Ne kadar ön yargilisiniz. Karsinizdakini karsinizdakinin ruh halini düsünmüyorsubuz...
1. Cocugum yok
2. O zamanlar calismiodu esim yani suan calisiyor
3. O zamanlar devlet ödüyordu kirayi ve biz tam 25 euroyla gecirioduk kos koca bir ayi.
4. Esim rahatsiz oldugu icin calisamaz raporu vermislerdi yani keyfine yan gelip yatmiodu.
5. Insan sevince herkezi kendi ailesi gibi sanarmis ama öle degilmis bunu bende sonradan anladim
bakın benim de hayalimdeki düğün olmadı üstelik şartları zorlasam olurdu, çok şükür iyi gelirimiz var eşimle ikimizin ama aileler düğün yapmayınca bize kaldı ve ben daha makul bir yerde evlendim, ama benim hayalim bu değildi. arada aklıma gelince acaba diyorum gönlümün istediği gibi mi olsaydı ssonra da diyorum ki amann boşver eğer öyle olsaydı hala borç ödüyor olurduk ne gerek var.
şimdi sizin şartları düşünelim, 2 nzde çalışmıyormuşsunuz, para yok pul yok, kayınpederi suçlamak bana saçma geliyor, evet keşke sizi kırmasalardı da yapasalardı daha iyi olurdu ama bu nedir aylarca unutmamak hala bunun için ağlamak? yeni evlisiniz yahu tadını çıkarın. düğün hazırlıkları sırasında herkes bir şeyler yaaşdı, ben 5 senedir tandıgım adamı tanıyamaz hale geldim, yeri geldi 3 kuruşluk şeyin lafı edildi ama sonradan anladım ki hepsi stresten vs. şimdi çogunu unuttum, hatırlamamaya ve hatırlatmamaya çalışıyorum. takılmışsınız bir düğüne, yani o evde huzurlu olmakdıktan sonra evliliğin tadını almadıktan sonra düğün nedir?
ne zengin arkadaşlarım bir nikah kıydılar geçtiler, üstelik en kral düğünü yapabilecek durumları varken. gerçekten dünyayı kendinize zehir etmeye aylarca aglamaya, evliliğin tadını çıkarmamaya değer mi?
üstelik siz kayınpederi suçlayamazsınız, eşinizi o zaman parasız kabul etmişsiniz sonuçlarını da katlanacaksınız yapacak bir şey yok, ee adam da varlıklaştıkça her isteğinizi yerine getirmeye çalışıyormuş, daha bu neyin üzüntüsü? lütfen bence artık kendinize gelin. Allah başka dert vermesin diyorum.