Hayallerimiz nerde, biz nerdeyiz?

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
arkadaşlar hepimiz öyle yada böyle hayaller kurarız......gelecege dair......
kimi çok basit kimi uçlarda hayaller......

geçmişte hayallerini kurdugumuz ....gerşekleşmesi için çaba harçadıgımız durumlar olmuştur....

bu çabaların sonunda hayaller ya gerçekleşti......yada olmadı.......

hayallerimiz neydi hayata dair ve hayat bize ne sundu nereye sürükledi ki.....

hayallerimiz nerdee biz nerde olduk......

Son düzenleme:

Doğru hayaller kurduysak, peşinden gitmek gerektiğine inananlardanım Duygum.

Doğru hayaller bizi doğrulara taşır.

Gençken bile olmayacak hayaller kuramadım, biliyordum olmayacağını. Boşuna üzülüp hayal kırıklığına uğramaktansa "es geçmek en iyisidir" derdim

Ama gerçekten olabilecek hayallerse, neden olmadı? diye üzüldüğüm olmuştur...Sonra arkasından gitmediğim için olmadığını anlayıp, kendime kızmıştım

ablacıgım benimde hayallerim vardi......arkasından gittim bazıları oldu...çogu olmadı.....

öyle uçlarda filan degildi.olmayacak şeylerde degildi...........gayet basit şeylerdi.....

bazısına mudahele edildi........peşinden gidemedim..adım attım fakat ......adımımı geri almak zorunda kaldım.....:gitme:

dedigin gibi ...ablacıgım....bu yüzdende kızgınlıgım var hem kendime hem mudahele edenlere........:sinifsinif:

işallah bundan sonrası için hayallerim gerçek olur......:Saruboceq::Saruboceq:

Duygucuğum, doğru hayal ettiklerimiz illâ olacak değil, olmayabilir de tatlım. Gençliğimdeki kızgınlıklarıma "hayırlısı değilmiş" diyorum şimdilerde, ne yapayım teselli işte.:):)

Hele o engelleyenlere diyecek söz bulamıyorum
ıpleri başkalarının ellerine vermemek gerek ama olmuyor işte ananeler, alışkanlıklar, el ne der? düşüncesi vs...vs...

Umarım bundan sonra herşey gönlünce ama hayırlısıyla olur inşallah.

hayallerimle şu an yaşadığım birbirine çok yakın ufak tefek şeyler dışında ama onlar içinde hayırlısı böyleymiş diyorum..

sevdiğim adamla evlenmek bi bebeğimin olması istediğim bölümde okuyabilmek kendimi istediğim şekilde ifade etmek çok öenmliydi benim için..

rabbim kavuşturdu çok şükür..

inşallah hayallerinize kavuşur geriye dönüp bakınca hep mutlu olacağınız işlere imzanızı atarsınız:)

Hayallerime el uzatmış durumdayım,kavuşmak belki biraz zaman alacak ama beni ona ulaştıracak yolda yürüdüğüm için seviçliyim..Hayal kırıklıklarım da oldu ama söz konusu kişisel hedeflerimse umudu bir kenara itmeyi oldum olası sevmedim..Tutulduğum şeyleri çabalamadan bırakmam,söz konusu insansa imkansız diye bir şeyin olmadığına inananlardanım..Asla olmaz dediğim o kadar şey gerçekleşti ki hayata daha ılımlı bakmayı öğrendim..Umarım herkes dilediği hayata el uzatabilir..:içelim:

Tam ortasındayım..
ıstediğim mesleği elde etmeme az kaldı.. En büyük hayallerimden biri evimin olmasıydı.. O da oldu Allah'a şükür.. ıyi bir eş ve iyi bir baba bulmak isterdim, onu da bulduğuma inanıyorum... Yani tam ortasındayım hayallerimin...

Ogretmen olma hayalım vardı olmak uzereyım..
Eskısehırde yasama umıdım vardı ıstanbuldayım buyuk ıhtımalle eskısehıre gıtmek yok..
okul bıtmeden de evlenebılırım derdım evlıyım ve hala ogrencıyım.
ama hala bırseyler eksık gıbı CADIARZU

işallah ablacıgım senin benim ve herkesin hayali bir gün gerçek olur.....

istedigin ve arzuladıgın herşey olur canım:Saruboceq:

tabiki hi. birşey kolay olmuyor varsın zaman alsın hayallere ulaşmak için ...sonuçta adım atmakta ......yarısymış........
işallah attıgın adımlar hep ilerler ve ulaşırsın isteklerine:lepi:

allah herkese iyi bir eş...çocuklarına baba olucak iyi birini versin ne güzel sen amacına ulaşmışın........evinde olmuş.allah mutlu etsın yuvanda canım....:Saruboceq:

benimde en büyük hayalerimin biride ögretmen olmaktı.......
ama engel konuldu olamadım.hepte içimde bir köşede bu olucak.......
öyle seviniyorum istedigi meslegi okuyupta birde mutlu bir evliligi olanlara .......
insan hayattan başka ne ister ki..........
mutlu bir yuva ve sevdigin işi yapmaktan başka......
fisfisfis

