- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Yasadiginiz yerden okul tercih etme imkaniniz yok mu
Sizi takdir ettim okuma isteginden vazgecmediginiz icin insallah her sey sizin icin iyi olur.
O Zaman gereksiz ayrıntıları niye verdin ?
Sadece son kısmı yazabilirdin,
Evlilikten memnun gibi görünmüyorsun
Hayallerin var okumak istiyorsun,
Ama cocuk içinde tedavi oluyorsun,
Bence ne istedigini de bilmiyorsun.
Eşini gözden çıkarmışsın gibi geldi bana yoksa okumak istemen normal ama ortada bi evlilik varken bırakıp gitmek evliliği bitirir benden demesi.
Ben adaleti aöften okudum açığı kapalısı kalmadıki bunun için dışarı gitmene gerek yokki aöften okuyabilirsin eğer dışarı okumaya gidersen evliliğin sarsılır bunlarıda dusun
Hakkınızda hayırlısı.Cocuk icin 3 senedir tedavi oluyorum kendime soz verdim bu son diye.
merhaba. sınav yeri bulmak zor falan değil öncelikle. abartılacak bir tarafı yok.Evet tam olarak bu cok tesekkur ederim. Yasadigim sehirde malesef yok oyle diger bolumleere bakayim dedim muhendislik elektronik gemicilik lojistik vs hic anlamadigim bilmedigim puanimin yeticeginden bile emin olmadigim meslekler. Ama senelerdir icimde adalet var. Ve esime katki saglamak istiyorum. Univ okuyup gelip calismanin ikimize de yarari olacak. Ama acik ogretim okudugm zaman burdan 1 saatlik bilmedigim biyerde her sinava gittigimde ayri okullarda sinav yeri arayacagim. Bu beni cok zorluyor.
merhaba. sınav yeri bulmak zor falan değil öncelikle. abartılacak bir tarafı yok.
yazdığınız kadarıyla bana okuma hevesi değil de daha çok sıkıcı evliliğinizden kurtulma hevesiniz varmış gibi geldi.
maalesef her şeyin zamanı var. insanlar önce istedikleri bölümleri okumalı, meslekleri eline almalı, daha sonra evlenmeliler.
sizde bu sıra ters işlemiş. böyle olunca elmecbur bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalacaksınız.
açıkçası ben eşinizin yerinde olsam başka şehre gitmenize sıcak bakmazdım.
Valla canım her yer adaletçi dolu aöfte olsun örgün de olsun herkes degsyle hukuka geçiş istiyor ikisi de hukuk için dgsye giriyor ben adalet Pers.olduğum için adalet okudum aöften hukuka geçiş yapmak için şuan çok pişmanım keşke başka bölüm okusaydım diyorumNasil bilgi verirseniz benide bilgiledirmiş olursunuz. Acigi kalmadi flan derken ?
Valla canım her yer adaletçi dolu aöfte olsun örgün de olsun herkes degsyle hukuka geçiş istiyor ikisi de hukuk için dgsye giriyor ben adalet Pers.olduğum için adalet okudum aöften hukuka geçiş yapmak için şuan çok pişmanım keşke başka bölüm okusaydım diyorum
Bence baska sehir evlilik yurutmek icin zor esiniz ne diyecekEvet tam olarak bu cok tesekkur ederim. Yasadigim sehirde malesef yok oyle diger bolumleere bakayim dedim muhendislik elektronik gemicilik lojistik vs hic anlamadigim bilmedigim puanimin yeticeginden bile emin olmadigim meslekler. Ama senelerdir icimde adalet var. Ve esime katki saglamak istiyorum. Univ okuyup gelip calismanin ikimize de yarari olacak. Ama acik ogretim okudugm zaman burdan 1 saatlik bilmedigim biyerde her sinava gittigimde ayri okullarda sinav yeri arayacagim. Bu beni cok zorluyor.
