Hayaller

benim esimde bende hep tek çocuk hayal ettik kizim cok cok zorlu bir cocuktu ki hala oyle benim surpriz yumurta geliverdi tab8 hamilelik dogum surecinde esimde zorlandi 2.cocuk fikrine alismakta amma oglum dogdu simdi 2.5 yasinda canavar aşk yasiyorlar gormelisin gece kalkiyo babasını öpüp koklayıp yatiyor esimde ikisinin üzerine titriyor yani diyecegim o ki eger karar verirseniz sorumluluk sahibi olan babalar evet korkup cekiniyor ama sonu güzel oluyor sizin icin de hayirli zamanda olur isterseniz insallah

Seviyorumda.. tanıyarak, severek evlendik. Bastırdığım şey sanirim;ya ilerde pişman olursam ..

Hayırlısı inşallah :) masallah sizin yavrularada

Şey var bide 1 tane olsa evlenip gder yalnız kalirsin. E sanki sonrakiler evlenmicek mi.

Reactions: 000
Sizin psikolojiniz iyi olmadıktan sonra, kızınız kardeşi ne yapsın ki, ona siz lazımsınız öncelikle. Eğer çocuğunuzu düşünüyorsanız, bence bu tarafından bakmalısınız olaya. Ayrıca anne olduğumuz kadar insanız da, sadece çocuklarımız için yaşayamayız. Mutlu olmaya çalışmayı da borçluyuz kendimize. O yüzden ne istiyorum ben diye durup düşünmüşsünüz ya, tam da olması gereken şeyi yapmışsınız. Kalbinizden ne geçiyorsa onu yapın, zorunlu hissettiklerinizi değil.

Maşallah size..

Ben hamileyken de çok pimpiriklendi zaten. Oğlum büyüdü hala rahatlamış değil.
Ama biraz da topu bana atan bir tarafı var. "Sen çok yıpranıyorsun o yüzden istemiyorum" diyor çakal :))
İnşallah olacaksa hayırlı zamanda olsun.

Çok sagolun:)

Şey var bide 1 tane olsa evlenip gder yalnız kalirsin. E sanki sonrakiler evlenmicek mi.

Aynen o saçmalığı oğlum daha 5 aylıkken dıdının dıdısı bir teyzeden duydum.
Sanki ötekilerle sözleşme imzalanıyor :))

İnsanlarımız çok cins ya. Çekirdek aile gördüler mi bir eksiklik hissine kapılıyorlar..

Kadın beni ilk defa görmüş. Elalemin erkeğinin içinde "ikinciyi yapın" diyor. Direk "derdi seni mi gerdi?" diyeceğim haksız olacağım..

Bir gün birine patlayscağım ama kim o talihli dur bakalım :))

tesekkur ederim emin ol bizde ayni süreçlerden gectik dedim ya oglum dogana kadar ki sureci görsen inanamazdin sanki adam hamile dogurucak lohusalik yasicak gibiydi amma dogdu büyüdü biraz simdi gormelisin kapilarda karşılanıyor resmen ask yasiyorlar babalarıyla ikiside asiri düşkün tabi bunda esimin payi büyük dedigin gibi cok sorumluluk sahibi cok pimpirikli ama iki evlat zor mu dersen cok zor hemde yalan yok minnos annelerden degilim ben guzel mi dersen bazen yolda elele tutusup gidiyorlar ya heh iste o cok güzel geliyo gozume yada bur çikolatayi bolusuyorlar ya o zaman tamam olmus ama iyi ki olmus diyoruz hayirli zamanda nasip etsin insallah bu arada erkeklerin cogu çakaldur benimki de dahil

Seviyorumda.. tanıyarak, severek evlendik. Bastırdığım şey sanirim;ya ilerde pişman olursam ..
Neyden pişman olmaktan korkuyosunuz tam anlamadım ama geleceği kimse bilemeyecegi için hepimizin pişmanlık duyma potansiyeli vardır . Pişman olma tedirginligiyle yaşanmaz ki. Yani ben şuan çok mutluyum harika bi evliliğim var ama benim veya eşimin değişmeyeceği garantisi yok. Bir buçuk yıllık evliyim yeni çocuk sahibi olmaya karar verdik ama henüz olmadı keşke daha erken karar verseydik diyorum bazen yani hayatta sizi neyin neyin pişman edeceğini şuanda düşünerek çözüme kavusturamazsiniz

Bence hiçbişey insanın kendisinden daha değerli diil hazır diil seniz ve istemiyorsanız yapmayın bırakın başkalarının ne dediğini biz kuluçka makinası diil iz bende 2 haftaya dogum yapicam gebeliğim çok zor geçti ikinciyi arka arkaya asla düşünmüyorum hatta çok yıpranırsam ikinciyi hiç düşünmüyorum bu dünyaya çocuk doğurmaya yemek yapmaya temizlik yapmaya gelmedik insanlar nasıl istiyorsa öyle yaşasın başkasının istekleri doğrultusunda diil.

Ne de güzel kendi çözümünüzü bulmuşsunuz. Bir kadın olarak sizinle gurur duydum, bence çocuğunuzun da böyle bir anneye ihtiyacı var. Aynen devam, doğru yoldasınız.

Öyle bir baskı varki. Hele de etrafınızda cahil insanlar varsa. 2.yi dusunuyormusun diye bile sormak ne kadar saçma geliyor bana. 2.yi ne zaman yapicaksin diyeni duydum. Mecburmussun hissi..
O baskı hep olur evlenmeseydiniz ne zaman evleneceksin diyeceklerdi. Okumadaydiniz okulu soracaklardi. İlk evladıniz hemen olmasaydı çocuk yok mu, olmuyor mu, siz mi istemiyorsunuz diye dengesiz sorular gelecekti.. yani çevreye bakarsanız yandık demektir..

Kaldiramam diyorsanız ikinciyi düşünmeyin su an. Evet her çocuk bir kardeşi hakeder. Şu hayatta kardeşler en büyük destekçimiz. Ama acele etmenize gerek yok aralarında biraz yaş farkı da olsa sorun olmaz.

Sonuçta tek çocuk olan yada aralarında yaş farkı olan tek çocuk benimkiler olmayacak. Inşallah ne koşulda olursa olsun kalbi,beyni rahat ve mutlu bi anneolabilirim

Kendinizi bu kadar zorlamayın bişeyler yapmak için.akışına bırakın hayatı.kafanızı bosaltacak şeylere yönelin,psikolojik olarak hazır olduğunuzda bir daha gözden geçirirsiniz hayatınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…