başarılar dilerim canım..boyuna göre kilon çok fazla değil..tabi önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin
Başarılar dilerim canım. Bende ağırlığımdan daha fazla gözüküyorum kemiklerim benimde ince. Bu yüzden aldığım 1 kilo bende çok fark ediyor. Kısa ve yavaş yürüyüşlerle desteklemeye çalış canım tabi zorlamadan rahatsızlığın varmış sanırım basenlerin daha çabuk daha güzel şekle girer.
selam kızlar
yaz başladı benide kilo verme telaşı aldı
boy 165
kilo 62
hedef 58
ben geçen ay bebeğimi düşürdüm 2 aylık hamileydim 67 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 62 oldum 3 haftadır pilates yapıyorum çok güzel oldu her yerim sıkılaştı diyetle birlikte yapıyorum önce kilo veremedim sadece kas yaptım sonra vermeye başladım.
diyetimi kendim hazırladım bana kilo yapan şeyleri biliyorum.hamur işi tatlı,çekirdek yok artık hayatımda.akşamlarıda 7 den sonra sadece meyve yiyip üstüne light süt içiyorum.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlen karbonhidrat ağırlıklı akşam protein ağırlıklı yiyorum.yani besin değerlerini ayırıyorum.inşallah devamı gelecek.
iyi geceler
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktandemek aynı dertten muzdaribiz:)) 20 gün önce göğüs küçültme ameliyatı oldum ondan spor yapamıyorum hayatım 10 gün daha geçsin başlıcam yürüyüşe inşallah opuyorumnanaktanbu arada kilomuz ve hedefimiz aynıymış nerdeyse kaydirigubbakcemile5bağlantıyı koparmayalım:)))senin boyun kaçtı tatlım?
selam kızlar
yaz başladı benide kilo verme telaşı aldı
boy 165
kilo 62
hedef 58
ben geçen ay bebeğimi düşürdüm 2 aylık hamileydim 67 kiloya kadar çıkmıştım şimdi 62 oldum 3 haftadır pilates yapıyorum çok güzel oldu her yerim sıkılaştı diyetle birlikte yapıyorum önce kilo veremedim sadece kas yaptım sonra vermeye başladım.
diyetimi kendim hazırladım bana kilo yapan şeyleri biliyorum.hamur işi tatlı,çekirdek yok artık hayatımda.akşamlarıda 7 den sonra sadece meyve yiyip üstüne light süt içiyorum.sabah kahvaltımı iyi yapıyorum öğlen karbonhidrat ağırlıklı akşam protein ağırlıklı yiyorum.yani besin değerlerini ayırıyorum.inşallah devamı gelecek.
iyi geceler
nasıl gidiyo tatlım?seninde bu gün tartı gününmüş..gerçi 3 günde pek bi şey fark etmez ama gelişmeleri yaz mutlakaopuyorumnanaktan
tinkerbell2 Geçmiş olsun canım acele etme biraz daha geçsin başlarsın. Evet aynı gerçekten boyumda 1.67 Ben nerde yanlış yaptığımı aslında iyi biliyorum Bu yüzden bunu değiştirip büyük bir şevkle başladım. Bütün gün hiç bişey yemeyip akşam saldırıyordum şimdi 2 haftadır düzene soktum kendimi 2 ara öğün 3 ana öğün yiyorum geç yatıcaksam ara öğünümü 3 e çıkartıyorum
Beyaz ekmeği çıkartıp yerine sabah ve öğlen 1 er dilim tam buğday ekmeği yiyorum
Tatlıyı da çıkarttım hayatımdan şeker ihtiyacımı sadece meyveden karşılamaya çalışıyorum. (Gerçi en çok bunun için zorlu savaş vereceğimden eminim umarım ben kazanırım
Misafirin olucağım kesin canım takip edicem seni. Kolay gelsin tekrar
canım küçük adımlarla başla sende azmettikten sonra herşeyi başarırız merak etme seninle sorunlu bölgelerimiz aynıymış zaten ay nefret ediyorum şu basenlerdenmyflowers gögus 85
bel 90
basen 100
kılo 62 boy 165 cocuktan sonra hıc ve3remedım
Bugün 13:41
canım süpersin yaa tebrik ederimkaydirigubbakcemile5umarım hep böyle devam ederiz..takipteyim :)
inşallah canım ya asıl bu hafta önemli bakalımm:)) zaten 1 hazirandan itibaren sabah yürüyüşlerimede başlıcam ufak ufak bu destekle bizz herşeyin üstesinden geliriz hayatım:))
Sana da geçmiş olsun kayıbın için seninlede benzer yanlarımız varmış canım bende 2 aylık bebeğimi kaybettim 64 kiloya gelmiştim Bu hamur işi nasıl bişeydir allahım bana yemek büyük keyif veriyordu. Kesmek en doğru karar gerçektende başlarda zorlandım ama oluyormuş Bu arada çok da güzel hazırlamışsın diyetini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?