canım bence yapma bu diyeti 3 günde 2 kilo çok fazla..sağlığın için uzak dur böyle diyetlerden bence..düşünsene bu diyetle kilo verdin ama vücudun bu tip beslenmeye alışıcak..eski yeme düzenine geri döndüğünde fazlasıyla kilo alıcaksın..bana sorarsan yapmam tatlım
Teşekkür ederim tatlım benim :1hug: Asıl en güzel sende ki rakamben o kiloya bir insem nasıl alışveriş yapacağım belli değil.... vereliniortak
anladım tatlım o zaman bunu kendime uygun hale getireyim hem salıklı hem doyurucu mesela yarınki menümü şimdiden planladım hoş bugün yediklerim bana 3 gün gider amakötükedihüsogerçi pişmanlığım yok 10 gündür dikkat ediyorum 10 günde 1 gün serbest gün yapmak hem beni rahatlattı hemde metabolizmam şaşıracak şimdi kaldığım yerden devam sonuçta insanın nefsi çekiyor birşeylerkaydirigubbakcemile3
sabah:1 yumurta,1dilim ekmek,domates -salatalık
ara:meyve
öğlen:3 köfte salata yoğurt
akşam:1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği(ıspanak),salata veya yoğurt
bu arada yarından itibaren yürüyüe başlıyorum şekerler yarın belki kilom aynı çıkabilir bugünden sonra ama bu hafta çok dikkat edicem sporda yaparsam sanırım öümüzdeki hafta güzel br sonuç alırımopuyorumnanaktan
aynen talım aynenn:)) bu arada senin günlüğün yok mu hayatımm senide ziyarete gelirdikkzemuszemuskilolarımız çok yakın takip etmek isterdimmzemuszemus
kızlar malesef iyi haberler veremiyorum özellikle dündn sonra malesef geçen haftadan 300 gram fazla çıktım 58.5 ama hatamı biliyorum bu hafta elimden geleni yapıcam vereceğim şurda 5 kilo çok değil onuda yapamıyorsam çok ayıp bana dimi moral bozmak yokk çarşambaya tekrar tartılıcam o güne kadar da menülerim gerçekten düzgün olacakkk sözzzemuszemus
moralini bozma bu arada. Önce çok tuhaf bende vermiyormuş gibi hissettim kendimi sonra birden vermeye başlıyorsun önce yadırgıyor vücut sanki zamanla yeni yeme şekline alışıyor bünyen. 5 kilo hiç bi şey değil vericeksin. Spora başlayabildin mi ufak ufak yürüyüşlere falan?
kızlar malesef iyi haberler veremiyorum özellikle dündn sonra malesef geçen haftadan 300 gram fazla çıktım 58.5 ama hatamı biliyorum bu hafta elimden geleni yapıcam vereceğim şurda 5 kilo çok değil onuda yapamıyorsam çok ayıp bana dimi moral bozmak yokk çarşambaya tekrar tartılıcam o güne kadar da menülerim gerçekten düzgün olacakkk sözzzemuszemus
Canım benim günlüğüm yok grupla vermeyi tercih ettim kilolarımı Grup terapisi :)) gibi oldu buda . ilk defa diyete kalkıştığım için cesaret edemem daha gibi geliyor tek başıma Grupla daha çok motive oluyorum kaçamak yapmaya meyilliyim de biraz :icecream:
Benim hoşuma gidiyor kelebekcikle senin günlüklerinizi ziyaret etmek paylaşıyoruz zaten şimdilik İlk hedefime gelirsem tek başıma devam ederim büyük ihtimal. opuyorumnanaktan
Bir ara bende oluşturcam canım istiyorum biraz da hazır gibi hissetmeye başladım :1hug:canım benim destekçimiz olman da bizim çok hoşumuza gidiyo inan..ilk hedefine ulaştıktan sonra mutlaka diyet günlüğü oluştur kendine daha fazla motive oluyosun inan
Bir ara bende oluşturcam canım istiyorum biraz da hazır gibi hissetmeye başladım :1hug:
Kilo verdikce yapabildiğimi gördükce daha şevkleniyorum inan Aslında hedefimi 54 yapmıştım ama bu günlerde 50 mi yapsam diye düşünmeye başladım :) abartmış olurmuyum sence delikafadulden
avukathanım ohoooo sen 5.5 kilo da vereceksin sonra yetmeyecek 50 olayım diyeceksin hiç merak etme:) bruncha gidince vücudun bayram etmiştir azıcık iyi yapmışsın canım boçver iyi habrlerin gelecek yakında eminim:)
tinkerbell Bir ara bende oluşturcam canım istiyorum biraz da hazır gibi hissetmeye başladım
Kilo verdikce yapabildiğimi gördükce daha şevkleniyorum inan Aslında hedefimi 54 yapmıştım ama bu günlerde 50 mi yapsam diye düşünmeye başladım :) abartmış olurmuyum sence
kelebek sakın moralini bozma tatlımm..şöyle düşün şuan senin kilo vermeyi isteyip istemedin sınanıyo..moralini bozmayıp devam edersen nasıl düzenli verdiğini görüceksin..zaten 5 kilo öyle sorun edilcek gibi de değil..ben inanıyorum biz kadınların isteyipte elde edemeyeceğimiz hiç bi şey yok..çarşamba gününü merakla bekliyorum
sende benim gibi türk kahvesi tutkunusun galiba tatlım..şöyle içine çikolata atıp yapmak vardı şimdi ama mecburen tek şekerli yapıyorum..tamamen sade içesim gelmiyo valla..bu günkü menünde çok güzel:))
merhaba hayal
Boy ve kilolarimiz yakinmis.Benim boyum 170 kilom 58 su anda.Gecen yil bu zamalar 54-55 kg cikiyordum.
Ziyaret edecegim gunlugunu canim, basarila diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?