Hayalinde aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin kalın kimseyle paylaşmadan önce sadece eşinizle bir konuşun fiziksel aldatma olmadığına eminseniz anlık bir şeytana uyma diye düşünün hamilesiniz bir de çocuğunuz olacak normalde kötü huyları yoksa bir şans verebilirsiniz
yok anlık şeytana uymak falan ben anlamam aynısını ben yapsam or damgasl yerim o yüzden konuşcak bir şey yok teşekkür ederim yorumunuz için ama böyle şeylerle kafamı karıştırmayın lütfen

yok anlık şeytana uymak falan ben anlamam aynısını ben yapsam or damgasl yerim o yüzden konuşcak bir şey yok teşekkür ederim yorumunuz için ama böyle şeylerle kafamı karıştırmayın lütfen
İşte önemli nokta bu. Aynısını kadın yapsa neler yaparlar

İşte önemli nokta bu. Aynısını kadın yapsa neler yaparlar
dimi bir de ben eşime karşı soğuk olsam anlarım ama degilim hep tatmin etmeye çalışıyorum fantazilerini soruyorum yok diyor farklı şeyler yapalım renk katalım ilişkiye dedim yok dedi Telefn uzerinden fantezi yapak diye bile teklif etmiştim demekki beni arzulamıyor başkaları ile yapmak daha cazib ona..

Ben sadece bebeğinizi babasız büyütmemek adına ileri derece de bişey yoksa bir şans verebilirsiniz dedim siz kararlıysanız sorun yok yeni hayatınızda el değmemiş birini bulmanız dileğiyle sevgiyle kalın hoşçakalın.

sizin de kankalarınız varmış oyundan. yani bu saçmalıklara ne gerek var ben anlamıyorum. bu oyunlar vs bi sürü yuva yıkıyor. vakit geçirecek başka bir şey mi kalmıyor ben anlamıyorum. sorunuza gelince eşinizle yüzleşmeniz gerekiyor.
Ne alaka bizim arkadaşımlz olamaz mı yani? Ben arkadaşlarım ile fantezi hayalleri kurmuyorum. Ve bir erkegin arkadaşı olabilir dedim hani benim nasık varsa kendim gibi sandım anlatabiliyor muyum bilmiyorum..

Ben sadece bebeğinizi babasız büyütmemek adına ileri derece de bişey yoksa bir şans verebilirsiniz dedim siz kararlıysanız sorun yok yeni hayatınızda el değmemiş birini bulmanız dileğiyle sevgiyle kalın hoşçakalın.
Ben de babasız büyüdüm ve böyle aannesinin degersiz oldugu bir ortamda çocuk mutlu olmaz. Ben bebegimle ilgilenirken o uçkurunun peşine düşecek eminim. Teşekkürler

Ne alaka bizim arkadaşımlz olamaz mı yani? Ben arkadaşlarım ile fantezi hayalleri kurmuyorum. Ve bir erkegin arkadaşı olabilir dedim hani benim nasık varsa kendim gibi sandım anlatabiliyor muyum bilmiyorum..
tabi ki erkek kadın arkadaş olabilir ama oyun ortamlarından gece yarısına kadar bayılana kadar oyun oynayınca bi yerden sonra muhabbetin kayması normal ki bu sitede de çok okuduk bunları

nesi normal bunun.. Neyse saygı duyuyorum
ben size gerçekleri be burda okuduğum tecrübeleri yazdım. gerisi size kalmış reelde ne olur bilmiyorum çünkü hiç o kadar boş vaktim olmadı olsa bile o saçmalıklarla doldurmadım. size kolaylıklar diliyorum

o kadar soğukkanlı davrandım içime attım simdi 37 ateşim var kustum..
Ben sizin soğukkanlığınızı dik duruşunuzu takdir ettim. İnşallah evladınızla birlikte daha güzel günleriniz olsun.
Ateşinize dikkat edin kahvaltı yapmadıysanız kahvaltı yapın. Ilık bir duş alın.

Ben sizin soğukkanlığınızı dik duruşunuzu takdir ettim. İnşallah evladınızla birlikte daha güzel günleriniz olsun.
Ateşinize dikkat edin kahvaltı yapmadıysanız kahvaltı yapın. Ilık bir duş alın.
Kahvalti yaparken kustum tekrar yiyorum teşekkür ederim çok moral oldunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X