Hayalinizdeki hayatları mı yasıyorsunuz ??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
Okul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)

26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorum 😔 bunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.

Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..

Okul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)

26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorum 😔 bunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.

Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..
Mesleğiniz sadece kpss ile yapılabilen bir meslek mi ?

Ohoooo
Gelin olmak istemiyorum
Ev hanımı olamam
Eee çalışacak kapasitem yok
Alımı az olan bölümden mezunum
Ailem evlenmeme kararıma saygı duyacak bir aile değil

Eee bayan karamsamsar
Güneş daha batıdan doğmadıysa umut var

Daha 26 yaşında genç bir insansın taşı sıksan suyunu çıkarırsın
Ailen eğitimine destek
Evlilik güzel birşey lakin zamanı gelince
Ee zorlukları olacaktır
Ama üstesinden gelebilirim
Olacak
Olumlu metin

Son düzenleme:
Belki hayalimdeki evlilik olmamis olabilir(gelinlik giyemedim o yuzden)ama ama hayalimdeki gibi hayatimbvar mutlu ve huzurluyum ve bukadar karamsar dusunursen hic bisey olmazsin

Evlenmek zorunda değilsiniz. Yapacağınız en mantıklı şey bir an önce atanmak - mümkünse başka sehire-ve orada kendinize bir hayat kurmak olur. İnsanlar hadi evlen artık dediği için evlenecek değiliz heralde bu sizin hayatınız.

Ohoooo
Gelin olmak istemiyorum
Ev hanımı olamam
Eee çalışacak kapasitem yok
Alımı az olan bölümden mezunum
Ailem evlenmeme kararıma saygı duyacak bir aile değil

Eee bayan karamsamsar
Güneş daha batıdan doğmadıysa umut var

Umut nerde ne zaman 😢

Hayır yaşamıyorum ama yaşamak için elimden geleni yapıyorum/yapacağım kendimi çok seviyorum ve hakettiğimi düşünüyorum tüm olumsuzluklara rağmen:kahve:

Kurslara git belki faydasi olur is bulma icin

Dünyanın gidişatı vahim.evliliği boşver.ye iç gez diycem ama onuda yapamıycaz artık allah yardımcımız olsun:dua:

Bu yaz mezunum inşallah bende. sonrası kpss ye hazırlanmak daha şimdiden çok heyecanlıyım. :KK49:Bir an önce hazırlanmak istiyorum. Ailemden uzak başka güzel bir şehire atanıp güvenlikli bir sitede 1+1 ev tutup içini katlanıp açılabilen yer kaplamayan eşyalarla ufak ama şirin bir şekilde döşeyip kazandığımla ihtiyaçlarıma ve birikim yapmaya harcamaya çalışıp bi süre birikim yapıp araba almak istiyorum. Sonrasıda evlilik ve bir bebek sahibi olmak istiyorum :emir_bebek: Bunları düşününce bile bana öyle bir istek geliyoki anlatamam. Sende geleceğini detaylı olarak planlarsan içinden gelir bence :kahve:

Ben kemdimi anlatayım size. Lisede cok basrılıydım. Uvey babam vardı annemde beni pek istemiyordu tek ıstegı unı kazanıp gitmekti. Benı evlendırdıler unıye gidemedim o donem 400 puan almustın sınava gıtmıstim. Evlendıgım kısıden sıddet hakaret hepsını gordum. Bir sene zor dayandım Allahtan cocugum yoktu ailem kabul etmedi ayrıldım tek yasadım 25 yasına kadar calıstım sonra unı Icınde kaldı sınava girdim Baska sehrı saglık bolumu kazandım. Hıc bılmedıgım bir sehırde 1 lira desteksiz okudum. Gerisini ayakta kaldım vs diye anlatmak isterdim ama degıl. Yasadıklarım kımsesızlıgımden depresyona girdim. Neyse okul bitti tekrar evlendim 2 yasında kızım var bende evde kpss calısıyorum ha hayal ettıgım hayat mı yasadım hayır. Kimsesizim ailem yok esim ve kızımdan Baska bıseyım yok ama hayata tutunmaya calısıyorum. Umudunuzu yitirmeyin hersey gonlunuzce olsun❣️

Okulum bitti ilk sene istediğim gibi bir iş bulamadım. 1 sene sonra deneyimsiz, yetiştirmek üzere eleman arayan büyük bir yerde çalışmaya başladım. Sonra kriz çıktı, kovuldum :süslü: sonra daha iyi iş buldum, sonra özelde hayat geçmez deyip kpss ye girdim, son atamada atandım. Evlendim. Çok şükür diyorum :nazar:

Hiç vazgeçmedim. Ben işletme mezunuyum binlerce işletme mezunu var, iş bulamam demedim. Atanamam demedim. Vazgeçmeyin...

Kpss diye diye yillarca evde oturanlar bana garip geliyor. Kuzenim de maaş begenmedi, iş begenmedi, kpssydi bilmem neydi derken geldi 29 yaşina, elinde ne tecrube var ne bir iş, ne yuva kpss bekledi durdu...
Sanki dunya kpssden ibaret onun disinda meslek yapilmiyor gibi davranmakta bana garip geliyor.

Hayalimdeki hayat köy hayatı ömrümün geri kalanını - mümkünse Hollandanın giethoorn kasabası gibi- köyde geçirmek istiyorum. Bir gün olur mu bilinmez.

Ben 25 yaşındayım 2 sene önce mezun oldum. Mezun olduğum yılın Kasım ayında staj yaptığım şirkette çalışmaya başladım. Bir süre çalıştım ama şartları istediğim gibi değildi çok mutsuzdum.. İşten ayrıldım kpss çalışmaya başladım çünkü o şirketten sonra özelden soğudum ya devlette ya hiç çalışmam dedim. Bu arada geçen yaz evlendim. Hala kpss çalışıyorum bu yaz sınava gireceğim. Alese de girmeyi düşünüyorum. Sınavı kendim için kazanmak istiyorum hayalimdeki gibi işim olsun istiyorum özelde köle gibi iki kuruş para için haftada 6 gün çalışmak istemiyorum. Umarım hayalimiz gerçek olur ben programlı çalışıyorum ama kazanamazsam da dünyanın sonu değil en azından elimden geleni yaptım olmadı derim yıllar sonra içimden pişmanlık olmaz

Back
X