Hayallerim... Olmadı...

Kaçımızın hayalleri gerçek oluyor ki ... Hayat sahnesinde bazen seçtiğimiz bazen seçmediğimiz rolleri oynuyoruz. Hayat
farklı senaryolarla da olsa hep aynı şeyleri öğretiyor. Sabretmeyi, varlığı yokluğu, sağlığın kıymetini, sevdiklerimizin kıymetini vs.vs. uzr gider
Önemli olan ne biliyormusun şartlar ne olursa olsun hep aşağı bakmak, şükretmek ve daha iyi şeyler olsun diye çabalamak. Senin de herşey gönlünce olsun

burada yazmayacagim tek diyecegim ben kacarak evlenmedim..ama biliyor musun bu saydiklarin bende de yokkk:37:
ben bunu bile bile yaptim ve bazen aklima gelse de yine de yaptigimin arkasindayim..
bosver takmamaya calis..
saglik,huzur ve mutluluk olduktan sonra gerisi gecte olsa olur mutlaka.a
ma biliyorum ki senin uzuntun ne ev,ne gelinlik gercek uzuntun evladin icin yapmak isteyipte yapamadiklarin..
simdi yapamiyorsun, tahmin ediyorum ki manevi anlamda yavrun icin cok emek veriyorsun inan onemli olan bu..
esine de anlayisli olmaya calis, iste yoruldugunu soyluyorsun evde alttan al,anlayis ve guleryuz goster bak nasil cozluyor sonra..
birbirinizi yipratmayin...bugunlerin ve birbirinizin degerini bilin..

burada yazmayacagim tek diyecegim ben kacarak evlenmedim..ama biliyor musun bu saydiklarin bende de yokkk:37:
ben bunu bile bile yaptim ve bazen aklima gelse de yine de yaptigimin arkasindayim..
bosver takmamaya calis..
saglik,huzur ve mutluluk olduktan sonra gerisi gecte olsa olur mutlaka.a
ma biliyorum ki senin uzuntun ne ev,ne gelinlik gercek uzuntun evladin icin yapmak isteyipte yapamadiklarin..
simdi yapamiyorsun, tahmin ediyorum ki manevi anlamda yavrun icin cok emek veriyorsun inan onemli olan bu..
esine de anlayisli olmaya calis, iste yoruldugunu soyluyorsun evde alttan al,anlayis ve guleryuz goster bak nasil cozluyor sonra..
birbirinizi yipratmayin...bugunlerin ve birbirinizin degerini bilin..

evet canım oğlum için yapamadıklarım çok koyuyor. Doğumum bile istediğim gibi olamadı hastanede 4 gün kaldım çok yıprattılar beni. İstediğim gibide büyütemiyorum devamlı karışıyorlar. Bir huzur vermiyorlar insana

o da 22 di canım 26 yaşında şimdi. İşi çok stresli ve çok yoruluyor, borç harç siniri ondan. Evet canım nazı birtek bana geçiyor. 15 yaşımdan beri emek harcıyorum bu sevgiye eşim benim ilk aşkımdı neler yapmadım ki onun için tabi o da benim için yaptı. Bu duruma geleceğimizi hiç tahmin edememiştim kumrular gibiydik şimdide kedi köpek gibiyiz :)

oyy oyyyy işte bu..... benim oğlumda 26 yaşında ve değil evlenmek sözünü bile ettirmez...bir erkek için 22 yaşında evlilik bu zamanda çok erken bence,bir zamanlar kumrular gibi iken, şimdi dediğiniz halde olmanız şartların ağırlığından olsa gerek...anasızlık, babasızlık ama illede parasızlıkkkkk demişler....maddiyat sıkıntısı çokk zor, bu günleri atlatabilmek adına ve en önemlisi bebeğiniz için hayata ve eşinize sımsıkı sarılın lütfen....:kkk:

