Hayaller & hayatlar

Ben seni cok hakli buldum bence esinde baska yerde yasamak istiyirsa elini siva esinle konus.Onunda istegi varmis bence ikna edersin.Umarim hersey gonlunuzce olur

hangi bölüm kazandınız 3 tane çocukla bunu yapmak bu yaşta cesaret ister helal olsun . eşiniz nasıl yaklaştı 300 km uzakta okuma fikrine

Bulundugunuz sehirden memnun degilsiniz esinizden geleninizden gideninizden memnun degilsiniz bulundugunuz statuden memnun degilsiniz butun bunlarin cozum yolu olarak da baska bir sehirde üniversite okumayi gosteriyor fikir istiyorsunuz. Haydi o zaman al bendrn sana fikir ..... bence once kendine durust ol ve yapmak istedigini acikca soyle bu adami boşayıp alip basimi gitmek ozlemini duydugum hayati yasamak hatta mumkunsr orda benim kafamda yeni bir aska yelken acmak ama yinrde emin dgilim ya istedigim gibi gitmezse diye o yuzden de bosanma isini hemen dusunmeyeyim kocam cepte biraz beklesin duruma gore bir rota belirlerim. Simdi bir dali tutmadan digerini birakamam diyorsun resmen.
Ah be güzelim bunlari bize boyle anlatmanin nedenidr plani uygulamak icin destek almak mi bunlara hic gerek yok. Ne yapmak istiyorsan yap icine edecegin hayat senin nasil olsa. ....
ha bu arada ilerleyen zamanda kocani da oldurmussun yaa en cok ona guldum
(Yarin bir gun kocama birsey olursa)

Cekilin yoldan birazdan taşlanacağım

Tespit gibi tespit

Eşin ve sen aranızda anlaştıktan sonra ve eşi bu duruma razı olduktan sonra Bence hiç kimseye sormana gerek yok git güzelce oku hem de görmüş olursun Ne olup ne olmadığını

Hem üniversite elini ayağını bağlamayacak baktın ki ilk dönem Olmuyor bu şekilde yapamıyorsunuz kavga ediyorsunuz dönersin geri sanki ne olacak ki denemekten ne zarar gelir

Bir tane arkadaşım var evlendikten sonra 4 yıllık üniversite okudu Hatta altı ay da yurt dışına gitti döndü gayet iyiler sorun yok şimdi de çalışıyor

Evde oturmaktan cok sıkıldım diyorsun tedavi olmussun kac kez sirf birileri istiyor diye. Bu tedavi tutarsa ve hamile kalirsan nolcak? Senelerce eve mahkum olacaksin.

Ayrıca esinden ayrilinca evet birlesmeler daha heyecanli olur ama saniyo musun ki yanindayken seninle konusmayan adam uzaktayken her gün arayip naptin diyecek? Kendini yalnız hissedeceksin esin orda da ilgilenmeyecek seninle uzaktan uzaga iletisim her zaman daha zordur. Bi tek tatillere geldigin zaman ozlemis olursunuz o da 2 gün sürer. Bu dusuncelerle gitme gercekten okumak istiyorsan git.

