hayalin diyet günlüğü

kızlar ben geldim nasılsınız bakalımm:))bugün ipin ucu kaçtı sanırım birazcık ya( sabah bruncha gittik hala acıkmadım gerisini siz düşünün:))akşmda bir arkadaşa yemeğe davetliyiz tam tartı günü öncesi olmadıki böyle:) neyse kilo almamış olayım o da yeter :)bugün menü yazmıcam kızlar kötü örnek olmak istememkaydirigubbakcemile3bu arada artık haftada 2 defa tartılıcam o zaman daha kontrollü oluyorum sanki hemde merakımı yenerim birazcık:))

kelebekçim ben yakın zamanda bir operasyon geçirdim o yüzden birkaçgün sonra spora başlamayı düşünüyorum tatlımm:)

tinkerbelcim inşallah tatlım yaa benimde eski kilom bir aralarda hep 50-51 dim ama şimdi 53 olsam yeter artar bile:))bugün kaçamak günüm oldu benim ama hafta içi telafi edicem bugünü :)

kızlar bu diyete sitede rastladım yarından itibaren 3 gün yapsam nasıl olur sizce bugün biraz kaçtı ya ipin ucu günah çıkartıyorumkaydirigubbakcemile3akşamda malum davete gidicez bana sağlıklı göründü hem sadece 3 gün zarar vermez diye düşünüyorum pazar-pazartesi-salı yaparım çarşambayada tartılırım yarında tartılıcam zaten spora başlamak içinde sabırsızlanıyorum doktorumu arayıp sorucam başlayabilir miyim diye başlamamda sakınca görmesse hemen yarın yürüyüşüme başlarımopuyorumnanaktan

3 günde 2 kilo

Sabah: Bir tabak yoğurt, 200 ml süt ya da 100 gr yağsız beyaz peynir veya 1 yumurta. 1 adet meyve (meyve suyu olmamalı), şekersiz sıcak içecek.
Öğle: 150 gr et ya da 200 gr balık, 200 gr sebze (yeşil salata, domates, havuç, salatalık, hindiba, karnıbahar ya da sebze yemeği) 10 gr zeytin yağı ile beraber.
Akşam: 150 gr et ya da 200 gr balık.(200 gr buğulama balık, 1 kutu ton balığı ya da 3-4 parça somon füme) 200 gr sebze (mantar, şalgam kökü, kereviz, yeşil ya da kırmızı biber, kabak, ıspanak)
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

canım bence yapma bu diyeti 3 günde 2 kilo çok fazla..sağlığın için uzak dur böyle diyetlerden bence..düşünsene bu diyetle kilo verdin ama vücudun bu tip beslenmeye alışıcak..eski yeme düzenine geri döndüğünde fazlasıyla kilo alıcaksın..bana sorarsan yapmam tatlım

anladım tatlım o zaman bunu kendime uygun hale getireyim hem salıklı hem doyurucu mesela yarınki menümü şimdiden planladım hoş bugün yediklerim bana 3 gün gider amakötükedihüsogerçi pişmanlığım yok 10 gündür dikkat ediyorum 10 günde 1 gün serbest gün yapmak hem beni rahatlattı hemde metabolizmam şaşıracak şimdi kaldığım yerden devam sonuçta insanın nefsi çekiyor birşeylerkaydirigubbakcemile3

sabah:1 yumurta,1dilim ekmek,domates -salatalık
ara:meyve
öğlen:3 köfte salata yoğurt
akşam:1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği(ıspanak),salata veya yoğurt

bu arada yarından itibaren yürüyüe başlıyorum şekerler yarın belki kilom aynı çıkabilir bugünden sonra ama bu hafta çok dikkat edicem sporda yaparsam sanırım öümüzdeki hafta güzel br sonuç alırımopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim tatlım benim :1hug: Asıl en güzel sende ki rakam ben o kiloya bir insem nasıl alışveriş yapacağım belli değil.... vereliniortak

aynen talım aynenn:)) bu arada senin günlüğün yok mu hayatımm senide ziyarete gelirdikkzemuszemuskilolarımız çok yakın takip etmek isterdimmzemuszemus

şimdi harika oldu tatlım öğlen 1 dilim ekmekte yiyebilirsin daha doyurucu oluropuyorumnanaktan

kızlar malesef iyi haberler veremiyorum özellikle dündn sonra malesef geçen haftadan 300 gram fazla çıktım 58.5 ama hatamı biliyorum bu hafta elimden geleni yapıcam vereceğim şurda 5 kilo çok değil onuda yapamıyorsam çok ayıp bana dimi moral bozmak yokk çarşambaya tekrar tartılıcam o güne kadar da menülerim gerçekten düzgün olacakkk sözzzemuszemus

aynen talım aynenn:)) bu arada senin günlüğün yok mu hayatımm senide ziyarete gelirdikkzemuszemuskilolarımız çok yakın takip etmek isterdimmzemuszemus

Canım benim günlüğüm yok grupla vermeyi tercih ettim kilolarımı Grup terapisi :)) gibi oldu buda . ilk defa diyete kalkıştığım için cesaret edemem daha gibi geliyor tek başıma Grupla daha çok motive oluyorum kaçamak yapmaya meyilliyim de biraz :icecream:
Benim hoşuma gidiyor kelebekcikle senin günlüklerinizi ziyaret etmek paylaşıyoruz zaten şimdilik İlk hedefime gelirsem tek başıma devam ederim büyük ihtimal. opuyorumnanaktan

moralini bozma bu arada. Önce çok tuhaf bende vermiyormuş gibi hissettim kendimi sonra birden vermeye başlıyorsun önce yadırgıyor vücut sanki zamanla yeni yeme şekline alışıyor bünyen. 5 kilo hiç bi şey değil vericeksin. Spora başlayabildin mi ufak ufak yürüyüşlere falan?

