teşekkür ederimsanada geçmiş olsun..2 ay oldu düşük yapalı çok zor günlerdi işimden bile ayrıldım 15 gün hiç bir şey yapamadım.kalp atışı durunca kürtajla aldılar.çok üzüldüm.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.ondan öncede tabi kilolarımı vermek istiyorum.anladım ki hamileyken ben çok kilo alıyorum.kendimle ilgilenince rahatlıyorum çok bırakmıştım kendimi.
toparlanıp yeniden hamile kalmak istiyorum.daha hiç çocuğum yok.20 aydır evliyiz.
merhaba
bende zayiflamak istiyorum.iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum. 61.6 kilo ile başladım 59.8 oldum bende sadece cumartesileri tartiliyorum. ben gunde 6 ogun yiyorum. sabahlari is yerinde bir sandvic ekmegi icine biraz peynir bir kac zeytin yada ceviz . arada bir meyve veya kahve cay yanina diyet bisküvi yada badem ceviz vs. oglen is yerinde ne cikarsa biraz biraz. aksamlarida bir sebze yemegi ama canim ne cekerse azicik. yatarken bir meyve veya az sekerli bir muhallebi ben artik boyle beslenmek istiyorum. aliskanlik yapmak icin. yoksa diyet bitti diye hoooppaa bi suru kilo aliyorum. daha once 48 kiloya kadar indim ardindan misli misli aldım. bazen motivasyonum bozuluyor. bana destek olursaniz hep bereber zayıflayabilirizkaydirigubbakcemile5
kesinlikle tatlım..ben her pazartesi aşkımla beraberimŞenizbenm kilo vermemi istemediği için acaip yediriyo..sonra bende onu gezme bahanesiyle yürütüyorum yediklerim yüzündenkaydirigubbakcemile3neyse umarım bu gün fazla kaçırmamopuyorumnanaktan
cat27 merhaba kızlar
bende pazara kadar tartılmıycam.cornflakes bende kilo yapıyor onun yerine yulaf yiyorum.
bugün sabah doktorum programında ender saraç vardı .ben pek izleyemedim ama bir diyet verdi.internet ten bulabilirsiniz.güzel bir diyet.2.gün detoks yapılıyor.ben inceledim.tüm besin gruplarını içeriyor.bakan olursa paylaşalım fikirlerinizi.ben yarın başlıyacam yapmaya.
hadi hayırlısı.bugün bu arada pilates yaptım ben cd sini aldım ebru şallının lastik ve topunuda.çok rahatlatıyor beni.aranızda yapan var mı?
hplc selam
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba
bende zayiflamak istiyorum.iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum. 61.6 kilo ile başladım 59.8 oldum bende sadece cumartesileri tartiliyorum. ben gunde 6 ogun yiyorum. sabahlari is yerinde bir sandvic ekmegi icine biraz peynir bir kac zeytin yada ceviz . arada bir meyve veya kahve cay yanina diyet bisküvi yada badem ceviz vs. oglen is yerinde ne cikarsa biraz biraz. aksamlarida bir sebze yemegi ama canim ne cekerse azicik. yatarken bir meyve veya az sekerli bir muhallebi ben artik boyle beslenmek istiyorum. aliskanlik yapmak icin. yoksa diyet bitti diye hoooppaa bi suru kilo aliyorum. daha once 48 kiloya kadar indim ardindan misli misli aldım. bazen motivasyonum bozuluyor. bana destek olursaniz hep bereber zayıflayabiliriz
kızlar yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıyorum bende:)) pazara kötü süprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu menüerimi yazayım ki kontrol bende olsun :lepi:
kızlar yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıyorum bende:)) pazara kötü süprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu menüerimi yazayım ki kontrol bende olsun :lepi:
kızlarr dün nette problem vardı sanırım menümü yazdım ama sürekli bağlantı koptu yayınlayamadım neyse bugünkünü yazayım:))
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin, domates salatalık, azıcık lıght peynir sağlam bir kahvaltı oldu
ara: sade türk kahvesi
öğlen:1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 elma(acıkmadım çünkü)
ara:3 kuru kayısı
akşam: meyve salatası ve yoğurt yicemm :)
ara:nescafe(2si bir arada)
canım benm çok güzel gidiyosun..koca bi maşallah sanakızlarr dün nette problem vardı sanırım menümü yazdım ama sürekli bağlantı koptu yayınlayamadım neyse bugünkünü yazayım:))
sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin, domates salatalık, azıcık lıght peynir sağlam bir kahvaltı oldu
ara: sade türk kahvesi
öğlen:1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 elma(acıkmadım çünkü)
akşam: meyve salatası ve yoğurt yicemm :)
ara:nescafe(2si bir arada)
hemen menümü yazayım
sabah: 1 kase corn flakes yoğurtla
öğle sebze yemeği,yoğurt,1dilim ekmek
akşam:tavuk salatası yoğurt
ara:1 elma
2litre su
Nasılsın canım güzel gidiyor galiba diyetin bu günkü menün de güzelmiş canım kuralına da uygun bende bazen k fleks yiyorum sabahları sütle sıkıldım hep aynı kahvaltıdan çünkü. Dün sabah kalkar kalkmaz tartıldım 57.7 gördüm kaydirigubbakcemile2 rakamlar küçüldükce bir mutluluk bir mutluluk bende :) 54 oldum mu tüm gardrop yenilenecek bayanssulusmile keşke daha önce başlasaydım neden durmuşum ki böyle oluyormuş işte
mükemmel bi haber bu tatlım..harikasınkaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim tatlım benim :1hug: Asıl en güzel sende ki rakamben o kiloya bir insem nasıl alışveriş yapacağım belli değil.... vereliniortak
Yenile tabi yeni ciciler al kendine hakkın Tatlım ben başlayalı 1 ay kadar oldu rejime başlarda her gün 1 saat tempolu yürüdüm dışarı çıkmaya üşendiğim zamanda leslie yürüyüş yapıyorum Bu hafta 2 gün yapamadım rahatsızdım Verirken kiloları sıkı da olsun vücudum istiyorum Çünkü müsait benim sarkmaya.ah tatlım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktaneminim çok yakında baştan sona yenilenicek gardrobun..ben başladım yenilemeyekaydirigubbakcemile3biraz da spor yapıp sıkılaşmam lazım ama..sen spor yapıyo musun tatlım?
vede hayalcim sen?spor yapıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?