Son düzenleme:
hayallerimin çoğu gerçekleşti.sevdiğim erkekle evlendim, şuan bir bebek bekliyoruz.işimle ilgili hayallerim vardı.kimi oldu kimi olmadı.insanın sağlığı yerinde olsun,sevdikleri yanında olsun gerisi nasıl olsa oluyor.hayatımızın,aldığımız nefesin,yaşadığımız anın,sevdiklerimizin kıymetini bilelim.

Hayallerim ve ben çok ters yerlerdeyiz

Doktor olmak istiyordum finans işi ile uğraşıyorum. Doktor olamadım keşke hemşire olsaydım ((

Yetişkin çocuğu olacak yaştayım , bebek peşinde koşuyoruz.

Keşke hemen çocuk yapsaydım

hayallerime kavuşmak için elimden geleni yapıyorum iç mimar olmak istiyorum bir dahaki eylülde inşallah üniversite kapısından iç mimar olarak girerim kendime güvenim tam...

bitanemle evlenmek istiyoruz bu konuda kendi arakızda da olsa doğumgünümde yüzük takacağız bu hayalime de bir adım yaklaşmış olacağım.....

mutluyummm..... :dance:

ah o hayaller... onlar olmasa yaşama sebebimiz olmaz gibi geliyor bana
avukat olmak çok isterdim ama ona yakın bir mesleğim var farklı düşlerim vardı ne bileyim hep farklı bir evlenme teklifi hayal ederdim rüya gibi bir düğün ama sıradan bir teklif ve acele bir düğün , bir çocuğum olacağını eşime söylediğimde sarılmasını hayal ederken donuk tepki aldım ama gerçekleşen engüzel hayalim dünyalar tatlısı çocuğum
Daha büyük hayallerde var yaşamayı bekleyen ve sıraladığım ... birçokğumuzunda olduğu gibi gerçekleşende oldu gerçekleşmesini umduğumuzda, hayat daha neler göstrecek (biraz kaderci bir yaklaşım belki ama hayaller uç sınırlarda olmasada imkanlar engellemeler vs. birçok neden sınır koyuyor gerçekleşmesine ) ama en güzeli hayal etmek gerçekten güzel yerimseniben

hayal hayal olduğu sürece güzeldir bence.gerçeğe dönünce hayallerinin büyüklüğünü anlıyorsun.yinede yaşama tutunuyoruz işte...

benim de hayalim ingilizce öğretmenliğini kazanmaktı eskiden beri.
ilk yıllarda şehir dışına gitmek istemedğim için olmadı.sonra vazgeçtim,çalışmaya başladım.
şu anda da çok iyi bir firmada iyi bir konumda çalışıyorum.bu yıl tekrar deniyeyim dedim ve eskişehir ing öğretmenliğini kazandım.şimdiye kadar çok hayal kırıklığı yaşamadım,isteklerim oldu genelde..inş bundan sonrası için de böle olur.ama bunun yanında çok sevdiğim kişiden ayrıldım 1.5 ay önce...

istediğim okulu vee bölümü bitirdim gamyoncuiremsu
çalışma hayatımda birkaç problem yaşıyorum sadece o kadar kötükedihüso
birçoğumuzun sorunu emeğin karşılığını alamamak gibi... klava:
Allahtan işimi severek yapıyorumda burdan bir tesellim var :Saruboceq:
aşk evliliği isterdim hep,şuansa sevdiğim insan yanıbaşımda :asigim: huzurlu ve çooooook mutlu bir evliliğim var Şeniz
hayattan istediklerim hayallerim büyük ölçüde gerçekleşti ve gerçekleşiyor
ailemin sevdikleriminde sağlıkları yerinde ya şükürler olsun...
:Saruboceq:

evlilik uzun süre yoktu aklımda işimi büyütmek istiyordum olmadı,işi bırakıp aileme evlendim.hemen bebek istiyordum 3 yıldır o da olmadı.Allah'ım bu mübarek günlerde bizede bir bebek nasip eder inşallah:Saruboceq:başka çok büyük hayallerim yoktu,şimdiki halimden de memnunum:dance:

2008 benim hayatımın yılı sanıyordum, tam hayallerimin gerçekleşmesi için çok büyük adımlar içerisindeydim, şimdi hayallerim gerçekten hayal oldu mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…