Hayalleri gerçek olamayan sırf siz değilsiniz o evde herhalde. Kimbilir eşinin, onun ailesinin de ne hayalleri vardı, siz ikiniz evlendiğiniz için gerçekleşmeyen. Geçmişte ne olmuşsa olmuş, artık bunları düşünmenin bir faydası yok. Siz öncelikle eşinizle aranızı düzeltmeye çalışın, bence. Bakın işi de ağır diyorsunuz, ona hiç değilse evde huzurlu bir ortam sunmaya çalışın. Çocuk büyürken de dışardan eğitiminizi tamamlamaya çabalayın ki, ileride sizin de eve bir maddi katkınız olabilsin, ayrı bir eve çıkabilin. Belli mi olur, 25. evlenme yıldönümünüzde de bir gelinlik yaptırır giyersiniz.

oyy oyyyy işte bu..... benim oğlumda 26 yaşında ve değil evlenmek sözünü bile ettirmez...bir erkek için 22 yaşında evlilik bu zamanda çok erken bence,bir zamanlar kumrular gibi iken, şimdi dediğiniz halde olmanız şartların ağırlığından olsa gerek...anasızlık, babasızlık ama illede parasızlıkkkkk demişler....maddiyat sıkıntısı çokk zor, bu günleri atlatabilmek adına ve en önemlisi bebeğiniz için hayata ve eşinize sımsıkı sarılın lütfen....:kkk:

evet canım çok erken oğlum doğduğunda bile doktor dalga geçmişti bizimle iki çocuk oturmuş çocuğunu izliyor diye :) 26 yaşında oğlun var demek 30 olmadan evlendirme :) küçük yaşta bu kadar sorumluluk yıpratıyor sevgiyi. 3.5 saat sonra kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyacağım :( herkese çok teşekkür ederim sizlerle paylaşmak rahatlattı iyi geceler :)

Hayalleri gerçek olamayan sırf siz değilsiniz o evde herhalde. Kimbilir eşinin, onun ailesinin de ne hayalleri vardı, siz ikiniz evlendiğiniz için gerçekleşmeyen. Geçmişte ne olmuşsa olmuş, artık bunları düşünmenin bir faydası yok. Siz öncelikle eşinizle aranızı düzeltmeye çalışın, bence. Bakın işi de ağır diyorsunuz, ona hiç değilse evde huzurlu bir ortam sunmaya çalışın. Çocuk büyürken de dışardan eğitiminizi tamamlamaya çabalayın ki, ileride sizin de eve bir maddi katkınız olabilsin, ayrı bir eve çıkabilin. Belli mi olur, 25. evlenme yıldönümünüzde de bir gelinlik yaptırır giyersiniz.

en çokta katkı için okuluma devam etmeyi istiyorum canım. Ayrı eve çıkmak daha kolay olacak o zaman. Eheh 25 yıl sonra yaptırırsam buraya açacağım kocaman bir konu vardı oraya koyarım gelinlikli resmimi :D. İnanın eşime huzur sağlamak için elimden geleni yapıyorum ama huzursuzluk çıkaracak birşey buluyor mutlaka :(z, ona hiç değilse evde huzurlu bir ortam sunmaya çalışın. Çocuk büyürken de dışardan eğitiminizi tamamlamaya çabalayın ki, ileride sizin de eve bir maddi katkınız olabilsin, ayrı bir eve çıkabilin. Belli mi olur, 25. evlenme yıldönümünüzde de bir gelinlik yaptırır giyersiniz.[/QUOTE]

en çokta katkı için okuluma devam etmeyi istiyorum canım. Ayrı eve çıkmak daha kolay olacak o zaman. Eheh 25 yıl sonra yaptırırsam buraya açacağım kocaman bir konu vardı oraya koyarım gelinlikli resmimi :D. İnanın eşime huzur sağlamak için elimden geleni yapıyorum ama huzursuzluk çıkaracak birşey buluyor mutlaka :(

