- Konu Sahibi Minuscule9
-
Kızlar gece gece doldum size anlatıyımda boşaltıyım içimi. Hayallerim vardı evlenmeden önce küçük bir düğün, bir gelinlik, bir evim olacaktı benim kendi evim. Bebeğimiz olacaktı bebeğimizin poohla dekore edilmiş odası olacaktı 3 ümüz yaşayacaktık evimizde... Kaçtım evlendik ne düğün ne gelinlik nede ev. Gelin gördüğümde gözlerim doluyor bir gelinliğim bile olamadı. Evim yok kaynanamın yanındayım. Oğlum var 1,5 yaşında bırakın pooh yu bir odası bile yok. Eşimlede devamlı yiyoruz birbirimizi mutluluktan eser yok çift olamıyoruz. Demin face te ablamın bebeğinin resmini gördüm hamileyken poohlu bir halı beğenmiştim içimde kalmıştı. Yeğenimin onun üzerinde resmini çekmiş. Bir yandan çok hoşuma giderken diğer yandan içimi acıttı ne kadar çok istemiştim. Bakalım daha ne hayal kırıklıkları bekliyor beni kusura bakmayın doldum öyle işte herşeyim yarım kaldı çok mutsuzum
Allah yardımcın olsun ama biraz da bunları göz önünde bulundurarak hareket etseydin keşke hakkında hayırlısı buymuş demek ki.
keşke canım daha 18 yaşındaydım aklım bir karış havadaydı şimdiki aklım olsa öyle davranırmıydım hiç
Bosver üzülme, gün gelir seninde herseyin olur.
Benimde hayallerim vardi ama onlarin gerceklesmesi icin cok calistim.
Dilerim seninde öyle olur, ama bilki kacmakla, parasiz pulsuz hayaller pek gerceklesmiyor.
çok üzüldüm yazdıklarına
bu kadar umutsuz olma
Allah insana neler veriyor inşallah seninde isteklerin en kısa zaman da olur
sende mutlu haberlerini yazarsın buraya
Kızlar gece gece doldum size anlatıyımda boşaltıyım içimi. Hayallerim vardı evlenmeden önce küçük bir düğün, bir gelinlik, bir evim olacaktı benim kendi evim. Bebeğimiz olacaktı bebeğimizin poohla dekore edilmiş odası olacaktı 3 ümüz yaşayacaktık evimizde... Kaçtım evlendik ne düğün ne gelinlik nede ev. Gelin gördüğümde gözlerim doluyor bir gelinliğim bile olamadı. Evim yok kaynanamın yanındayım. Oğlum var 1,5 yaşında bırakın pooh yu bir odası bile yok. Eşimlede devamlı yiyoruz birbirimizi mutluluktan eser yok çift olamıyoruz. Demin face te ablamın bebeğinin resmini gördüm hamileyken poohlu bir halı beğenmiştim içimde kalmıştı. Yeğenimin onun üzerinde resmini çekmiş. Bir yandan çok hoşuma giderken diğer yandan içimi acıttı ne kadar çok istemiştim. Bakalım daha ne hayal kırıklıkları bekliyor beni kusura bakmayın doldum öyle işte herşeyim yarım kaldı çok mutsuzum
Bende çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda düzelir senin yerinde olsam eşimle daha yi anlaşıp onu ikna etmeye çalışırdım kavgayla daha kötü olur bak canım çocuğunda varmış
artık olan olmuş, evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz ve en önemlisi anne baba olmuşsunuz...herşeyi bilerek yola çıktıysanız eğer eşinizle tartışmalar yaşayarak hayatı birbirinize mutsuz kılacağınıza bebeğinize mutlu ve huzurlu bir aile ortamı yaratarak onun güven içinde sevgiyle büyümesini sağlamalısınız...daha çok gençsiniz ve yolun başındasınız...güzel düşünür ve elinizdekilerin değerini bilip sabrederseniz ve dua edip allahtan her şeyin hayırlısı isterseniz vakti geliğinde feraha çıkarsınız buna emin olun....
bebeğinizi, anneli babalı büyütmek nasip olsun.. unutmayın ki beterin beteri var..
keşke canım daha 18 yaşındaydım aklım bir karış havadaydı şimdiki aklım olsa öyle davranırmıydım hiç
herkes aynı şeyi söylüyor ama icraata gelince kaderin dediği oluyor...evlilik yazgı....güzel arafından bakın ki güzel göresiniz...mesela oğlunuzla birlikte büyüyeceksiniz ne güzelll.....
canım eşim çok sinirli ve alıngan gözünün üstünde kaşın var bile diyemiyorsun. Ben aslında çok mülayimimdir ama beni bile taşma noktasına getiriyor.
kıyamam yaaa...Eşinizin tarafından bakarsak onunda işi zor...siz evlendiğinizde 18 olduğunuza göre sanırım eşinizde fazla değildir.evlilik deneme yanılma yöntemiyle giden bir kurum okulu yokk ki...birde bu kadar küçük yaşlarda anne baba olunca ve de kendi evi olmayıpta aile büyükleriyle yaşanınca iş çok daha zor...eşinizin sinirliliği ve alınganlığı en çok nazı size geçtiğindendir onu da anlamak lazım...sevgi emek ister.:26:
canım çok üzüldüm gerçektenne desem bilemiyorum ailenle barıştınız mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?