Niye bakkala zor gidiyorsun?Keşke herkesin hayatı sizin gördükleriniz gibi olsa bakkala zor gidiyorum ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bakkala zor gidiyorsun?Keşke herkesin hayatı sizin gördükleriniz gibi olsa bakkala zor gidiyorum ben![]()
Hayalimdeki hayatın yakınından bile geçmiyorum ama kötü bir hayat da yaşamıyorum. Hayal ettiğimiz hayatın her zaman en iyisi olacağının garantisi yok veya onun dışındaki seçeneklerin kötü olacağı kesini değil. O yüzden elinizdekilerle en iyisini yaşamaya bakın.Hayalimdeki hayatı yasıyorum ama hayalimdeki ınsanlarla degıl
Hayalimdeki hayatı yasadıgım ıcın hayatla ilgili sorunum yok cok sukur. Hayalimdeki hayatta karsılastıgım bu insanlar yoktu sadece.Hayalimdeki hayatın yakınından bile geçmiyorum ama kötü bir hayat da yaşamıyorum. Hayal ettiğimiz hayatın her zaman en iyisi olacağının garantisi yok veya onun dışındaki seçeneklerin kötü olacağı kesini değil. O yüzden elinizdekilerle en iyisini yaşamaya bakın.
Aa ben niye sizi alıntılanmışım kiHayalimdeki hayatı yasadıgım ıcın hayatla ilgili sorunum yok cok sukur. Hayalimdeki hayatta karsılastıgım bu insanlar yoktu sadece.
Olsun konusmus oldukAa ben niye sizi alıntılanmışım kiKonuya yorum yapacaktım sorry.
![]()
Hiç hayalimdeki hayatı yaşamıyorum. Kpss yi ben de beceremedim bir türlü. Çünkü çok azimsiz bir insanım maalesef. Şimdi dank ediyor tekrar hazırlanmaya calisiyorum ama 2.5 yaşındaki çocukla günde 2 saat ancak. Bir şekilde çalış ve yap zaman geçmeden. Ileride pişmanlığını yaşama. Eşim devlette. Cok yüksek bir puanla atandı. Ortamımızda neredeyse tek ev hanımı benim su an ve bu cok sinir bozucu. Benim de hayalim hiç ev hanımı olmak değildi. Hayalimdeki evlilik de bu değildi. Yaşamak istediğim yerde de değilim. Hayatımda yapmak istediğim hiçbir seyi yapamadım henüz. Insallah zamanla olur ne diyelim :)
Ya niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum. Ben özelde çalışırken kazanıp atandım. Sadece sözelleri okudum, biraz baktım. Haftada 2 saat çalışmamışımdır. Serviste bakıyordum. Kaç senelik devlet memuruyum...günde 2 saat mi? 8 saatten aşağı çalışmadan iyi bi yer kazanamıyosun artık.
Teşekkür ederim ama ben de cogumuz gibi ortalama bir insanım. Biraz calısmaya başlayın bi süre sonra zevkli oluyorİnanmıyorum ya ne kadar irade sahibisiniz harikasın gerçekten tebrik ediyorum. Ben hep iyi yerlerde olan insanların zaten çok zeki olduğunu, zorlanmadan sahip olduklarını düşünürdümşu piskolojiyle bazen intiharı geçiriyorum aklımdan baya baya iyi değilim.. Bu durumdan kurtulmanın tek yolu eğer çalışmaksa yapılmayacak bi şey değil. Teşekkür ederim umut oldunuz
Tepemde vicdansız, hayatı burnumdan getiren, anneme ve bize fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayan bir baba(!) vardı. Atanmak tek çareydi yoksa daha okulu bitirmeden arkadaşımın oğlu ile evlen diye sürekli baskı kuruyordu. Hem okudum, hem çalıştım hem de KPSS ye çalıştım. Afedersiniz Yırtındım Atanmak için.3-4 saat uyuduğum zamanlar oldu. Ama atandım... ve bir daha o adama eyvallahım olmadı. Benden her ay para istedi, sen birikim yapamazsın, salaksın para işimden anlamazsın bile dedi. Ben de her ay bir bahane ile defettim başımdan. Anneme kardeşlerime yolladım. Sonra b.k gibi bir evlilik yaptım ve boşandım ama çok şükür işim var gücüm var. Kimseye muhtaç olmadan yaşıyorum. Ama bu gücü sağlayan şey azimle verdiğim emeğim neticesine atanmak olduOkul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)
26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorumbunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.
Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..
Evlenemeden bi yıl önce yurt dısına gitmisti üc aylık. Oranın uyrugundan bi kız gördüm sosyal medyasından sordum barda tanıstıgnı itiraf ettiama yatma vs olmadıgını söyledi. Basta bu bile yetti yıkılmama terapiler aldık beraber tam iyiye gidiyoduk ki ben bi kurcalamaya basladım telefonunu mailini hoop 6 yıllık iliskimiz boyunca boynuz. Ruhum duymamıs dısardan da öyle efendi ki millet bana güvenmez ona güvenirdi:) yüzü yere bakandan korkcaksın demisler. Simdi henüz bosanmadık benim ailevi haller, sağlık durumları, manevi ve maddi sebeplerden.. Su an ev arkadası gibiyiz, toparlanınca birkaç aya bitecek zil takıp oynicam insallah.. Cok sükür ki kalbim artık acımıyor.yenidendogus123 , evlendikten sonra nasıl öğrendiniz? konuyla alakası yok ama merak ettim. hemen ayrıldınız mı? erkekler ne ilginç ya, aldattıysan niye evleniyorsun, git o kişiyle evlen!
Hayalinizdeki evlilik neden bu değildi? Nasıl evlendiniz aşık olarak mı?
Üzüldüm canımYapmadilar dugun esimin ailesi istemiyolardi beni