Hayallerim yıkıldı :(

Tamam da ağlayan zırlayan o olsun, neden siz hayallerinizden vazgeçesiniz?
Pıstırmaya dur deme zamanı gelmedi mi?
Bence bu ev bunun için çok güzel bir sebep.

Lütfen vazgeçmeyin. Bir buradayız, size her aşamada destek oluruz.
Arsıza haddini bildirmek gerek.

Yanlış anlaşılmak istemem, oğlunun evi tabiki heves edebilir. Belki seviniyo oğlum ev sahibi oldu diye, ama tepkileri çok yanlış değil mi? Benim fikir vermeme bile müsade etmiyo kendi dediğini yaptırmaya çalışıyo. Öyle olmaz böyle olur diyerek. Oğlu tek başına kendi almadıki orayı ikimiz aldık.
Kendileri yıllardır babasından kayınbabasından kalacak malları bekliyolar. Benim de babamın malları var ama ben oturup Allah gecinden versin babam ölsün malı bize kalsın demedim ki. Yada onlar gibi babamın malına güvenip nasılsa mal sahibi olucaz bekleyelim demedim ki. Çalıştım didindim biriktirdim sırf kendi emeğimiz kendi alın terimizden yapalım istedim. Kendisinin 1 kuruşu dahi yok orda, bana bir hayırlı olsun bile demedi ne kendi, ne kocası, ne kızı. Beni üzen bunlar, madem hayal kuruyo beni de katsın o hayallere. Bi fikir verirken öyle değil mi erdemli sen ne diyosun desin. Daha ben konuşurken lafı ağzıma tıkıyo yooo öyle olmaz böyle olur diye.

Teşekkür ederim. Zaten burdaki bu desteği bildiğim için yazıp dertleşmek istedim. Tadilata başladığımızda yada eve eşya almaya başladığımızda kayınvalidem yine fikirlerini söylüycektir. O zaman eşime ama biz farklı düşünmüştük diye hayallerimizi hatırlatırım. Yani aslında hep böyle oldu kayınvalidem hep konuştu fikir verdi beni böyle bu gibi süreçlerde sinir etti ama hep sonunda benim istediğim oldu. İnşallah yine aynısı olucak. Çünkü hayallerimden vazgeçmek istemiyorum, çocuklarımın o bahçede günüllerince oynamasını koşturmasını istiyorum.

Ne kadar naif bir insansın.. Bende sana tavsiye, biraz cadı olacaksın.. Dişini göstereceksin. Kayınvaliden bir şey söylediğinde, bu ev benim.. Oğlunla ben aldım diyeceksin. Ve bu cümleyi devamlı tekrarlayacaksın. O deliyse, sende dünyanın en deli insanı olacaksın, patlatacaksın yaygarayı..
Bu kadar sessiz kaldığın için, kayınvaliden o ev, benimsemiş.. Senin içini yiyeceğine bu dert, onların içini yesin. Susma konuş.. En azından için rahatlar..

Tek sevmediğim huyum bu zaten, o kadar çok isterdim biraz cadı olup sesimi çıkartmayı. Söyleyemiyorum işte bu ev bizim biz aldık diyemiyorum onlar böyle yaptıkça susup kalıyorum içime kapanıyorum. Herkese karşı böyleyim arsız olamıyorum işte kendime çok kızıyorum bu konuda

Arsız da olma. Ama kendini de ezdirme.. Bak olan sana oluyor. Utanmasalar, evinize yerleşecekler.. Sen de sabahtan akşama kadar çalış... Sefasını elalem sürsün, ohh ne rahat.
O yüzden düşünceni paylaşmaktan çekinme.. Neyden rahatsızlık duyuyorsan, bunu güzelce dile getir.. Hatta iğnele.. Lafını esirgeme.. Yoksa çok üzülür, hasta olursun.. Elalem için değmez..