Son düzenleme:
canim biliyormusun hayat hic kimsenin istedigi gibi olmuyor. buyuk umutlarla kacmissin ama keske kacmasaydin tabi
Ama seni kinamiyorum yanlis anlama bende kacardim sevseydim, bunu herkes yasayabilir .
Ben gelinlik giydim ama benim dugunum olmadi bircok sebep vardi bendede o kalmistir.
Ama sana birsey diyeyimmi dolmussun belli ama bu saydigin seylerden cok daha onemli konular var hayatta.
varsin gelinligin olmasin sen esinle arani duzeltmeye calis nerede problem var cozmeye calisin belki
bir gelinlik kiralayip bir fotgraf cektirisin. icinde kalmaz en azindan ayrica bosver poohle haliyi ya, benim kizim 2,5 yasinda inanki suan kaldigimiz ev cok ufak besigi koymaya yeri bile yok attik bizde kizim benimle yatiyor
ne odasi var ne de pooh u napalim gonul ister guzel odalar yapmak ama olmayinca olmuyor. Sagligi yerinde
olsun yeter en onemlisi o. biz surekli bir ordayiz bir burda ne kurulu duzenimiz var ne sabit kaldigimiz bir yer ustelik
bu yilki evim acayip kucuk ama diyroum napalim hersey duzelir hersey guzel olur zamanla.
sen kendini yiyp bitirme. cocuguna esine odaklan. en once sorunlarinizi cozmeye calisin.
Inan bana iyi gecinen bir anne babanin huzuru en guzel halilardan bile daha iyi bir hediyedir bir cocuk icin.

evet canım çok erken oğlum doğduğunda bile doktor dalga geçmişti bizimle iki çocuk oturmuş çocuğunu izliyor diye :) 26 yaşında oğlun var demek 30 olmadan evlendirme :) küçük yaşta bu kadar sorumluluk yıpratıyor sevgiyi. 3.5 saat sonra kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyacağım :( herkese çok teşekkür ederim sizlerle paylaşmak rahatlattı iyi geceler :)

25 yaşından önce her aşık olduğu kızla evlenmeye niyet ediyordu ama şimdi 30 da bile zor diyor....:60:
yuvayı dişi kuş yapar misali siz yine elinizden geleni yapın.....paylaşarak rahatladığınıza sevindim, bir parçacık yardımcı olabildiysek ne mutlu....iyi geceler....:kkk:

canim biliyormusun hayat hic kimsenin istedigi gibi olmuyor. buyuk umutlarla kacmissin ama keske kacmasaydin tabi
Ama seni kinamiyorum yanlis anlama bende kacardim sevseydim, bunu herkes yasayabilir .
Ben gelinlik giydim ama benim dugunum olmadi bircok sebep vardi bendede o kalmistir.
Ama sana birsey diyeyimmi dolmussun belli ama bu saydigin seylerden cok daha onemli konular var hayatta.
varsin gelinligin olmasin sen esinle arani duzeltmeye calis nerede problem var cozmeye calisin belki
bir gelinlik kiralayip bir fotgraf cektirisin. icinde kalmaz en azindan ayrica bosver poohle haliyi ya, benim kizim 2,5 yasinda inanki suan kaldigimiz ev cok ufak besigi koymaya yeri bile yok attik bizde kizim benimle yatiyor
ne odasi var ne de pooh u napalim gonul ister guzel odalar yapmak ama olmayinca olmuyor. Sagligi yerinde
olsun yeter en onemlisi o. biz surekli bir ordayiz bir burda ne kurulu duzenimiz var ne sabit kaldigimiz bir yer ustelik
bu yilki evim acayip kucuk ama diyroum napalim hersey duzelir hersey guzel olur zamanla.
sen kendini yiyp bitirme. cocuguna esine odaklan. en once sorunlarinizi cozmeye calisin.
Inan bana iyi gecinen bir anne babanin huzuru en guzel halilardan bile daha iyi bir hediyedir bir cocuk icin.

canım kimsenin istediği hayatı yaşamadığını ve önemsiz bir konu olduğunu biliyorum insanlar kimi zaman böyle şeyleri kafasına takar ya öyle oldum dün gece paylaşmak istedim sadece. Terapi bir nevi :) aslında farkettim ki kayınpederimle kayınvalidem evde olmadığında daha iyi anlaşıyoruz eşimle beraber oturup sohbet falan edebiliyoruz bizi bozan eşimin ailesi :) tartışmaları oğluma yansıtmıyoruz canım onun yanında kavga etmiyoruz. Umarım kendi evimize çıkınca düzeliriz.