Tepkiler ne oldu ? Kkda pek iyi tepkiler almadim

Kesinlikle kendimi eksik hissediyorum. Esime karsi. Para konusunda cok anlayisli ne kadar lazimsa her zaman cikarir verir ama ev araba buyuk paralar bu hayaller icin ezik kalmak istemiyorum. Cocuguma en guzel bebek arabalarini kiyafetleri almak istiyorum. Tabiki hersey guzel kiyafetler araba degil guzel bir gelecek kurmak istiyorum bundan 1 sene once okumayi aklimdan gecirmedim. Biyerde calismaya basladim ve dedim ki pinkkk neden guzel ve devamli bir işte calismiyorsun ? Daha once basardin kazandin universiteyi neden baskalarinin yaninda calisasin. Ki kizlar 12 saat calisiyordum ben evliydim bide bundan bikac ay once. Isimden ayrildim ve universiteye basvurdum son 1 ay kalmisti 1 ayda ne calistiysam kar. Kimseyi kucumsemiyorum ama senelerce calisanlar baraji gecemediler benden dusuk aldilar. Yapabilirim buna inaniyorum ayrica 2 sene sonra ise baslarsam kendi tup bebegimi kendim yaparim. Kimse ayarlamaz kimseye soylemeden. Ve eger ki ise baslarsam bu sehirden baska bir sehir yazip esimle gitmeyi dusunuyorum okudugum sehirde bile olabilir. Cunku bu sehir bana fazlasiyla gina getirdi esimle ilgili bir problemim yok sadece işe yaramak istiyorum hayatim elimden kayip gidiyor. Ben mezuniyetleri cok seviyorm 1 kere mezuniyet coskunsunu yasayamadm icimde hep gipte kaldi. Liseyi babam yuzunden aciktan okudum adli sicil belgesi alir gbi gittm diplomami aldim babama goturdum. Bakti ve birakti dediki zamaninda alacaktin simdi degil. Ilk giriste hic calismadan maliyeyi kazandim bir sevincle eve gittm baba maliyeyi kazandim diye nisanlisin sen okumana musade etmiyorum dedi. Ya kizlar bunlarin hepsi ust uste gelince ben herseyi biraktim arkadas cevremi ailemi universite hayatini herseyi... ailemle aram iyi degil kaynanamgille cok sukur ama afedersiniz zort yapsak duyuyolar o derecede. Ne gelenim gidenim bitiyor. Cok bunaldim. Tedavi konusunda skstirip duruyolar. Hersey ust uste geldi. Esim tabiki hemen kabul etmedi ben senin icin egitimimi biraktim sen beni bindan mahrum edemessin hayallerimiz icin lutfen izin ver dedim. Anlayislidir cok sukur tmm dedi ama ne kadsr ciddiydi blmiyorm

okumayı neden erteledin de evlendin ?

Nişanliydim sinava girdigimde. Elimde olmayan seyler oldu hani nikah olum saşmaz ya kader diyelim... esimle sorunlar oldu bende kazanmistim tercih yapacaktim babam nisanlisin izin vermiyorum okumana dedi. Hayallerim suya dustu. Esim izin vermeseydi ayrilirdm ama babam izin vermeyince kaldi...

hangi bölüm kazandınız 3 tane çocukla bunu yapmak bu yaşta cesaret ister helal olsun . eşiniz nasıl yaklaştı 300 km uzakta okuma fikrine
Radyoloji bolumu, Benim esim her zaman destekledi, okula hazirlanirken matematik ve fizik derslerinde cok yardimci oldu.
esim haftasonlari eve gelecek, cocuklarla ilgilenir, o sekilde plan yaptik.

Fikirlerinize saygi duyuyorum. Ama ben evliligin sadece 1 imza oldugunu dusunenlerdenim. Yani benim icin aslolan gönül bagı... ben esimi seviyorum. Ona laf getirecek birsey asla yapmam. Sizce insanin icinde varsa suan bu sehirdede yapmazmi ? Ben aksam disari cikabiliyorim belirli saatlerde samimi arkadasimla kuzenimle , istedigim zaman cikip gezebiliyorum , istedigm kiyafeti giyebiliyorum. Yani koca baskisindan yada rahat olmak icinde gitmiyorum. Cunku burda bu konuda zaten rahatim.

Kuzenim 5 senedir esinden ayri sehirlerde... bakti olmuyor sinava girip hemsireligi kazanip esinin bulundugu yerde universite okumaya gitti. Bir tanede 2 yasinda kizlari var...

Olduğum şehirde okuyacağım deseniz burada kimse bir şey demez. Başka şehir çok saçma gerçekten. Eşinizin yerinde olsam benden kaçmaya yer arıyormuş derim.

Olduğum şehirde okuyacağım deseniz burada kimse bir şey demez. Başka şehir çok saçma gerçekten. Eşinizin yerinde olsam benden kaçmaya yer arıyormuş derim.

Oldugum şehirde okuyabilecegm ve istedigim bolum yok sozelciyim veterinerlik gemicilik turizm aşcilik diş hekimligi falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…