- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Peki bu sirarada hamile kalirsan ne olcak.Ozaman hepten evde olucaksin daha cok bunalmazmisin?Kisiden kisye degisir tabi sen bunalirsin evde amanbir baskasi zevkle zaman gecirir .Siz ne istiyorsunuz okumak mi evlilik hayati mi?
Valla canım adalet mezunu olunca önceden adliyelerde ön sıralarda mülakata giriyordun ama şuan herkes giriyo ayrıcalığı kalmadı, dgsdenkolay bi sınav değil on binlerce adaletvi var ama hukuka giden ya 200 ya da 300 dür çok çok yüksek puan alman lazım dgsden aöf ile örgün arasında fark yok bana da aşçılık okuyun denmişti ilerde çok lazım olacak diye aöf bürosumdaki memur demişti
ama neden bu kadar sert çıkıştınız ki?
ben size aldatmaya, erkeklerle takılmaya, rahat gezmeye gideceksiniz demedim. sadece ben eşimin üniversite okumak için yanımdan ayrılmasını tercih etmezdim dedim.
söylemediğim şeylerin imasında neden bulunuyorsunuz?
bu kadar sert çıkıp olmayan şeyleri demişiz gibi davranacaksanız neden konu açıyorsunuz…
Adalet kendi sehrinizde yok yani anladimYasadig sehirdeki bolumleri saymistim onceki yorumlarda. Puanimin yetmeyecegi ( veterinerlik ) ve bir bayanin yapmak istemeyecegi ( gemicilik) gibi bolumler var. Esim iyi biri sadece hep yorgun bende evde oldugum icin hep enerji doluyum. Ve paylascak biseyimiz yok ne yaptin bugn sorusuna veerecegim cvp genelde hep ayni oluyo ama ben istiyorum ki bak askim bugun boyle oldu soyle oldu şunu yaptim bunu yaptim flan.
Neden herkesin zoruyla tedavi oluyorsin ki canim izin verme. Sonucta sen dogurcaksin srn bakicaksin .Bu tedavi ol diyenler bebegine mi bakacaklar sankki.Ben senin yerinde olsam gider okurdum.Bunlar cok farkli seyler. Hamilelikte cok farkli emin olun daha farkli olacak. Keske kalsam. Sadece herkesin zoruyla binbir turlu tedavi gordum en azindan univ okuyorum desem kimse beni tedavi icin zorlamaz belki kendiliginden olur diyorum.
Adalet kendi sehrinizde yok yani anladim
Ben de su an evdeyim 1 ay sonra goreve baslayacagim. Nerdeyse 1 yildir evde oturuyorum sizi anliyorum ama esinizle aranizda cok somut sorunlar goremedim. Ben ne olursa olsun ideallerinizin pesinden gitmenizi oneririm.
Belgesi çok lazım olur ilerde demişti okuyabilirsiniz aslında hem zevkli olur hem sıkılmazsın eşini bırakıp gitme bak şimdi sıkılıyorum dersin gidersin eşin ilgiyi başkalarında arar sonra pişman olursun, okuyabilirsin okumak kadar güzel bişey yok ama bulunduğun yerdeki ihtimalleri değerlendir ne güzel sabah okuluna git aksam evine gel bence en güzeli bu diğer türlü senin içinde sıkıntı , ayrıca hem üniye git hem de aöften adalet oku ikisini aynı anda da yapabilirsinAslinda yemek yapmayi seviyorum ama aşci olabilirmiyim bunu bilmiyorum kuzenimde okudu o bolumu sarma sarmaya bile useniyor hatta suan boşta
Neden herkesin zoruyla tedavi oluyorsin ki canim izin verme. Sonucta sen dogurcaksin srn bakicaksin .Bu tedavi ol diyenler bebegine mi bakacaklar sankki.Ben senin yerinde olsam gider okurdum.
evet 2 sene cok degil bir de örgün gibi her gün ders oluyor muEvet sorunumuz yok ve esim kendinden cok bana guvenir. Bunu bana hissetirdigi icin bu kadar rahatim. Ev almamiz gerek araba almamiz gerek ve bu tek maasla olmuyor calismam gerek. Ve ben zamaninda universiteyi kazanip esim icin gitmedim neden istemedigim biyerde calisayim ? Devlet memuru olmak istiyorum. Yani hayallerim ve esimle hayallerimiz icin 2 sene cok degil. Dusuncem bu ama bazi bayanlar cok yanlis dusunuyorlar.
Devlet memuru olmak istiyorsan kpssye hazırlanman daha mantıklı değil miEvet sorunumuz yok ve esim kendinden cok bana guvenir. Bunu bana hissetirdigi icin bu kadar rahatim. Ev almamiz gerek araba almamiz gerek ve bu tek maasla olmuyor calismam gerek. Ve ben zamaninda universiteyi kazanip esim icin gitmedim neden istemedigim biyerde calisayim ? Devlet memuru olmak istiyorum. Yani hayallerim ve esimle hayallerimiz icin 2 sene cok degil. Dusuncem bu ama bazi bayanlar cok yanlis dusunuyorlar.
Belgesi çok lazım olur ilerde demişti okuyabilirsiniz aslında hem zevkli olur hem sıkılmazsın eşini bırakıp gitme bak şimdi sıkılıyorum dersin gidersin eşin ilgiyi başkalarında arar sonra pişman olursun, okuyabilirsin okumak kadar güzel bişey yok ama bulunduğun yerdeki ihtimalleri değerlendir ne güzel sabah okuluna git aksam evine gel bence en güzeli bu diğer türlü senin içinde sıkıntı , ayrıca hem üniye git hem de aöften adalet oku ikisini aynı anda da yapabilirsin
evet 2 sene cok degil bir de örgün gibi her gün ders oluyor mu
Belki cuma gunleriniz bos olursa haftasonuyla birlestirip eve gidersiniz. Ünideyken cok yapardik.
Eger yapmazsaniz cok pisman olacaksiniz belli.
Devlet memuru olmak istiyorsan kpssye hazırlanman daha mantıklı değil mi
Dersaneye git öyle hazırlan bulunduğun yerde Bi bölüm kazanmaya çalış çok güzel olur benceEvet zaten bu ihtimal de var. Esim bulundugum ilde okumama izin verdi. Ama bolumler kafami karistirmisti inşallah tutarsa burdakine de giderim veterinerlik cok istiyorum ama puani cok fazla. Ilerde pisman olacagim bi bolum okumakta istemiyorum. Birde ben sozelciyim ondan bu kadar zorlaniyorum univ konsunda
Helal olsun sana gercekten eger bu dusuncedeysen.Esinide ikna et bence oku zaman su gibi geciyor baktin bitirmisin bile.sen insanlari takma onlr birinciyi yapsan 2 ciyi niye yapmiyon derler. ESIN de okudugun sehre gelirse olmaz mi?Asilamadan sonra tup bebek diyorlar dusunun herseyi ayarlamişlar bile doktorundan tut gidecegimiz yere kadar. Ben okumayi esimle rahat bir hayat gecirebilmek icin istiyorum. Elimde garantim olsun istiyorum. Cocugumuda dunyaya sık8ntı cekmeden getirmek istiyorum.
Tek başınıza bankaya para yatıramazken başka şehirde okuma düşüncesi biraz zor. Evlilikle olmaz bence. Ama hevesinizi kaybetmeyin mutlaka okuyun derimBen tek basima bankaya para yatirmaya gidemeyen bir insanim benim yerime hep baskalari yapmistir hoc ayaklarimin ustunde durmamisken evlendim suan da hayalimdeki meslegi kovaliyorum. Ama evet dediginiz gbi abesss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?