- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Helal olsun sana gercekten eger bu dusuncedeysen.Esinide ikna et bence oku zaman su gibi geciyor baktin bitirmisin bile.sen insanlari takma onlr birinciyi yapsan 2 ciyi niye yapmiyon derler. ESIN de okudugun sehre gelirse olmaz mi?
Hayatı ters yaşamissiniz. Okul,meslek, evlilik,çocuk olmalıydı. İçinizde birşey kalmis onu tamamlamak istiyorsunuz çok güzel ama aynı yanlışı gene yapıyorsunuz, şimdi aşılama da neyin nesi? Ya tutarsa ? Bütün hayallerinizi unutun o zaman.
bence olmaz 3-5 ay değil en azından 4 sene değil mi? ya eşin kazandığın şehre gelsin ya sen eşinin olduğu şehiri tercih et... 3-5 ay ayrı kaldığım oldu eşimden ama sen 4 sene diyorsun..4 sene sonra eve döndüğünde ne sen eski sen olursun ne kocan... ya bırakır dönersin okulu yada evliliğini bitirirsin. ortak nokta bulmaya çalışın bence
Ben evliyim çocuğum var. Ilahiyat aof okuyordum. 2. Sınıftaydım. Dondurdum doğum yaptığım için. Ama 2 senelik bölümü 4 senedir bitiremedim düşünün..
Ama kişiden kişiye değişen bir durum bu. Ben çalışmıyordum. Çok keyfine düşkün insanımdır. Ondan olsa gerek... sizde azim varsa her türlü yaparsınız. Örgünde olsa açıktanda olsa. Ayrıca üstte yazmışsınız. Görev için eşinden senelerce ayrı yaşayıp tutkuyla olan vs.. diye. Tamam da her insanın tabiatı bir mi ? Belki sizin evlilginiz sarsılacak? O zaman her sey sarpa sarar. Ya aöf okuyun . Ya da o gideceğiniz şehire neresiyse eşinizin imkanı varsa o da gelsin sizinle kendine güveniyorsa maddi manevi. Ama çok zor olur ikiniz içinde.. hakkınızda hayırlısı olsun
Esinizinde böyle fikri varsa olur benceAcik ogretimden lise okudum. Sinavlara son 1 gun calisiyordum :) yinede geciyordum cunku bilgi var internet var. Ama suan universite bolumuyle alakali bilgi yok internetre bulabilirmiyim bilmiyorum. Evde calisirsam oglen kalk temizlik yap şu diziyi izleyim dur yemek yapim derken olmaz gbi geliyo. Esimle farkli bir sehire gitme fikrimiz vardi birazda onh teşvik etmek istiyorum.
Üniverste bölümleriyle ilgilide bir sürü konu anlatım test çözüm videoları konu özetleri vs.. var ki.. isterseniz yaparsınız kesinlikleAcik ogretimden lise okudum. Sinavlara son 1 gun calisiyordum :) yinede geciyordum cunku bilgi var internet var. Ama suan universite bolumuyle alakali bilgi yok internetre bulabilirmiyim bilmiyorum. Evde calisirsam oglen kalk temizlik yap şu diziyi izleyim dur yemek yapim derken olmaz gbi geliyo. Esimle farkli bir sehire gitme fikrimiz vardi birazda onh teşvik etmek istiyorum.
Esinizinde böyle fikri varsa olur bence
.. eşinizi kesinlikle bırakmayın derim . Siz nolursa olsun karı kocasınız.. mecburi durum olmadığı müddetçe eşlerin birbirinden ayrı olması doğru değil. Bu benim fikrim. Yine de siz bilirsiniz. Ikınızın ortak kararı olur InşaAllah.
bence aşılanma, çocuk mocuk yapma. okuma isteğini erteleme. ne kadar çabuk başlarsan o kadar çabuk kendine gelirsin. başka şehire gitmek istediğine göre eşinden de evlilikten de bıkmışsın aksi takdirde uzak kalmayı aklından bile geçirmezdin.Merhaba 25 yaşindayim 3 senelik evliyim çocugum yok... bu sene universite sinavina girdim iyi bir puan bekliyorum. Girme amacım acik ogretim okumakti ama sonra biraz kafam karisti. Eşim bana evlenme teklifi ettiginde universite sinavindan cok guzel bir puan ve cok guzel bir universite kazanmiştim ama gidemedim. O ara sorunlar oldu. Bende evlendim. 3 senedir cocuk çalismalari minimum ittire ittire ilerlemeye calişiyor. Evliligimiz normal bi evlilik monoton bazen sıkıcı bazen eglenceli. Aramizda guzel vakit gecirme sohbet etme cok fazla yok. En fazla 1 saat konuşur susariz ( biryere gitsek bile ) yani yemege bile ciksak ( cok romantik ) en fazla yarim saate kalkariz cunku esim hemen yemegini yiyip hesap ister. Dizilerdeki saatleece olan yemeklere hep ozenmisimdir. Neyse cok gereksiz ayrintilar verdim.
Sorum şu. Ben bu sene yasadigim sehirden uzakta bir universite tercih etmek istiyorum. Gittigim yerde hem calisip hem okumak istiyorum. Ama evliyim elim kolum bagli... esime gecenlerde bu konuyu actim tamam dedi. Ama ne kadar ciddiydi bilemiyorum. Simdi kizlar bu cokmu abes ? Ben hep okumak istemişimdir. Guzel yerlere gelmek.
Bu ay aşilama yaptiriyoruz. Eger aşilamam tutmazsa tercihimi yapip gitmek istiyorum. Bu evliligi bitirecek degil sonucta yine gorusuruz ben gelirim o gelir. Ama evde oturmaktan yemek yapmaktan hicbir sosyal hayatimin olmamasindan cok skldim. Hayalimi gerceklestirmek istiyorum. Sizce ?
Bir duzeltme yapmak istiyorum ekonomik sıkıntı yasiyoruz ev almamiz gerek. Onun icinde calismam gerk esime destek olmak için. Devlet memuru olmak istiyorum istedigim bolum bulumdugum ilde yok ondan boyle bir dusuncem oldu.
Eşimi ozlerim hemde cok ozlerim ama en azindan 2 sene okuyup meslek sahibi olacagim. Esimde bu yuzden kabul etti zaten. Ben yanlis yansittigim icin kusura bakmayin. Eşimle araya ozlem girsinde istiyorum evet monoton bir evlilik ve hicbirsey paylasamiyoruz. Butun gun evde oldugum icin bugun ne yaptin diye sormuyor bile. Uzak sehirlerde olsak daha cok konusur daha cok sey paylasir ve tatilleri daha bir hevesli bekleriz diye dusundum. Esimden bu yuzden bahsettim. Hem okuyup hem calişmayi da eşim burda ufak tefek borclari toparlasin diye istiyorum. Eger sadece universite heycani yasamak isteseydim esimden para alir calişmazdim. Baska bir sehir icin korkuyormuyum evet cok korkuyorum. Ama ayaklarimin ustunde durmakta istiyorum. Arkadas cvrem bile yok. Esim arkadaslarinla takil bende disari cikayim dedigimde birsey diyemiyorum. Bu sikintilari da anlatmaliydim kusura bakmayin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?