hayalin diyet günlüğü

Yine olur canım üzülme ilk hamilelikte bu tip şeyler olabiliyormuş bizde öyle kalp atışı dinlemek için gittik duyulmadı aldılar bu yüzden. Bende onu anladım demek ki çok kilo alıcacak yapım varmış hamilelikte. Hiç bu kilolara çıkmamıştım bu güne kadar birde mikroydu bizim kilo da onunda parmağı var tabi. Bu kiloları bir gecede almadık elbet gidecekler

merhaba
bende zayiflamak istiyorum.iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum. 61.6 kilo ile başladım 59.8 oldum bende sadece cumartesileri tartiliyorum. ben gunde 6 ogun yiyorum. sabahlari is yerinde bir sandvic ekmegi icine biraz peynir bir kac zeytin yada ceviz . arada bir meyve veya kahve cay yanina diyet bisküvi yada badem ceviz vs. oglen is yerinde ne cikarsa biraz biraz. aksamlarida bir sebze yemegi ama canim ne cekerse azicik. yatarken bir meyve veya az sekerli bir muhallebi ben artik boyle beslenmek istiyorum. aliskanlik yapmak icin. yoksa diyet bitti diye hoooppaa bi suru kilo aliyorum. daha once 48 kiloya kadar indim ardindan misli misli aldım. bazen motivasyonum bozuluyor. bana destek olursaniz hep bereber zayıflayabilirizkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 aynı gibiymiş kilolarımız 48 kiloya inmek bende isterdim çoook ama şimdilik hedefim 54

kaydirigubbakcemile3süpersin tatlım yaakaydirigubbakcemile3

kolay gelsin hayatım:)) pazarbüyük gün o zaman ikimiz içinde!!!ben bu detoksu okudum daha önce netten ama henüz denemedim canım:))platesde aynı şekilde malesef fikir veremiyorum sana bu konularda:))

tabiki destek oluruz hayatım hoşgeldnopuyorumnanaktandemek 48 kiloya kadar inmiştin süpersin valla bence bu seferde yapabilirsin sonrasındada hep birlikte korumaya geçeriz canım benim:))kaydirigubbakcemile5

kızlar yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıyorum bende:)) pazara kötü süprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu menüerimi yazayım ki kontrol bende olsun :lepi:

kızlar yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıyorum bende:)) pazara kötü süprizlerle karşılaşmak istemem doğrusu menüerimi yazayım ki kontrol bende olsun :lepi:

evet canım ya yaz mutlaka menülerini..hem bende kopya çekiyorum burda arkadaşların menülerindenkaydirigubbakcemile3

Yaz canım bizde takip ederiz insan ne yiyceğini şaşırıyor hep aynı şeyleri yiyorum gibi geliyor bana özellikle kahvaltı da. Bizim içinde fikir olur

kızlarr dün nette problem vardı sanırım menümü yazdım ama sürekli bağlantı koptu yayınlayamadım neyse bugünkünü yazayım:))

sabah:1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta,2 zeytin, domates salatalık, azıcık lıght peynir sağlam bir kahvaltı oldu

ara: sade türk kahvesi

öğlen:1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek, 1 elma(acıkmadım çünkü)

ara:3 kuru kayısı

akşam: meyve salatası ve yoğurt yicemm :)

ara:nescafe(2si bir arada)

güzel görünüyor bende sabah kahvaltısını sağlam yapanlardanım.ben bugün ender saracın detoksunu yapayım dedim.çilek şurubu semiz otlu çorba.saat 5 gibi bırakmak zorunda kaldım çünkü acayip tansiyonum düştü.yapamadım.bana göre değilmiş onu anladım.sende kahveden vazgeçemiyorsun heralde.bende içmezsem kendime gelemiyorum.tabi şekersiz.eskiden türk kahvesi yanında çikolata zevkim vardı.şimdi şeker bile atamıyorum kahveme.neyse zayıflayayım acısını çıkartacam mutlaka bir gün:)

canım benm çok güzel gidiyosun..koca bi maşallah sanabizimkiler de bu gün nescafe içtiler bayılırım bende nescafe ve türk kahvesine ama sadece kokladımmsenağlama1 nescafede kaç kalori var acabakaydirigubbakcemile3neyse bende p.tesi aşkımla karşılıklı içerim nescafemi artık napıımsenağlamasenağlama

hemen menümü yazayım
sabah: 1 kase corn flakes yoğurtla
öğle sebze yemeği,yoğurt,1dilim ekmek
akşam:tavuk salatası yoğurt
ara:1 elma
2litre su

hemen menümü yazayım
sabah: 1 kase corn flakes yoğurtla
öğle sebze yemeği,yoğurt,1dilim ekmek
akşam:tavuk salatası yoğurt
ara:1 elma
2litre su

Nasılsın canım güzel gidiyor galiba diyetin bu günkü menün de güzelmiş canım kuralına da uygun bende bazen k fleks yiyorum sabahları sütle sıkıldım hep aynı kahvaltıdan çünkü. Dün sabah kalkar kalkmaz tartıldım 57.7 gördüm kaydirigubbakcemile2 rakamlar küçüldükce bir mutluluk bir mutluluk bende :) 54 oldum mu tüm gardrop yenilenecek bayanssulusmile keşke daha önce başlasaydım neden durmuşum ki böyle oluyormuş işte

mükemmel bi haber bu tatlım..harikasınkaydirigubbakcemile5

tinkerbelcim süperr 57leri de görmüşsün hyatım evet rakam düştükçe insana azim geliyor valla inşallah pazar gününe bende görürüm keşke önceden başlasaydık gerçekten yaa neyse yinede istediğimiz kiloda girme şansımız var yazaopuyorumnanaktanhadi bakalım devamm devamm

kelebekçim teşekkür ederim bebişim:))

sabah:1 kase cornfalakes yoğurtlu
ara:yeşil elma
öğle:tavuk saşata,yoğurt
ara:3,4 grissini
akşam:1 tabak taze fasulye,yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma

Teşekkür ederim tatlım benim :1hug: Asıl en güzel sende ki rakam ben o kiloya bir insem nasıl alışveriş yapacağım belli değil.... vereliniortak

ah tatlım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktaneminim çok yakında baştan sona yenilenicek gardrobun..ben başladım yenilemeyekaydirigubbakcemile3biraz da spor yapıp sıkılaşmam lazım ama..sen spor yapıyo musun tatlım?

vede hayalcim sen?spor yapıyo musunuz?

sağol hayallcim Görüceksin tabi çokda güzel gidiyorsun.ınan ben verebiliyorsam herkez verir Ben tamam kilom böyle katlanarak gider artık diyordum eski kiloma dönmek hayaldi benim için bir hırsla başladım ınsan verdikçe daha bir hırslanıyor

Yenile tabi yeni ciciler al kendine hakkın Tatlım ben başlayalı 1 ay kadar oldu rejime başlarda her gün 1 saat tempolu yürüdüm dışarı çıkmaya üşendiğim zamanda leslie yürüyüş yapıyorum Bu hafta 2 gün yapamadım rahatsızdım Verirken kiloları sıkı da olsun vücudum istiyorum Çünkü müsait benim sarkmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…