Hayaller & hayatlar

Yasadiginiz yerden okul tercih etme imkaniniz yok mu
Sizi takdir ettim okuma isteginden vazgecmediginiz icin insallah her sey sizin icin iyi olur.

Evet tam olarak bu cok tesekkur ederim. Yasadigim sehirde malesef yok oyle diger bolumleere bakayim dedim muhendislik elektronik gemicilik lojistik vs hic anlamadigim bilmedigim puanimin yeticeginden bile emin olmadigim meslekler. Ama senelerdir icimde adalet var. Ve esime katki saglamak istiyorum. Univ okuyup gelip calismanin ikimize de yarari olacak. Ama acik ogretim okudugm zaman burdan 1 saatlik bilmedigim biyerde her sinava gittigimde ayri okullarda sinav yeri arayacagim. Bu beni cok zorluyor.

Eşini gözden çıkarmışsın gibi geldi bana yoksa okumak istemen normal ama ortada bi evlilik varken bırakıp gitmek evliliği bitirir benden demesi.

Eşini gözden çıkarmışsın gibi geldi bana yoksa okumak istemen normal ama ortada bi evlilik varken bırakıp gitmek evliliği bitirir benden demesi.

Neden boyle bakiyorsunuz haftada 1 gorusecegiz tatillerde yaz tatillerinde. Kocami gozden cikarmadm sadece onun icin vazgectigim seylerden pismanim. Suan ekonomik skntiyi yasiyoruz ve ben hayalim olan meslegi yapmak istiyorum.

merhaba. sınav yeri bulmak zor falan değil öncelikle. abartılacak bir tarafı yok.

yazdığınız kadarıyla bana okuma hevesi değil de daha çok sıkıcı evliliğinizden kurtulma hevesiniz varmış gibi geldi.
maalesef her şeyin zamanı var. insanlar önce istedikleri bölümleri okumalı, meslekleri eline almalı, daha sonra evlenmeliler.
sizde bu sıra ters işlemiş. böyle olunca elmecbur bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalacaksınız.
açıkçası ben eşinizin yerinde olsam başka şehre gitmenize sıcak bakmazdım.

Aldatmaya erkeklerle takilmaya rahat gezmeye gitmeyecegim icin sorun olarak gormuyordur belkide ? Belkide benim isteklerime saygi duyuyor ve zamaninda elimden aldigi hayali simdi yasamama musade ediyordur. Kizlar benim bahsettigim sehir disi en fazla 3-4 saat uzaklikta olmasi. Neden bu kadar ters dusunceleriniz var ?

Nasil bilgi verirseniz benide bilgiledirmiş olursunuz. Acigi kalmadi flan derken ?
Valla canım her yer adaletçi dolu aöfte olsun örgün de olsun herkes degsyle hukuka geçiş istiyor ikisi de hukuk için dgsye giriyor ben adalet Pers.olduğum için adalet okudum aöften hukuka geçiş yapmak için şuan çok pişmanım keşke başka bölüm okusaydım diyorum

Gercektenmi ?? Hayal kirikligina ugradim suan. Bulundugum il genelinde muhendislik gemicilik veterinerlik dis hekimligi turizmcilik ascilik gbi meslekler var. Ve bunlar beni adalete yonlendirmisti

Bence baska sehir evlilik yurutmek icin zor esiniz ne diyecek
Bence bu sene bekleyin gelecek sene hazirlanip sehrinizden bir okul yazin.
Anladigim kadariyla esiniz kotu biri degil biraz yakinmissiniz kendisinden.

Yaşadığınız yerde üniversite tercihi yapın.

Ben tezim icin uc ayligina yurt disina gitmek zorunda kalmistim bir yillik evliyken. Icimden birseyler kopa kopa gitmistim esimden nasil ayri kalacam diye ustelik dogdugum buyudugum yerdi. Siz 4/5 seneden bahsediyorsunuz zor yani..

Peki bu sirarada hamile kalirsan ne olcak.Ozaman hepten evde olucaksin daha cok bunalmazmisin?Kisiden kisye degisir tabi sen bunalirsin evde amanbir baskasi zevkle zaman gecirir .Siz ne istiyorsunuz okumak mi evlilik hayati mi?

Gercektenmi ?? Hayal kirikligina ugradim suan. Bulundugum il genelinde muhendislik gemicilik veterinerlik dis hekimligi turizmcilik ascilik gbi meslekler var. Ve bunlar beni adalete yonlendirmisti
Valla canım adalet mezunu olunca önceden adliyelerde ön sıralarda mülakata giriyordun ama şuan herkes giriyo ayrıcalığı kalmadı, dgsdenkolay bi sınav değil on binlerce adaletvi var ama hukuka giden ya 200 ya da 300 dür çok çok yüksek puan alman lazım dgsden aöf ile örgün arasında fark yok bana da aşçılık okuyun denmişti ilerde çok lazım olacak diye aöf bürosumdaki memur demişti

Neden boyle bakiyorsunuz haftada 1 gorusecegiz tatillerde yaz tatillerinde. Kocami gozden cikarmadm sadece onun icin vazgectigim seylerden pismanim. Suan ekonomik skntiyi yasiyoruz ve ben hayalim olan meslegi yapmak istiyorum.
Peki madem inşallah herşey istediğiniz gibi olur biz yanlış düşünmüş olalım..iyi geceler

Bence de sen evlilikten sıkılıp yeni heyecanlar arıyorsun
Bence baska sehir evlilik yurutmek icin zor esiniz ne diyecek
Bence bu sene bekleyin gelecek sene hazirlanip sehrinizden bir okul yazin.
Anladigim kadariyla esiniz kotu biri degil biraz yakinmissiniz kendisinden.

Yasadig sehirdeki bolumleri saymistim onceki yorumlarda. Puanimin yetmeyecegi ( veterinerlik ) ve bir bayanin yapmak istemeyecegi ( gemicilik) gibi bolumler var. Esim iyi biri sadece hep yorgun bende evde oldugum icin hep enerji doluyum. Ve paylascak biseyimiz yok ne yaptin bugn sorusuna veerecegim cvp genelde hep ayni oluyo ama ben istiyorum ki bak askim bugun boyle oldu soyle oldu şunu yaptim bunu yaptim flan.

Ben tezim icin uc ayligina yurt disina gitmek zorunda kalmistim bir yillik evliyken. Icimden birseyler kopa kopa gitmistim esimden nasil ayri kalacam diye ustelik dogdugum buyudugum yerdi. Siz 4/5 seneden bahsediyorsunuz zor yani..

2 sene... 4-5 sene degil bende ondan ayri kaldigimda hep agliyorum ozluyorum uzuluyorum. Ama o oyle degil anlatabiliyormuyum ? Biraz ozlesin araya ozlem girsin istiyorum kkmseye de bunu anlatamadim. Mssela bana sorsun bugun ne yaptin saatlerce konuşalim istiyorum. Ben butun gun evdeyim ne yaptigimi sormuyor bile. Benim sıkıldıgım nokta bu

ama neden bu kadar sert çıkıştınız ki?
ben size aldatmaya, erkeklerle takılmaya, rahat gezmeye gideceksiniz demedim. sadece ben eşimin üniversite okumak için yanımdan ayrılmasını tercih etmezdim dedim.

söylemediğim şeylerin imasında neden bulunuyorsunuz?
bu kadar sert çıkıp olmayan şeyleri demişiz gibi davranacaksanız neden konu açıyorsunuz…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…