Inan daha büyük dertler var sağlığın yerinde olması en büyük zenginlik

canım kimsenin istediği hayatı yaşamadığını ve önemsiz bir konu olduğunu biliyorum insanlar kimi zaman böyle şeyleri kafasına takar ya öyle oldum dün gece paylaşmak istedim sadece. Terapi bir nevi :) aslında farkettim ki kayınpederimle kayınvalidem evde olmadığında daha iyi anlaşıyoruz eşimle beraber oturup sohbet falan edebiliyoruz bizi bozan eşimin ailesi :) tartışmaları oğluma yansıtmıyoruz canım onun yanında kavga etmiyoruz. Umarım kendi evimize çıkınca düzeliriz.

Anliyorum bende doluyorum bazen sonra yazinca yada konusunca geciyor.
kayinvalidenlerle ayni evde yasamak geriyordur seni. benim suan aram iyi kayinvalidemlerle arada gidip kaliyorum
izin zamani bazen sadece kizimla gidiyoruz. faydalarida var elbette sagolsunlar kizimla ilgileniyorlar
ama senin duzenin diye bir sey kalmiyor o bir gercek.
umarim en kisa surede cikarsiniz evinize.

sizin için üzüldüm. fakat tercihleri kendimiz yapıyoruz. ama sonuçlarına katlanmaktan nefret ediyoruz...

keşke kaçmasaydın.

peki ya işe girseniz?

18 yaşında kaçmakla en büyük hatayı yapmışsınız..liseyi bitirip evlenen bir ark.vardı bu yaz görüşme fırsatımız oldu ark.mın oğlu olmuş büyütmüş kocaman ve üniv.okumuş.y.lisans düşünüyordu..yani oğlun biraz büyüyünce ya iş ya okul bişeyler düşünmelisin...pişmanlığından yakınarak bir hayat sürmemek senin elinde..daha gençsinde..

canım inan şu yazıyı okuduktan sonra gözlerim doldu....
sana canını sıkma falan demicem çünkü bunlar can sıkıntısındanda daha da öte...
benimde bir çok hayallerim vardı ama maalesef evelndikten sonra herşey değişti...
mutluyuz Allaha şükür ama insanın içnde ömür boyu kalıyo...
sen şu anda giysen o gelinliği ilk günki gibi asla olmaz.. ama eşini seviyosan katlanmakta zorundasın... Rabbime sen bolca dua et o bütün duları kabul eder sen farkında olmasan da sevgilerle....

yazdıklarını okuyunca üzüldüm herkesin hayali vardır ama keşke gerçek olsaymış en azından biri....
allah sabırlık versin canım
şuan benim böyle hayallerim var inşallah gerçek olur....

Anliyorum bende doluyorum bazen sonra yazinca yada konusunca geciyor.
kayinvalidenlerle ayni evde yasamak geriyordur seni. benim suan aram iyi kayinvalidemlerle arada gidip kaliyorum
izin zamani bazen sadece kizimla gidiyoruz. faydalarida var elbette sagolsunlar kizimla ilgileniyorlar
ama senin duzenin diye bir sey kalmiyor o bir gercek.
umarim en kisa surede cikarsiniz evinize.

evet canım herşeye maydanoz olmaları çok sıkıyor insanı. Aslında fena biri değil. Oturur kahve sigara içeriz karşılıklı anlaşırız yani ama çok karışır bir dil var durmuyor mübarek vıdı vıdı bir şeyi yaptırana kadar konuşuyor sonunda lanet olsun al yaptım diyorsun yani o derece.

Back
X