Yaşadığınız yerde üniversite tercihi yapın.Merhaba 25 yaşindayim 3 senelik evliyim çocugum yok... bu sene universite sinavina girdim iyi bir puan bekliyorum. Girme amacım acik ogretim okumakti ama sonra biraz kafam karisti. Eşim bana evlenme teklifi ettiginde universite sinavindan cok guzel bir puan ve cok guzel bir universite kazanmiştim ama gidemedim. O ara sorunlar oldu. Bende evlendim. 3 senedir cocuk çalismalari minimum ittire ittire ilerlemeye calişiyor. Evliligimiz normal bi evlilik monoton bazen sıkıcı bazen eglenceli. Aramizda guzel vakit gecirme sohbet etme cok fazla yok. En fazla 1 saat konuşur susariz ( biryere gitsek bile ) yani yemege bile ciksak ( cok romantik ) en fazla yarim saate kalkariz cunku esim hemen yemegini yiyip hesap ister. Dizilerdeki saatleece olan yemeklere hep ozenmisimdir. Neyse cok gereksiz ayrintilar verdim.
Sorum şu. Ben bu sene yasadigim sehirden uzakta bir universite tercih etmek istiyorum. Gittigim yerde hem calisip hem okumak istiyorum. Ama evliyim elim kolum bagli... esime gecenlerde bu konuyu actim tamam dedi. Ama ne kadar ciddiydi bilemiyorum. Simdi kizlar bu cokmu abes ? Ben hep okumak istemişimdir. Guzel yerlere gelmek.
Bu ay aşilama yaptiriyoruz. Eger aşilamam tutmazsa tercihimi yapip gitmek istiyorum. Bu evliligi bitirecek degil sonucta yine gorusuruz ben gelirim o gelir. Ama evde oturmaktan yemek yapmaktan hicbir sosyal hayatimin olmamasindan cok skldim. Hayalimi gerceklestirmek istiyorum. Sizce ?
Valla canım adalet mezunu olunca önceden adliyelerde ön sıralarda mülakata giriyordun ama şuan herkes giriyo ayrıcalığı kalmadı, dgsdenkolay bi sınav değil on binlerce adaletvi var ama hukuka giden ya 200 ya da 300 dür çok çok yüksek puan alman lazım dgsden aöf ile örgün arasında fark yok bana da aşçılık okuyun denmişti ilerde çok lazım olacak diye aöf bürosumdaki memur demiştiGercektenmi ?? Hayal kirikligina ugradim suan. Bulundugum il genelinde muhendislik gemicilik veterinerlik dis hekimligi turizmcilik ascilik gbi meslekler var. Ve bunlar beni adalete yonlendirmisti
Peki madem inşallah herşey istediğiniz gibi olur biz yanlış düşünmüş olalım..iyi gecelerNeden boyle bakiyorsunuz haftada 1 gorusecegiz tatillerde yaz tatillerinde. Kocami gozden cikarmadm sadece onun icin vazgectigim seylerden pismanim. Suan ekonomik skntiyi yasiyoruz ve ben hayalim olan meslegi yapmak istiyorum.
Bence de sen evlilikten sıkılıp yeni heyecanlar arıyorsun
Bence baska sehir evlilik yurutmek icin zor esiniz ne diyecek
Bence bu sene bekleyin gelecek sene hazirlanip sehrinizden bir okul yazin.
Anladigim kadariyla esiniz kotu biri degil biraz yakinmissiniz kendisinden.
Ben tezim icin uc ayligina yurt disina gitmek zorunda kalmistim bir yillik evliyken. Icimden birseyler kopa kopa gitmistim esimden nasil ayri kalacam diye ustelik dogdugum buyudugum yerdi. Siz 4/5 seneden bahsediyorsunuz zor yani..
ama neden bu kadar sert çıkıştınız ki?Aldatmaya erkeklerle takilmaya rahat gezmeye gitmeyecegim icin sorun olarak gormuyordur belkide ? Belkide benim isteklerime saygi duyuyor ve zamaninda elimden aldigi hayali simdi yasamama musade ediyordur. Kizlar benim bahsettigim sehir disi en fazla 3-4 saat uzaklikta olmasi. Neden bu kadar ters dusunceleriniz var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?