- 23 Temmuz 2017
- 14
- 14
- 3
- 29
- Konu Sahibi Mihrimah95
-
Haklısınız ben de o yolda ilerlemek istiyorum ama bütün arkadaş çevrem böyle düşünen insanlarla dolu. Hal böyle olunca istediğim kafa yapısında biriyle tanışamıyorum ve umutsuzluğa, korkuya kapılıyorum malesefHayal değil ama insanların eleştirmeyi sevdiği türden=)
Ben de senin gibiydim, evlendim de barklandım da
Ha 20 li yaşlarda asla düşünmedim evliliği, 36 da evlendim
Hayatımda kimseden izin almadım ama Türk toplumunun gerçekleri var, özgürlüğüm için bedel ödedim mi ödedim
İsteğimi giydim, istediğim yerde gezdim, vücudumla ilgili kararları kendim verdim ama şunu bil ki hayatın temeli çok çalışmak , ayaklarını sağlam basmak. 22 yaşımdayken beni eleştirenler 35 de eteğimi öptüler gencinden yaşlısına. 40 yaşındayım şu an dolu dolu, yaşadığım hiç bir şeyden pişman olmadım çok şükür, tutuculuğuyla , kadını ezmesiyle bilinen çok kalabalık aileye mensup bir adamla evlendim. Hatta ilk 1,5 yıl birlikte yaşadık. Onu ve beni çok eskiden tanıyan ortak arkadaşlarımız var, herkes hayretle bakıyor nasıl anlaşır bunlar diye, hayatta her zaman ne istediğini bileceksin ve karşındakine açık olacaksın, olduğundan başka birine dönüşmek hayatta insanın yaşayabileceği en büyük başarısızlıktır bence. İnsanları dinleme, onlara uymaya çalışma, kendi dünyanı kur ve ilerle
Aşk niye fedakarlık gerektirsin yahu? Kendinden ödün veriyorsan o ilişki sana göre değil demektir. Yanlış adamları sevip sonra da fedakarlık yapıyoruz diyorlar.Gerçekten mi? Öyleyse çok mutlu oldum. O kadar çok duydum ki daha aşık olmadığın için böylesin, aşk fedakarlık gerektirir, seni o zaman görürüz laflarını. Kendimden şüphe ettim artık
Haklısın ben de o yolda ilerlemek istiyorum ama bütün arkadaş çevrem böyle düşünen insanlarla dolu. Hal böyle olunca istediğim kafa yapısında biriyle tanışamıyorum ve umutsuzluğa, korkuya kapılıyorum malesef
Tatlım onlar omurgasız kızlar.Asla yapmam dediklerini yapmışlar falan.
Yaşım genç tabii öyle evleniyim ediyim kafasında değilim ama sevgilim de olmadı diyorum ya 13 yaşındaki kuzenim bile geçen sevgilisiyle tanıştırdı, evde başbaşa takıldılar ben yalnızlığıma utandım, daha karşı cinsin elini tutmamış insanım üst katımdaki yarı yaşımdaki çocuk beni 5'e katladıcanım kimsenin kimseyi eleştirme veya kısıtlama hakkı yok . İsteyen istediğini yapar. eger öyle olsa sen sen olmazsın ki ! sen bir başkası haline dönüşürsün. Maalesef o kadar çok fazla var ki etrafta. Ama seni yaşın daha genç bunları dert etme bnce :)
Yaşım genç tabii öyle evleniyim ediyim kafasında değilim ama sevgilim de olmadı diyorum ya 13 yaşındaki kuzenim bile geçen sevgilisiyle tanıştırdı, evde başbaşa takıldılar ben yalnızlığıma utandım, daha karşı cinsin elini tutmamış insanım üst katımdaki yarı yaşımdaki çocuk beni 5'e katladıhalbuki istediğim kişiyi bulsam neler yapıcam da olmuyor işte yaz tatilinde evde otura otura dert edindim kendime
Benim karşıma çıkmadı şimdiye kadar umarım vardır gerçektenNiye olmasın
Bikini giyerim bir ara mayo da aldım da eşim bu niye kapalı bu kadar dedi
Evlenmeden birlikte de yaşadım 10 yılı aşkın evliyim Kv kp ile telefon konuşmam 10 u bulmaz
Aynı şehirdeyiz ne Zaman istersem o Zaman giderim en son yılbaşında gittim mesela
Kimseye giderken izin de almadım şimdiye kadar ne sevgili ne evli iken
Bu tarz adamlar var ki benimki 80 model bunların 90 2000 modelleri de vardır daha yeni daha parlak vs vs
Onu da yerdiler biliyor musunuz. Sözde böyle rahat, üst seviyeden tanıdığı olan insanlar varmış ama o kadar rahatlarmış ki erkek gidip başkalarıyla birlikte olurken kadın bilmesine rağmen ses çıkarmıyormuş. Öyle rahatlık bunu getirirmiş.
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi görüştüğüm kişiler de oldu ama hepsi bu tarz kafadaydı. Sadece bu arkadaşım değil bütün arkadaşlarım bu kafadalar durum böyle olunca çevrem, tanıştığım insanlar da böyle oluyor maalesef.Ama bence iste bu yasa kadar hic erkek arkadasinin olmamasinin dezavantaji bunlar. Hemen etkilemişsin arkadasinin dediklerinden. Halbuki simdiye kadar sevgili tecrüben olmus olsaydi ne tarz bir adamla mutlu olabileceğin konusunda daha emin ve kararli olurdun. Sana tavsiyem ufaktan da olsa birileriyle gorusmen. Ciddi iliski yasamak zorunda degilsin sonucta.
Kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi görüştüğüm kişiler de oldu ama hepsi bu tarz kafadaydı. Sadece bu arkadaşım değil bütün arkadaşlarım bu kafadalar durum böyle olunca çevrem, tanıştığım insanlar da böyle oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?