- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
Doğru hayaller kurduysak, peşinden gitmek gerektiğine inananlardanım Duygum.
Doğru hayaller bizi doğrulara taşır.
Gençken bile olmayacak hayaller kuramadım, biliyordum olmayacağını. Boşuna üzülüp hayal kırıklığına uğramaktansa "es geçmek en iyisidir" derdim
Ama gerçekten olabilecek hayallerse, neden olmadı? diye üzüldüğüm olmuştur...Sonra arkasından gitmediğim için olmadığını anlayıp, kendime kızmıştım
Duygucuğum, doğru hayal ettiklerimiz illâ olacak değil, olmayabilir de tatlım. Gençliğimdeki kızgınlıklarıma "hayırlısı değilmiş" diyorum şimdilerde, ne yapayım teselli işte.:):)
Hele o engelleyenlere diyecek söz bulamıyorum
ıpleri başkalarının ellerine vermemek gerek ama olmuyor işte ananeler, alışkanlıklar, el ne der? düşüncesi vs...vs...
Umarım bundan sonra herşey gönlünce ama hayırlısıyla olur inşallah.
hayallerimle şu an yaşadığım birbirine çok yakın ufak tefek şeyler dışında ama onlar içinde hayırlısı böyleymiş diyorum..
sevdiğim adamla evlenmek bi bebeğimin olması istediğim bölümde okuyabilmek kendimi istediğim şekilde ifade etmek çok öenmliydi benim için..
rabbim kavuşturdu çok şükür..
inşallah hayallerinize kavuşur geriye dönüp bakınca hep mutlu olacağınız işlere imzanızı atarsınız:)
Hayallerime el uzatmış durumdayım,kavuşmak belki biraz zaman alacak ama beni ona ulaştıracak yolda yürüdüğüm için seviçliyim..Hayal kırıklıklarım da oldu ama söz konusu kişisel hedeflerimse umudu bir kenara itmeyi oldum olası sevmedim..Tutulduğum şeyleri çabalamadan bırakmam,söz konusu insansa imkansız diye bir şeyin olmadığına inananlardanım..Asla olmaz dediğim o kadar şey gerçekleşti ki hayata daha ılımlı bakmayı öğrendim..Umarım herkes dilediği hayata el uzatabilir..:içelim:
Tam ortasındayım..
ıstediğim mesleği elde etmeme az kaldı.. En büyük hayallerimden biri evimin olmasıydı.. O da oldu Allah'a şükür.. ıyi bir eş ve iyi bir baba bulmak isterdim, onu da bulduğuma inanıyorum... Yani tam ortasındayım hayallerimin...
Ogretmen olma hayalım vardı olmak uzereyım..
Eskısehırde yasama umıdım vardı ıstanbuldayım buyuk ıhtımalle eskısehıre gıtmek yok..
okul bıtmeden de evlenebılırım derdım evlıyım ve hala ogrencıyım.
ama hala bırseyler eksık gıbı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?