Sen neden kendini bilmez bi kv icin hayallerinden vazgecesin arkadasim. Cekeceksin esini kenara orayi beraber bizim hayallerimiz gerceklessin diye aldik. Neden annen istedigi gibi yapsin diyin. Esinizle yumusak ve acikca uzuldugunuzu soylerseniz size hak verecektir. Eger esiniz anlamazsa o zaman kv ye soyleyin "ben oyle dusunmedim annecim soyle yapmayi dusunuyorum" falan diyin. Siz kalmaya gelince o agacin altina masa kurariz size falan diyin. Kimse icin hayalinizden vazgecmeyin emek vermissiniz o kadar.

Kendime bahce alicam ve kaynanam cokecek haa... Yedirmem. Kafasina gore her fikir verdiginde "biz onu dusunduk oraya falan filan yapicaz" tarzinda cevaplar verin. Ama en bastan da esinizle konusun. Baktiniz hala devam ediyorlar bahceyi saticam diye tutturun. Veya kendinizr baska bahce icin birikim yapin.

En doğrusu kayınvalide gidince eşimle konuşmak. Tamam canım zaten sen nasıl istiyosan öyle yapılcak diyecektir ama annesini de susturmuycak biliyorum

Canim senin emegin var ortada niye kendini geri cekiyosun ben esininde kotu niyetle soyledigini zannetmiyorum tadilat baslandigi zaman butun kararlari sen ver meydani bos birakma

Canim senin emegin var ortada niye kendini geri cekiyosun ben esininde kotu niyetle soyledigini zannetmiyorum tadilat baslandigi zaman butun kararlari sen ver meydani bos birakma
Benim de emeğim var ama kimsenin gördüğü yok. Bütün emek oğlunun heves etmiş oğlu almış hep öyle söylüyo. Telefonda konuşurken birileriyle oğlum bahçe almış ona bakmaya geldim. Oğlumun bahçesi hep böyle lafları. Kıskandığı için mi böyle yapıyo anlam veremiyorum.

Canim onemli olan esinin ne dusundugu bence annesi kirilmasin diye oyle diyodur hani sende hayalini gerceklestir falan guzelce soyle burasi ikimizin emegi herseyde ikimizin karari olsun istiyorum de

En doğrusu kayınvalide gidince eşimle konuşmak. Tamam canım zaten sen nasıl istiyosan öyle yapılcak diyecektir ama annesini de susturmuycak biliyorum
Annesi gittikten sonra konusman evet daha iyi. Farkli sehirde yasiyorlar sanirim. O zamana kadar sen evi de bahceyi de istedigin gibi yaparsin :) geldiginde de misafir oldugunu kabullenir heralde

Ben olsam bende sinir olurdum.

Bence sessiz kalmayin. Orasi benim evim ben nasil istersem oyle olacak tavrona girin.

Esiniz dusuncesizlik etmis belkide sizin bozuldugunuzun farkinda degil bozuldugunuzu belli edin.

Annesi gittikten sonra konusman evet daha iyi. Farkli sehirde yasiyorlar sanirim. O zamana kadar sen evi de bahceyi de istedigin gibi yaparsin :) geldiginde de misafir oldugunu kabullenir heralde
Evet farklı şehirde yaşıyolar ama şimdiden planını yaptı ne zaman başlıycaksınız gelirim diye

Canim onemli olan esinin ne dusundugu bence annesi kirilmasin diye oyle diyodur hani sende hayalini gerceklestir falan guzelce soyle burasi ikimizin emegi herseyde ikimizin karari olsun istiyorum de
Zaten annesinin verdiği fikirle gelirse eşim asla kabul etmiycem. Ben eşimle karar vermek istiyorum. Eşim ve kayınvalidem karar verip onlara uymak istemiyorum

Ben olsam bende sinir olurdum.

Bence sessiz kalmayin. Orasi benim evim ben nasil istersem oyle olacak tavrona girin.

Esiniz dusuncesizlik etmis belkide sizin bozuldugunuzun farkinda degil bozuldugunuzu belli edin.
Kayınvalide gidince konuşucam. Kırıldığım noktaları söylüycem ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…