim sadece tecrübelerimi paylaştım kimsenin kucağı boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?