- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 31
Bakin iyi ki açmışsınız konuyu herkes ne guzel hayat mücadelesini anlatmış. Hepiniz umarim cook mutlu olursunuz, okuduğum hikayelerden oldukça etkilendim.
Kesinlikle bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin iyi ki açmışsınız konuyu herkes ne guzel hayat mücadelesini anlatmış. Hepiniz umarim cook mutlu olursunuz, okuduğum hikayelerden oldukça etkilendim.
Aynen canim Allaha sukur mutluyumÜzüldüm canım
Ama eşinle mutluysan sorun yok takma diğerlerini
Kova burcu musunuz?Siz sorunca hiç hayal etmediğimi farkettim.
Belki prenses gibi yaşamıyorum ama,iyi bir evliliğim,çok güzel iki yavrum,gelecekten umudum var.
Terazi burcuyum canım.Kova burcu musunuz?
Ben de aynı şeyi yazacaktım, çok zorladım ama şu da benim hayalimdi diyecek hiç bişey bulamıyorum, hayatımın hiç bir döneminden. Dibine kadar realizm![]()
![]()
Aynen, bana da sağlık olsun, gerisi hikaye gibi geliyor... gerçi hayal kurmaya bile üşenmiş olabilirim, bir o kadar da tembelim çünkü...Terazi burcuyum canım.
Beklentisiz yaşamayı seviyorum. Böylece hayalim ve hayal kırıklıklarım pek olmuyor.![]()
Biraz özel sektöre yönelmekte fayda var bu aşamada ayrıca şehrinizin imkanları kısıtlı olabilir insan bazen gözünü karartıp şehir değiştirmeli. Kpss herkesin altında kalkabileceği bir sınav değil maalesef biraz ara verin.Okul bitmeden(üniversite) bu kadar net gerçeklerle yüzleşmemiştim. Düşünürdüm ama hep de bi umut vardı. Şimdi okul bitti 3 yıldır evdeyim kpss çalışıyorum. Düzenli, istikrarlı çalışmıyorum beceremiyorum çünkü.
Sonuç olarak aklımda hep güzel bi iş sahibi olmak var. Ama buna ulaşmama imkan yok evet yok çünkü çok yüksek puanlar ve kuş kadar alımı olan bi bölüm mezunuyum bunun için günde 10 saat çalışmam lazım bende bu kapasite yok. Ki zaten bi odam bile yok(bahane mi bunlar bilmiyorum)
26 yaşındayım hayatımı günde 2 saat ders çalışıp, hayaller kurarak geçirmeye devam edemem bi yandan hayat kaçıyor diyerek evlilik planları yapmaya çalıştım onu da beceremedim. Çünkü ben gelin olmak, ev hanımı olmak istemiyorumbunlar beni mutlu etmiyor. Ama bi yandan da evlenmemeye saygı duyacak bi aile yapım yok. Şimdiden yaşın geçticiler sardı etrafımı.
Piskolojim çok kötü lütfen bana hayat tecrübelerinizden, yaşamlarınızdan, yaşadıklarınızdan bahseder misiniz. Belki umut olur, yol olur..
Ya niye bu kadar abartıyorsunuz anlamıyorum. Ben özelde çalışırken kazanıp atandım. Sadece sözelleri okudum, biraz baktım. Haftada 2 saat çalışmamışımdır. Serviste bakıyordum. Kaç senelik devlet memuruyum...
Yalnız değilsiniz ben de aynıyım. 27 yaşındayım ve hiç bu yaşımda bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim2 yıllık turizm otelcilik mezunuyum. mezun olduğumdan beri iş konusunda hiç yüzüm gülmedi. Hizmet sektörü (ıtelcilik restorancılık gibi) hiç bana göre değilmiş. Başka biyerler baktım ama iş bulamadım. Malu şu an virüs vs var zaten iş yok zaten. Gideyim bir yerde sekreter olayım diyorum ''yok şu kadar tecrübesi olsun yok şurdan mezun olsun'' bilmem ne. Onu bile bulamıyorum.
Sevgilimden yeni ayrıldım. Arkadaşlarıma bakıyorum hepsi ya evlendi ya da iş insanı oldu. Bir yol çizdiler kendilerine. Ben havada sallanan bir şey oldum. O kadar doluyum ki anlatamam. Sinirden çok ağlıyorum...
İsterseniz özelden yazabilirsiniz. Konuşur dertleşiriz.
"kaç senelik devket memuruyum" demişsiniz. sizin zamanınızda daha kolaydı, son senelerde ise aday sayısı fazlalaştığından kazanmak zorlaştı, fark bu.
Sevindim kuzum senin adınaAynen canim Allaha sukur mutluyum![]()