Hayaller & hayatlar

Peki bu sirarada hamile kalirsan ne olcak.Ozaman hepten evde olucaksin daha cok bunalmazmisin?Kisiden kisye degisir tabi sen bunalirsin evde amanbir baskasi zevkle zaman gecirir .Siz ne istiyorsunuz okumak mi evlilik hayati mi?

Bunlar cok farkli seyler. Hamilelikte cok farkli emin olun daha farkli olacak. Keske kalsam. Sadece herkesin zoruyla binbir turlu tedavi gordum en azindan univ okuyorum desem kimse beni tedavi icin zorlamaz belki kendiliginden olur diyorum.

Aslinda yemek yapmayi seviyorum ama aşci olabilirmiyim bunu bilmiyorum kuzenimde okudu o bolumu sarma sarmaya bile useniyor hatta suan boşta

Inanmayacaksiniz ama sert çikmadim :) emin olun buna. Sadece cok atesli yorumlar geldigi icin o anin heycanindan size oyle gelmiş olabilir.

Adalet kendi sehrinizde yok yani anladim
Ben de su an evdeyim 1 ay sonra goreve baslayacagim. Nerdeyse 1 yildir evde oturuyorum sizi anliyorum ama esinizle aranizda cok somut sorunlar goremedim. Ben ne olursa olsun ideallerinizin pesinden gitmenizi oneririm.

Bunlar cok farkli seyler. Hamilelikte cok farkli emin olun daha farkli olacak. Keske kalsam. Sadece herkesin zoruyla binbir turlu tedavi gordum en azindan univ okuyorum desem kimse beni tedavi icin zorlamaz belki kendiliginden olur diyorum.
Neden herkesin zoruyla tedavi oluyorsin ki canim izin verme. Sonucta sen dogurcaksin srn bakicaksin .Bu tedavi ol diyenler bebegine mi bakacaklar sankki.Ben senin yerinde olsam gider okurdum.

Evet sorunumuz yok ve esim kendinden cok bana guvenir. Bunu bana hissetirdigi icin bu kadar rahatim. Ev almamiz gerek araba almamiz gerek ve bu tek maasla olmuyor calismam gerek. Ve ben zamaninda universiteyi kazanip esim icin gitmedim neden istemedigim biyerde calisayim ? Devlet memuru olmak istiyorum. Yani hayallerim ve esimle hayallerimiz icin 2 sene cok degil. Dusuncem bu ama bazi bayanlar cok yanlis dusunuyorlar.

Aslinda yemek yapmayi seviyorum ama aşci olabilirmiyim bunu bilmiyorum kuzenimde okudu o bolumu sarma sarmaya bile useniyor hatta suan boşta
Belgesi çok lazım olur ilerde demişti okuyabilirsiniz aslında hem zevkli olur hem sıkılmazsın eşini bırakıp gitme bak şimdi sıkılıyorum dersin gidersin eşin ilgiyi başkalarında arar sonra pişman olursun, okuyabilirsin okumak kadar güzel bişey yok ama bulunduğun yerdeki ihtimalleri değerlendir ne güzel sabah okuluna git aksam evine gel bence en güzeli bu diğer türlü senin içinde sıkıntı , ayrıca hem üniye git hem de aöften adalet oku ikisini aynı anda da yapabilirsin

Neden herkesin zoruyla tedavi oluyorsin ki canim izin verme. Sonucta sen dogurcaksin srn bakicaksin .Bu tedavi ol diyenler bebegine mi bakacaklar sankki.Ben senin yerinde olsam gider okurdum.

Asilamadan sonra tup bebek diyorlar dusunun herseyi ayarlamişlar bile doktorundan tut gidecegimiz yere kadar. Ben okumayi esimle rahat bir hayat gecirebilmek icin istiyorum. Elimde garantim olsun istiyorum. Cocugumuda dunyaya sık8ntı cekmeden getirmek istiyorum.

evet 2 sene cok degil bir de örgün gibi her gün ders oluyor mu
Belki cuma gunleriniz bos olursa haftasonuyla birlestirip eve gidersiniz. Ünideyken cok yapardik.
Eger yapmazsaniz cok pisman olacaksiniz belli.

Devlet memuru olmak istiyorsan kpssye hazırlanman daha mantıklı değil mi

Evet zaten bu ihtimal de var. Esim bulundugum ilde okumama izin verdi. Ama bolumler kafami karistirmisti inşallah tutarsa burdakine de giderim veterinerlik cok istiyorum ama puani cok fazla. Ilerde pisman olacagim bi bolum okumakta istemiyorum. Birde ben sozelciyim ondan bu kadar zorlaniyorum univ konsunda

evet 2 sene cok degil bir de örgün gibi her gün ders oluyor mu
Belki cuma gunleriniz bos olursa haftasonuyla birlestirip eve gidersiniz. Ünideyken cok yapardik.
Eger yapmazsaniz cok pisman olacaksiniz belli.

Kesinlikle. Ya zaten ben esimden 1 saat ayri kalamiyorum. Ozlerim bakmayin sehir disi istiyorum deyişime. Ama bu da icimde kalmasin istiyorum.

Dersaneye git öyle hazırlan bulunduğun yerde Bi bölüm kazanmaya çalış çok güzel olur bence

Helal olsun sana gercekten eger bu dusuncedeysen.Esinide ikna et bence oku zaman su gibi geciyor baktin bitirmisin bile.sen insanlari takma onlr birinciyi yapsan 2 ciyi niye yapmiyon derler. ESIN de okudugun sehre gelirse olmaz mi?

Hayatı ters yaşamissiniz. Okul,meslek, evlilik,çocuk olmalıydı. İçinizde birşey kalmis onu tamamlamak istiyorsunuz çok güzel ama aynı yanlışı gene yapıyorsunuz, şimdi aşılama da neyin nesi? Ya tutarsa ? Bütün hayallerinizi unutun o zaman.

Ben tek basima bankaya para yatirmaya gidemeyen bir insanim benim yerime hep baskalari yapmistir hoc ayaklarimin ustunde durmamisken evlendim suan da hayalimdeki meslegi kovaliyorum. Ama evet dediginiz gbi abesss...
Tek başınıza bankaya para yatıramazken başka şehirde okuma düşüncesi biraz zor. Evlilikle olmaz bence. Ama hevesinizi kaybetmeyin mutlaka okuyun derim

bence olmaz 3-5 ay değil en azından 4 sene değil mi? ya eşin kazandığın şehre gelsin ya sen eşinin olduğu şehiri tercih et... 3-5 ay ayrı kaldığım oldu eşimden ama sen 4 sene diyorsun..4 sene sonra eve döndüğünde ne sen eski sen olursun ne kocan... ya bırakır dönersin okulu yada evliliğini bitirirsin. ortak nokta bulmaya çalışın bence

Özlemez mi insan ya.ne kadar rahat yazmışsınız.uzak yere giderim çalışırım falan.eee evdeki adam ne olacak?ben eşim bana böyle bir teklifle gelse gırgır geçiyor derim.bulundugunuz şehirde güzel bir bölüm okuyun. Gerçi sorun bu değil bence evlilik baginizda problem var

Madem çok heveslisiniz bulunduğunuz şehirde aşçılık okuyup AÖF den de adalet okuyun. Ama AÖF deyip geçmeyin örgün kadar olmasa da oturup düzenli ders calismadikca gecemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…