canım benim hoşgeldin moral oldu valla söylediklerinopuyorumnanaktanbugün başlayayım dedim yürüyüşe koşu bandım çalışmadı ya ne zamandır kullanmamıştım yağlanması gerekiyordu ihmal ettim o yüzden servise gönderdik malesef neyse gelene kadar açık havada yürürüm bende birde egzersiz cdlerim var onlardan yaparım olmassa tatlım :)

kızlar kendime bir plan yaptım temmuzun ilk yada 2. haftası tatile gidicez o yüzden benim bu işi 1 temmuza kadar bitirmem lazım disiplinli bir şekilde amacımdan sapmadan sizlerin de desteğiyle halledicem inşallah bu akşam acayip azim geldi banazemuszemusşimdi ilk sayfama çizelgemi eklicem ve inşallah adım adım yaklaşıcam hedefekaydirigubbakcemile5

sakın moralini bozma tatlımm..şöyle düşün şuan senin kilo vermeyi isteyip istemedin sınanıyo..moralini bozmayıp devam edersen nasıl düzenli verdiğini görüceksin..zaten 5 kilo öyle sorun edilcek gibi de değil..ben inanıyorum biz kadınların isteyipte elde edemeyeceğimiz hiç bi şey yok..çarşamba gününü merakla bekliyorumolumunekankayizsmile

canım benim destekçimiz olman da bizim çok hoşumuza gidiyo inan..ilk hedefine ulaştıktan sonra mutlaka diyet günlüğü oluştur kendine daha fazla motive oluyosun inan

canım benim destekçimiz olman da bizim çok hoşumuza gidiyo inan..ilk hedefine ulaştıktan sonra mutlaka diyet günlüğü oluştur kendine daha fazla motive oluyosun inan
Bir ara bende oluşturcam canım istiyorum biraz da hazır gibi hissetmeye başladım :1hug:
Kilo verdikce yapabildiğimi gördükce daha şevkleniyorum inan Aslında hedefimi 54 yapmıştım ama bu günlerde 50 mi yapsam diye düşünmeye başladım :) abartmış olurmuyum sence delikafadulden

ohoooo sen 5.5 kilo da vereceksin sonra yetmeyecek 50 olayım diyeceksin hiç merak etme:) bruncha gidince vücudun bayram etmiştir azıcık iyi yapmışsın canım boçver iyi habrlerin gelecek yakında eminim:)

abartmış olmazsın tabi ki tatlım..ama şimdi ilk hedefin 54 olsun sonra zaten kendin kilo verdiğini gördükçe hedefini daha da indirceksin merak etmekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

canım benim ağzından bal damlıyor vallaopuyorumnanaktaninşallah o günleride göreceğiz hep birlikte tatlım bencede midem bayram etti valla şaşırdı zvallıcıkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

bekliyoruz hayatım günlüğünü ziyretine bol bol geliriz merak etmeopuyorumnanaktanavukatcımın da dediği ibi insan kilo verdikçe veresi geliyor önce şu hedefimize bir ulaşalım sonrası gelir zaten kasmadan rahat rahat istediğimizkiloya kadar ineriz şekercimopuyorumnanaktan

aynen öyle yapıyoum tatlım pes etmek moral bozmak yok inşallah yarından sonra güzel haberlerle gelicem inanıyorum azmin elinden n kurtulmuş ki hepimiz başarıcaz kesinlikleopuyorumnanaktan

menüm
sabah:1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu lıght peynir
ara:türk kahvesi
öğle:1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek
ara:3 grisini
akşam:salata,1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma
2 litre su

sende benim gibi türk kahvesi tutkunusun galiba tatlım..şöyle içine çikolata atıp yapmak vardı şimdi ama mecburen tek şekerli yapıyorum..tamamen sade içesim gelmiyo valla..bu günkü menünde çok güzel:))

evet hayatım türk kahvesi ve nescafe vazgeçilmezlerimopuyorumnanaktançikolata kulağa çok hoş geliyor ama cısskaydirigubbakcemile3

sabah:1kk peynir,1dilim ekmek
ara:-
öğle:yarım kepçe çorba,yarım kase yoğurt,salata
ara:3 limonlu lıght bisküvi
akşam:ton balıklı salata,3 limonlu bisküvi

kızlar yarın tartılıcam pazardan bugüne 3 günde değişen birşey varmı bakalım bana şans dileyinnopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

merhaba hayal
Boy ve kilolarimiz yakinmis.Benim boyum 170 kilom 58 su anda.Gecen yil bu zamalar 54-55 kg cikiyordum.
Ziyaret edecegim gunlugunu canim, basarila diliyorum

merhaba hayal
Boy ve kilolarimiz yakinmis.Benim boyum 170 kilom 58 su anda.Gecen yil bu zamalar 54-55 kg cikiyordum.
Ziyaret edecegim gunlugunu canim, basarila diliyorum

canım benim hoşgeldin her zaman beklerim opuyorumnanaktanhep birlikte kurtulalım şu fazlalıklardan dimi hayatımopuyorumnanaktan

kızlar bugün tartıldım pazardan bugüne 800 gram gitmiş çok mutlu oldum inşallah yakın zamanda 56larıda görürümmkaydirigubbakcemile5pazar günü kaç çıkacak bakalım azim geldi valla motive olum bu rakamı görünceopuyorumnanaktanhemen menümü yazayımopuyorumnanaktan

sabah:1 kk peynir,1 dilim ekmek
ara:yok unuttum:)
öğle:1 kase çorba
akşam:1 tabak menemen, 1 dilim ekmek
ara:yeşil elma

2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…