- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben seni cok hakli buldum bence esinde baska yerde yasamak istiyirsa elini siva esinle konus.Onunda istegi varmis bence ikna edersin.Umarim hersey gonlunuzce olurAslinda ben konuda cok eksik seyler yazdim ayrintiya girmemek icin. Bulundugum sehirden memnun degilim rahat degilim herkes benden cok benim evime hakim. Esimle hep baska biryerde yasama fikrimiz var. Bu yuzdende cok istiyorum. Ben cok farkli anlattim. Tabiki yemekten bulasiktan sklmam bu dusunceye itmedi beni. Birde allah korusun yarin birgun esime birsey olsa bana kim bakicak ? Kendi kendime yetmek istiyorum.
hangi bölüm kazandınız 3 tane çocukla bunu yapmak bu yaşta cesaret ister helal olsun . eşiniz nasıl yaklaştı 300 km uzakta okuma fikrineBen 35 yasindayim, 3 tane cocugum var 7, 5 yaslari ve 20 aylik. Ben bu eylul de okula basliyorum. Esimden 300 km uzaklikta bir sehre tasiniyorum. Sizi cok iyi anliyorum. Benim ta evlenmeden once planladigim birseydi ama evlilik cocuklar derken bugune kaldi.\
Evet cok zor olacak, cocuklari okula krese birak okula git, aksam gel onlari yedir uyut, sonra evodevi yap.
Ama emeksiz ekmek olmaz demis atalarimiz.
Tespit gibi tespitBulundugunuz sehirden memnun degilsiniz esinizden geleninizden gideninizden memnun degilsiniz bulundugunuz statuden memnun degilsiniz butun bunlarin cozum yolu olarak da baska bir sehirde üniversite okumayi gosteriyor fikir istiyorsunuz. Haydi o zaman al bendrn sana fikir ..... bence once kendine durust ol ve yapmak istedigini acikca soyle bu adami boşayıp alip basimi gitmek ozlemini duydugum hayati yasamak hatta mumkunsr orda benim kafamda yeni bir aska yelken acmak ama yinrde emin dgilim ya istedigim gibi gitmezse diye o yuzden de bosanma isini hemen dusunmeyeyim kocam cepte biraz beklesin duruma gore bir rota belirlerim. Simdi bir dali tutmadan digerini birakamam diyorsun resmen.
Ah be güzelim bunlari bize boyle anlatmanin nedenidr plani uygulamak icin destek almak mibunlara hic gerek yok. Ne yapmak istiyorsan yap icine edecegin hayat senin nasil olsa. ....
ha bu arada ilerleyen zamanda kocani da oldurmussun yaa en cok ona guldum
(Yarin bir gun kocama birsey olursa)
Cekilin yoldan birazdan taşlanacağım
Ben 35 yasindayim, 3 tane cocugum var 7, 5 yaslari ve 20 aylik. Ben bu eylul de okula basliyorum. Esimden 300 km uzaklikta bir sehre tasiniyorum. Sizi cok iyi anliyorum. Benim ta evlenmeden once planladigim birseydi ama evlilik cocuklar derken bugune kaldi.\
Evet cok zor olacak, cocuklari okula krese birak okula git, aksam gel onlari yedir uyut, sonra evodevi yap.
Ama emeksiz ekmek olmaz demis atalarimiz.
Bence cesur olun ve okulu önceliğiniz olarak tutun. Ben herzaman şuna inanırım; bir insan kendi içinde mutlu değilse, hedeflerinden uzak bir hayat yaşıyorsa harika bir eşe de sahip olsa o evlilikte sorunlar bitmez. Çünkü bu şekilde kişi karşılanmayan tüm ihtiyaçlarını eşine ve evliliğine yöneltiyor. Oysaki kişinin o ihtiyaçlarını karşılayabilecek olan çok başka şeylerdir. Sizin durumunuzda olduğu gibi mesela. Önce kendinizi gerçekleştirmeye çalışın ve mesleğinizi edinin ki kendi içinizde bir bütünlük oluşsun, yapamadığınız yarım kalan şeyler tamamlansın.
okumayı neden erteledin de evlendin ?
Radyoloji bolumu, Benim esim her zaman destekledi, okula hazirlanirken matematik ve fizik derslerinde cok yardimci oldu.hangi bölüm kazandınız 3 tane çocukla bunu yapmak bu yaşta cesaret ister helal olsun . eşiniz nasıl yaklaştı 300 km uzakta okuma fikrine
Bulundugunuz sehirden memnun degilsiniz esinizden geleninizden gideninizden memnun degilsiniz bulundugunuz statuden memnun degilsiniz butun bunlarin cozum yolu olarak da baska bir sehirde üniversite okumayi gosteriyor fikir istiyorsunuz. Haydi o zaman al bendrn sana fikir ..... bence once kendine durust ol ve yapmak istedigini acikca soyle bu adami boşayıp alip basimi gitmek ozlemini duydugum hayati yasamak hatta mumkunsr orda benim kafamda yeni bir aska yelken acmak ama yinrde emin dgilim ya istedigim gibi gitmezse diye o yuzden de bosanma isini hemen dusunmeyeyim kocam cepte biraz beklesin duruma gore bir rota belirlerim. Simdi bir dali tutmadan digerini birakamam diyorsun resmen.
Ah be güzelim bunlari bize boyle anlatmanin nedenidr plani uygulamak icin destek almak mibunlara hic gerek yok. Ne yapmak istiyorsan yap icine edecegin hayat senin nasil olsa. ....
ha bu arada ilerleyen zamanda kocani da oldurmussun yaa en cok ona guldum
(Yarin bir gun kocama birsey olursa)
Cekilin yoldan birazdan taşlanacağım
Eşin ve sen aranızda anlaştıktan sonra ve eşi bu duruma razı olduktan sonra Bence hiç kimseye sormana gerek yok git güzelce oku hem de görmüş olursun Ne olup ne olmadığını
Hem üniversite elini ayağını bağlamayacak baktın ki ilk dönem Olmuyor bu şekilde yapamıyorsunuz kavga ediyorsunuz dönersin geri sanki ne olacak ki denemekten ne zarar gelir
Bir tane arkadaşım var evlendikten sonra 4 yıllık üniversite okudu Hatta altı ay da yurt dışına gitti döndü gayet iyiler sorun yok şimdi de çalışıyor
eşinizin size destek olması büyük avantaj sizin için ne güzel işi yokuşa sürmemiş yanınızda olmuşRadyoloji bolumu, Benim esim her zaman destekledi, okula hazirlanirken matematik ve fizik derslerinde cok yardimci oldu.
esim haftasonlari eve gelecek, cocuklarla ilgilenir, o sekilde plan yaptik.
Olduğum şehirde okuyacağım deseniz burada kimse bir şey demez. Başka şehir çok saçma gerçekten. Eşinizin yerinde olsam benden kaçmaya yer arıyormuş derim.
O zaman eşimden taşınmayı rica ederdim. Birlikte gidip okul bitince isterseniz dönersiniz. Evlisiniz artık anca beraber kanca beraber.Oldugum şehirde okuyabilecegm ve istedigim bolum yok sozelciyim veterinerlik gemicilik turizm aşcilik diş hekimligi falan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?