Hayallerimiz nerde, biz nerdeyiz?

her şey gönlünce olsun inşallah:Saruboceq:a.s.

ahhhhhhh o hayaller.olmasa içimiz bomboş oluyo.hayallere dalınca hele de gerçekleşmeyince o zaman da üzüntüler yaşayıp bi sessizliğin içinde boğulur buluyoruz kendimizi.benim hayallerim çok farklıydı.şu an yaşadığım hayat çok farklı.hep turizm okumak istedim,yabancı dil eğitimimi sonuna kadar tamamlayıp rehberlik yapmak benim en büyük hayalimdi.kazandım ama okuyamadım.şartlar el vermedi.şu an ki hayatımdan inanın çok memnunum ama hep içimde kalacak.hele ki kazanıp gidememek çok kötü bi durum inanın.hep kendi kendime ölsem galiba gözlerim açık gider diyorum.her şey gönlünüzce olsun arkadaşlar.hepinize de mangadan ''BENı BENıMLE BIRAK'' şarkısını armağan ediyorum.bu da istek hattı gibi oldu muhahaha:roflol:

hayallarimin cogunu gerceklesdirdim.cok sukur.universite egitimim var.istedigim erkekle evlendim fakat bi yanlisi burda yapmisim...evlenmemeliymisim....

Hayaller bittiği an , yaşam da biter gibi geliyo bana . Hayal ettiğimiz müddetçe yaşarız.
Hayal etmek, umud etmek , olmak istediğim yerde olduğumu düşünmek bile beni çok mutlu ediyor aslında. kaydirigubbakcemile2
Sevdiklerim yanımda ve kalbimde olsun , sağlıklı olsunlar , hayatımda olsunlar, hayallerim çok da önemli değil. Her şeyin başı sevdiklerim...:asigim: :1hug:
Gerçekleşmelerine daha zaman olsa da tüm hayallerime burdan sevgilerimi yolluyorum opuyorumnanaktan

DİPNOT: O yüzden hayallerimin neresinde olduğumu hiç düşünmedim , onlar beni bulsun ,pespembeye ne kadar yaklaştık diye hesap kitap yapsın , ben mi uğraşıcam :dilcikar: sırnaşık şey

Son düzenleme:
Rabbimin izniyle hemen hemen bir çok hayalim gerçekleşti, iş dedim işim oldu, en büyük hayalim anne olmaktı rabbim bana ikiz annesi olmayı nasip etti, eşim tam hayal ettiğim gibi çıkmadı ama onun içinde diyorumki rabbim bana iki nimet verdi buda külfeti. Allahıma hep dua ederim, Rabbim beni nimetlerinle imtihan et, bu yüzden eşimde bir nimet olduğuna göre buda imtihanım diyorum. Rabbim herkesin hayallerini gerçekleştirsin.

hayallerimle hala ayrı noktalardayız dygum,
küçük hayallerim oldu olmadı değil ama,tatmin edici değiller,büyüklerde,büyüklerim sayesinde olamadılar.yada olanaklar el vermediği için mi yoksa nasip değilmiş deyip kadere bağladığımdanmıdır olamadılar.aslında bunların birleşimi desem daha doğru olur.kendiime kızmıyorum hayellerimi gercekleştirememde sebeb ben değilim.
kurallar,adetler,maddiyat bileşkesi benim boynumu bükük yaptı.
biliyorum bundan sonrasındada olmazlar.bende vazgectim.
ama yine küçük hayallerimin peşindeyiimm.. :lepi:
duygum,güzel kızım vardır mutlaka,gençeçik hayallerini sakın yaşlandırma,dilerim gercekleşir
opuyorumnanaktan

hayal kurmak nasıl bişeydi inanın unuttum.hangi hayali kurduysam sağolsun eşim içine etti.ve ben hep hüsrana uğradım.şimdi artık hayal kurmuyorum.hayat beni nereye götürüyorsa peşine takılıp gidiyorum

HAYALLER :uhm:

ben öyle çok hayaller kuran biri değilim..hep kendimi hayatın akışına bıraktım..bilmem ne kadar doğru yaptım fisfisfis okuyup bi işim olsun diye çok üstelemedim ama okudum yeni bitti şimdide tabiki bi işim olsun istiyorum inş o da olur :Saruboceqönce ailem için güzel bi yerde olmayı istiyorum) diğer hayalimde yine hayalini kurmaya korktuğum olmazsa üzüleceğim bi hayal sevgilim kurdukça benide alıştıran bi hayal innşşş o da olurr :Saruboceq: benim hakikaten pek bi hayalim yokmuş kaydirigubbakcemile3

saol ablacıgım işallah seninde hayallerin gerçek olur.....
hep mutlu olursun...
evet bazen hayalleri gerçek olmamsındaki en büyük sebebte maddiyat.haklısın adetler töreler..ne bileyim........şuan düşünüyorumda şaçmalık gibide gliyor maddiyata lafım yok ama o adetler.....büyüklerin lafları...
bir insanın hayatını degişitrebiliyor.....
acı kendileri karar veriyorlar ve okişiye sorulmuyor bile........
buda o zamnalar fark edilmiyor.......amam yıllar öyle pişmanlıklar yaşatıyor ki ve keşkeler...
o zamanda hayallerinmizde gelecegimizde ne kadar farklı yerlere gidiyor ......
olmadı diyoruz başka hayallere tutunuyoruz.malesef yapacakta bi şeye yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…