- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Öyle evlilik mi olur..
Gözden ırak olan gönüldende ırak olur..
Evlilik bu evcilik mi sen baska yerde esın baska yerde cok sacma..
Onlarınki mecburi bana sen kaçacak bahane arıyorsun gibi geldi.5 sene ayri yerlerde gorev yapan eşler taniyorum. Bana da cok sacma geliyordu. Ama dedikleri kadariyla sevgili gibi oluyosun arada tutku oluyo seni ozluyo falan demislerdi. Benimki 5 senede degil tatillerde yannda olacagim falan. Evet abes ama cokmu sacma
Onlarınki mecburi bana sen kaçacak bahane arıyorsun gibi geldi.
Bence evliliğe henüz hazır değilken evlenmişsiniz. Ve halen evliliğe adapte olamamışsınız
Sizdemi olmaz gozuyle bakiyorsunuz
Bence olmaz. Beni yanlış anlama ama bence sen sıkılmışsın. Yani içinde kalan şeyleri (üniversite okumak gibi) özgürce yaşamak istiyorsun. Kalbinin sesini dinle bence
O Zaman gereksiz ayrıntıları niye verdin ?Ne alakası var ? Bu sadece bir fikir. Kesinleşmiş bir kararda degil. Sizlere soruyorum. Egitim bu sonuçta. Acik ogretimden okumak istemiyorum uzaktan egitim cok zor. Ondan dolayi bu dusunceye kapildim.
Ben zaten konunun başinda sıkıldigimi dile getirdim. Sıkıldgm seyler işe yaramamk. Yeni ugraşlar bulmak. Adalet bolumunu istiyorum ve daktilo dersi var. Aciktan okuyabilirmigym bilmiyorum.
Her ev hanımı bulaşıktan ev işinden sıkılıp başka bi şehre üniversite okumaya giderse işimiz çokMerhaba 25 yaşindayim 3 senelik evliyim çocugum yok... bu sene universite sinavina girdim iyi bir puan bekliyorum. Girme amacım acik ogretim okumakti ama sonra biraz kafam karisti. Eşim bana evlenme teklifi ettiginde universite sinavindan cok guzel bir puan ve cok guzel bir universite kazanmiştim ama gidemedim. O ara sorunlar oldu. Bende evlendim. 3 senedir cocuk çalismalari minimum ittire ittire ilerlemeye calişiyor. Evliligimiz normal bi evlilik monoton bazen sıkıcı bazen eglenceli. Aramizda guzel vakit gecirme sohbet etme cok fazla yok. En fazla 1 saat konuşur susariz ( biryere gitsek bile ) yani yemege bile ciksak ( cok romantik ) en fazla yarim saate kalkariz cunku esim hemen yemegini yiyip hesap ister. Dizilerdeki saatleece olan yemeklere hep ozenmisimdir. Neyse cok gereksiz ayrintilar verdim.
Sorum şu. Ben bu sene yasadigim sehirden uzakta bir universite tercih etmek istiyorum. Gittigim yerde hem calisip hem okumak istiyorum. Ama evliyim elim kolum bagli... esime gecenlerde bu konuyu actim tamam dedi. Ama ne kadar ciddiydi bilemiyorum. Simdi kizlar bu cokmu abes ? Ben hep okumak istemişimdir. Guzel yerlere gelmek.
Bu ay aşilama yaptiriyoruz. Eger aşilamam tutmazsa tercihimi yapip gitmek istiyorum. Bu evliligi bitirecek degil sonucta yine gorusuruz ben gelirim o gelir. Ama evde oturmaktan yemek yapmaktan hicbir sosyal hayatimin olmamasindan cok skldim. Hayalimi gerceklestirmek istiyorum. Sizce ?
Her ev hanımı bulaşıktan ev işinden sıkılıp başka bi şehre üniversite okumaya giderse işimiz çok
Ben adaleti aöften okudum açığı kapalısı kalmadıki bunun için dışarı gitmene gerek yokki aöften okuyabilirsin eğer dışarı okumaya gidersen evliliğin sarsılır bunlarıda dusunNeden boyle dusunuyorsunuz ? Ben sadece yarim kalan egitimimi tamamlamak istedim. Bu sene univ sinavina girip farkli sehir yazacam demiyorumm. Bu sene universite sinavina girdim farkli sehirmi yazsam diyorum. Ayrica bulundugum sehir de adalet yok. Mecbur acikogretim okumam gerekicek
Okumak değilde içten içe bu bir macera gibi geliyor . Yani macera olur tam anlamıyla univ hayatı çok başka birşey arkadaşlarından kiskanicak evli olduğun için sen kendini kisitlayacaksin gezmeyeceksin belki okulda bole çok vakit geçirmeyi orda eve tikilacaksin üstelik yaş ortalaması küçük olacak ne onlar seni ne sen onları benimseyeceksin böyle bir izin durumu empati kur sen olsan ister miydin bu sorunun cevabı evet ise sende evliliğinin bir yerlerinde pürüz var belki duzelirse kurslara gidip meslek edinebilirsiniz hersey univ değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?