• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayaller...

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
İyi geceler benim gibi uyuyamayanlar..
Merak ediyorum bir sağa bir sola uyuyamadım acaba sizinde gerçekleşmesi çok istediğiniz bir hayaliniz gerçek oldu mu? Bir hayalim var ve gerçek olmasını çok istiyorum :) çok aşırı uçuk kaçık bir şey değil kendi işimin sahibi olmak çok tatlı şirin bir butik sahibi olmak istiyorum henüz üniversite öğrencisiyim okuduğum bölüm ile alakası yok ama istiyorum işte :) güzel hayallerim var gerçek olmayı hakeden bana göre. Sizinde çok hayal kurduğunuz deliler gibi istediğiniz bir şey gerçek oldu mu ? Merak işte içim rahatlasın ve uyuyayım hayır birde heyecan bastı heveslendim daha var 1 sene en az....

Teyzemin kızı aynen bunu hayal ediyordu,olmaz diyenler çoktu,ben ona inanıyordum,oldu evet...Çokta güzel üstesinden geldi...Neden olmasın...
Bende inanıyorum ama bazen karamsarlığa düşünüyorum şuan okumak istemediğim bir bölümü okuyorum ilerde mutsuz olmak istemiyorum sevdiğim işi yapmak istiyorum ayrıca kendi tasarımlarım var belki her şey güzel olur

Bende inanıyorum ama bazen karamsarlığa düşünüyorum şuan okumak istemediğim bir bölümü okuyorum ilerde mutsuz olmak istemiyorum sevdiğim işi yapmak istiyorum ayrıca kendi tasarımlarım var belki her şey güzel olur
Neden olmasın,bölümün için yine de elinden gelenin en iyisini yap,ona mahkum olmazsın ama,elinde bir seçenek olur yine de...Ayrıca çevremizde şu an iyi tanınan 3 butiğin sahibi de,senin gibi tasarımlarla adını duyurdu.Aldığı kalıteli parça kumaşları öyle güzel tasarlayarak dikiyordu ki,kuzen eşleri,bir benzeri olmadığı için kıyafetlerini zevkle giyiyordu.

Olur tabiki zor bir şey değil. Artık devlet destek de veriyor. Yaparsın. Benim hayal ettiğim çok şey oldu. Yeter ki hayalini gerçekleştirmek için çaba harca.

Neden olmasın,bölümün için yine de elinden gelenin en iyisini yap,ona mahkum olmazsın ama,elinde bir seçenek olur yine de...Ayrıca çevremizde şu an iyi tanınan 3 butiğin sahibi de,senin gibi tasarımlarla adını duyurdu.Aldığı kalıteli parça kumaşları öyle güzel tasarlayarak dikiyordu ki,kuzen eşleri,bir benzeri olmadığı için kıyafetlerini zevkle giyiyordu.
Umarım bu işi tutturabilirim ve devamı gelir çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Olur tabiki zor bir şey değil. Artık devlet destek de veriyor. Yaparsın. Benim hayal ettiğim çok şey oldu. Yeter ki hayalini gerçekleştirmek için çaba harca.
Ailemden yardım almadan çok sevdiğim biriyle ortak açacağım onun için biraz para biriktirmem gerekecek kendi emeğimle bir yerlere gelmek istiyorum:) biraz zaman alıcak ama sabır sabır

Bence o sevmediğin bölümden,sevdiğin işin parasını kazan,ilk fırsatta da hayata geçir.Teyzemin kızı bu işe,2 incecik bileziğiyle başladı.Annesi bile inanıp borç vermemişti.Ama sonra kızıyla gece gündüz siparişlere yetişemediler bile.

Back
X