Hayallerim yıkıldı :(

kv sizinle aynı şehirde değilse

seneye evi döşerken ona evde yer ayırmayın

zaten küçük

bir iki kişilik yatak bir de kızınıza

kv ye yatacak yer bile olmasın evde

haa bahçe mobilyasını vs alacaksa kendi parası ile ellemeyin alsın pahalı olanlarını hevesini alsın

Halledemeyeceğimi düşünüyo sanırım. Onun güzünde herkes beceriksiz çünkü bi tek kendi ve kızının elinden her iş geliyo ona göre

Bosverin takmayin.

Onlar gidene kadar sabredin gidince esinizle konusun. Burasi bizim hayalimizdi ben istedigim gibi doseyecegim annenin karismasini istemiyorum diyin. Sonrada kafaniza gore istediginizi yapin.

Benim kayinvalideminde milletin eskilerini benim evime getirme huyu vardi. (Kendi cok sever birinden birsey alip evine koymayi) Hamileyim bebegime besik aldik besigin yeri tam balkon kapisinin onu. Tutmus elalemin eski gunesligini getirmis bana ki guneslik yere kadarmis onu takacakmisim da balkondan bebege soguk gelmeyecekmis. Esimde demez mi annecim cok iyi dusunmussun. Bir anda ciddilestim cok kirici degil ama kararli bir ses tonuyla " anne ben oraya kalin fon perde yaptiracagim fon perdeler yere kadar zaten sogugu keser al sen bu gunesligi ihtiyaci olan birine ver" dedim gunesligi koydum kapinin onune. Sonra gittim yaptirdim fon perdeyi kayinvalidemin yaninda " her goren bayildi fon perdeme hem kapidan gelen soguda kesti cok sukur calisiyorum bir perde yaptiracak durumum var elalemin eskisini takacak halim yok ya o zaman niye calisiyorum" dedim ne esim gık dedi ne kayinvalidem. Bir daha da kimsenin eskisi getirip evime takmaya calismadi.

Sizde bakmayin onun planlarina uygulayin kendi planlarinizi. Kirici ve fevri olmayin hakliyken haksiz duruma dusersiniz. Kendi bildiginizi okuyun alttan alttan gulerek laf dokundurun.

Bence gelip yerleşecek gibi durmuyor. Bırakın hevesini alsın bu süreçte size yardım etsin.
Sizinle yaşamak istese zaten şimdiki evinizde de yaşamak isterdi. Moral bozmayın.

Ama niye yeri geldiğinde lafınızı söylemiyorsunuz ki? Anne beraber heves ettik, beraber aldık; bebeğimi kreşlere bırakıp çalıştım ben orasının parasını ödemek için. Bizim bahçemiz demiyorsunuz ki?
Hani durup dururken değil sonuçta, o oğlumun vurgusu yaptıkça, sen de bizim diyeceksin.

kayınvalideyim.tahminime göre de kayınvalidenizle aynı yaşlardayım.kendimi kayınvalidenizin yerine koydum da,olmadı vallahi,olduramadım.size,emeklerinize büyük haksızlık ve saygısızlık bu yapılanlar.

bundan sonra mali yönden kendinizi geri çekin.eşinize de söyleyin.nedenini sorarsa,hiç birşeyinde söz hakkım olmayan bir evin,maddi külfetini de üstlenemem,kusura bakma diyin.

Çok sinir bozucu bir durum.asla müsaade etmeyin hayallerinizi bozmalarina.eşinizle konuşun. Kayinvalidenizlede konuşun hatta.açıkça söyleyin ne hissettiğinizi. Anlamazlarsa beş kuruş vermeyin.

Onların üzerine devredin tam olsun.
Bu hayallerin içinde sizin fikirleriniz ne zaman sorulacak?
Eşiniz annesiyle yaşasın ozaman orda.

Onların üzerine devredin tam olsun.
Bu hayallerin içinde sizin fikirleriniz ne zaman sorulacak?
Eşiniz annesiyle yaşasın ozaman orda.
Devretmeye gerek yokki oğlunun ya zaten onların oluyo. Yani oğlu ve karısının değil oğlu ve annesinin babasının bacısının zihniyet böyle. İstediği gibi gelip konuyo işte. Fikir sorulmuyo ama o evin tadilatina eşyalarına ben para vericem onu hiç görmüyo

Ben sizi haklı gördüm.
Bu kayınvalideler ne acayipmiş ya.
Yeni bir aile kavramını kabul etmiyorlar.

ha ha ne düşündüm biliyor musun?

hunter sen benim kocayı evlat edinsene, ben de senin gelinin olurum böylece

bence de kadının emeğine yapılan haksızlık buradaki, bir de evlilik birliğine çomak sokmak. bir kere bir misafirimiz yemekten sonra eşime kesene bereket demişti de içime oturmuştu. ne demek eşim mi kazanıyor bu evde sadece, ya da eşim mi yapmış o yemekleri... ortamı bozmadım ama yazdım bir köşeye.

