- 1 Mart 2017
- 19
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi Kocasinin1Tanesi
-
Uzulmeyin olmus bitmis hayalinizdeki dugun olmamis ama hayalinizdeki evlilik olur ins. Allah mesut etsin.Kizlar ben burda yeniyim
9 ay ve 3 haftalik evliyim... cok zorluklar yasadim nisanlilik döneminde, cok agladim, sinir krizleri gecirdim hersey berbat gecti dügünümü salonda ilahili istedim, kimseyi maddi skibtiya sokmak istemedim ifak olsun uygun olsun salon dedim.. babamda konustu kizim nasil istiosa öle olsun dügün dedi... ama kayinbabamlar lendi kafalarina göre gittiler camii tuttular. Neymis ne gerek varmis madem ilahili olcak camiide olsun taki bize kalirmis... cok agladim hayalimdi sinir krizleri gecirdim nedenmi? Cok istiodum gercekden cok... olmadi dügün günp agladim. Dügün esnasinda agladim eve geldim agladim ve simdi hala agliyorum ya abartmiyorun gercekden cok asiri derece istiodum hayalimdi cok seDen vazgectim. Geldim kaynananmlarin binasina vi dairesine oturttular beni... yarim yamalak yaptilar biz esimle calismioduk ama taksitlerle tamamlamaya calistim evi ve yeri geldi ekmek alcak param olmadi... hepsini gectim kira aliyorlar bizden halbuki evin kredisi felan yok ha tabi camiode toplanan takilan paralar sözde bizim olcakdi... ama tavi sözde kaldi... simdi napioda unutabilirim bunlari kizlar ? Gercekden bir yil olcak ben hala agliyorum sanki kacmisim gibi dügün yapildi ya icim cok yanio gercekden
Sağol canım Allah razı olsun üzülme herşey olur kocan senden yanaysa boşver gerisiniVallaha esime dicek lafim yok o o zamanlar calissaydi yapardi biliyorum, simdide icimde bise birakmamaya calisio ama aklima geldikcr agliyorum gercekden bir defa basdan sona bakmadim dügün vidiosuna... buzde tasinmak istiyoruz ama suan durumumuz yok tasinmiskende ailemin kaldigi sehire tasinmak istiyoruz ikimizde. Bu arada rabbim sag saglim bebegini kucagina almayi nasib etsin cnm
İnsanları kınamak ne kolay,zaten her yerde bi dolu iş var dimi bu insanlar neden çalışmıyor??Hayatta her şey öyle ha deyince olmuyor ,bazı arkadaşlar sizi eleştirmiş işi bulsaydı da evlenseydin falan ama işiniz varken çıkartıla da bilirsiniz hayat bu neticede...Üzüldüm yazdıklarınıza çünkü bi genç kızın hayalidir o an...Küçücük kızlarken bile hayaller kurarız böyle evlenicem böyle düğün yapıcam,ama senin düşünmenin bi faydası yok düğün geçmiş gitmiş artık,eşin de yakında iş bulur ve karşı tarafın boyunduruğundan kurtulursunuz.Umudunu kaybetme ,güzel günlerin geleceğini düşün bu bi sınav bu da geçer...
kayinbabamlar lendi kafalarina göre gittiler camii tuttular.
Geldim kaynananmlarin binasina vi dairesine oturttular beni...
camiode toplanan takilan paralar sözde bizim olcakdi...
o o zamanlar calissaydi yapardi biliyorum
İlahili olduktan sonra ha salonda olmuş ha camide ne fark eder ki? Benim düğünüm de çok şık bir salonda yemekli ve ilahili olmuştu. Bin kişilik salon tutmamıza rağmen ailemin misafirlerine yer kalmamışti ve yemek yetişmemişti. Akrabalarımıza rezil olmuştuk. Düğün boyu küfredip ortalığı birbirine katmıştım. O kadar sinirliydim ki hiç salonda cekilmis düğün fotomuz yok. Ilahiden kafam patlamıştı. Esime ve ailesine kan kusturmuştum. Kafam patladı diye düğünü 2 saat erken bitirtip kimseyle fotoğraf çektirmemiştim. Bak gecti bitti. Oynayıp eğlenmedikten sonra ha salonda ha camide, üzmeyin kendinizi. Ayrıca takıları almamanız da sizin suçunuz. Takı size takılmıyor mu? Yaninizda ailenizden biri olacakti ustunuzdekileri cantaya koyacakti esinizle siz alip vermeyecektiniz. Artık çok geç. Kirayi da ödemeyin. Bogaziniza bicak dayayacak halleri yok ya vermeyince.Kizlar ben burda yeniyim
9 ay ve 3 haftalik evliyim... cok zorluklar yasadim nisanlilik döneminde, cok agladim, sinir krizleri gecirdim hersey berbat gecti dügünümü salonda ilahili istedim, kimseyi maddi skibtiya sokmak istemedim ifak olsun uygun olsun salon dedim.. babamda konustu kizim nasil istiosa öle olsun dügün dedi... ama kayinbabamlar lendi kafalarina göre gittiler camii tuttular. Neymis ne gerek varmis madem ilahili olcak camiide olsun taki bize kalirmis... cok agladim hayalimdi sinir krizleri gecirdim nedenmi? Cok istiodum gercekden cok... olmadi dügün günp agladim. Dügün esnasinda agladim eve geldim agladim ve simdi hala agliyorum ya abartmiyorun gercekden cok asiri derece istiodum hayalimdi cok seDen vazgectim. Geldim kaynananmlarin binasina vi dairesine oturttular beni... yarim yamalak yaptilar biz esimle calismioduk ama taksitlerle tamamlamaya calistim evi ve yeri geldi ekmek alcak param olmadi... hepsini gectim kira aliyorlar bizden halbuki evin kredisi felan yok ha tabi camiode toplanan takilan paralar sözde bizim olcakdi... ama tavi sözde kaldi... simdi napioda unutabilirim bunlari kizlar ? Gercekden bir yil olcak ben hala agliyorum sanki kacmisim gibi dügün yapildi ya icim cok yanio gercekden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?