şuan gitmemekle sessiz kalmakla yanlış yapıyorsunuz ve kayınvalidenizin ekmeğine yağ hatta bal sürüyorsunuz bence..
Onun yerine kayınvalideniz yerine siz yorumlarda bulunun kendi hayalini olduğunu ve bunu gerçekleştirmeye yakın olduğunuzu üstüne basa basa dile getirin.. Eşinizle çok beklediğinizi rengini böyle yapacağım şunu alacağım bu böyle olacak gibi yorumlar yapın...

Orası sizin eviniz ve siz yaşayacaksınız.. Bir arkadaşın dediği gibi kayınvalidenize o evde misafir olacağını iletin ama bu dertleşiyor paylaşıyor gibi yapın. Eşizin şimşekleri de üzerine çekmeyin. Kocayı eline tutan kadındır, internetten bakın eşinize bunu beğendim gidip bakalım deyin bunu aldım deyin alın internetten, gösterin. Annesini kötülemeden yapın ama bunları eşinize de bunun sizin hayaliniz olduğunu geçmişte konuştuklarınızı hatırlatarak yapın, konunun dışında kalırsanız suçlu siz olursunuz... Nasılsa bahara başlayacakmışsınız bu arada kayınvalidenizin etinden sütünden faydalanabildiğiniz kadar faydalanın

ne yazsam bilemedim sen senelerce uğraş birikim yap hayalini gercekleştir kv üstüne konsun.

bnmde bi teraslı dubleks ev hayalim var tabi daha mümkün değil alamayız nişanlıyız. dün kv den duydum onunda hayaliymişmişmiş.
aldatılmış gibi hissettim kendimi

aynı burda yazdıgınız gıbı aynı sekılde esınızle konustunuz mu
bence konusun
yanıtı ılgısız ve olumsuz olursa son cumlenızdekı gıbı
kayınvalıdenıze burda bı kurusunuz bıle yok benım emegım benım hasretımle alındı kusura bakmayın sızın hayalınız degıl benım hayalımle dızılecek benım evım deyın

yoksa basınız cok agrır sımdıden hemen agırlıgınızı koyun

konuda cok haklısın,belkide dişinden tırnağından arttırdın orayı aldınız,tabiki gönlünce döşemek planlamak senın hakkın..
acaba kv böyle her konuda konusup fıkırlerını söyleyen birimi yoksa düşüncelerini yaptırana kadar didinene tiplerdenmı?
sahsen kendı kv den örnek vereyım..sürekli fikir verir,şunu alın bunu kullanın bunu yapın vs.. he he der geçerım bılırımkı 5 dk sonra kendıde unutur ben yıne bıldıgımı okur istedigimi alırım..
eger mobılyalar yada bahce konusnda fikir verdiginde he evet ben planladım onu,yada evet benım aklımda var zaten mobılya vs. gibi konussan susarmı?*
mevzu bahcede şuan ot yolmaksa bırak yolsun en azından o hevesını alır,seninde bahcen ekime biçime hazır hale gelir..
eger cadı degılse cok ta kırmamak lazım,belkı heves etmıstır oda

Her konuda konuşur mutlaka fikri vardır. Sadece ben bilirim havalarındadır. Başlarda bana da çok konuştu ama ben hep kendi bildiğimi istediğimi yaptım baktı bana lafı geçmiyo oğluna konuşmaya başladı. Eşimi bu konuda net bi şekilde uyarmıştım en başta karışmasını istemiyorum benim evim benim hayatım diye. Eşimde bu konuda çok laf söyletmez daha doğrusu kayınvalide söyler ama eşimde bende son kararı kendimiz veririz hep. Ama bu bahçe konusunda garip bişey oldu oğlum evimiz evimiz sürekli eşime bu şekilde konuşuyo eşimde sesini çıkarmıyo. Beni sinir eden korkutan bu aslında yani oğlu mal sahibi olunca aynı zamanda annesininde oluyo gibi tavır takındı kayınvalide. KAdın eviniz demiyo evimiz diyo. böyle konuştuğu için de benim bütün hevesim kaçtı.

İnşallah bu iş sadece ot yolmayla biter, yoksa sonu çok kötü olucak

anladım fazla benımsemıs,hatta senin yerine kendını koymuş ozaman..
sen yalnız kaldıgınızda eşinle konuşacaksın mecbur,çözerse o çözer..
ama dikkat edilecek şey eşine çok dogru bir uslup bulman lazım,yoksa kadının hayallerı varmıs 2 karış topragımı esırgıyosun anamdannn gibi bi duruma gelıp senı suclamaya baslayabılr..
eger etkılı olursa,bu ev ve bahce ıcın hayallerımı planlarımı bılıyorsun,tabıkı bızım evımız annenınde evı,herzaman kapım açık,ama daha ilk zamandan benım bukadar hevesım ve hayallerım varken hiçbir konuda söz sahibi olamamak daha dogrusu bana kızım şöyle böyle yapsanız güzel olur gibi fikir vermek yerine şunu bunu yapıcam demesı benı bıraz kırıyor..
şu süreçte ben bişey deyipp hevesını kırmak ıstemem ama sen oglu olarak,anne sen fikrini söyle tabıkı ama sımdı kararları sen verısen erdemlı uzulur hevesı kırılır..sonucta onun evi gibi konussa nasıl bır sonuca varılır acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…