Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Arkadaşınızın durumu daha da acı gerçekten üzüldüm arkadaşınıza Rabbim biz gibilere hepimize sabırların en büyüğünü versin

18 Aralık sensiz 7 ay yani 210 gün
Zaman zaman çocuk ruhluydun sevdiğim her Pazar çocukları parka götüren mükemmel baba ne kadar soğuk da olsa sıcakta olsa beş dakikada olsa o parka götüren baba, kızımız hâlâ hatırlıyor hasan parkı babam bizi hasan parkına da götürüyodu demi anne diye evet deyip susuyorum Rabbime kesinlikle isyan etmiyorum ama bazen çok erken değilmi Allah'ım diyorum. Sonra Hasbünallahi ve niğmel vekil.... diyorum gene susuyorum....

Allah size sabirlar versin.

bunu okumadan 15 dk önce eşim başının agrıdıgını söyledi agrı kesici vereyım dedim yok dedi üzerine bunu okuyunca aglayarak gidip eşime sarıldım çok üzüldüm düşünmek bile kotuysen bu acıyı yaşamışsınız. başınız sağ olsun eşinizin yattı yer incitmesin inşallah

Çok acı bir son...İçim yandı cnm resmen okurken bıle sizi izledim sankı uzaktan..Ölüm en buyuk fobım,tabı kı ölmek degıl sevdıklerımı kaybetmek..Bu yuzden cok zor bır durum anlıyorum senı...3 ay olmus..Nerde yasıyorsunuz kımınle kalıyorsun..Bu dönemde mutlaka psıkolojık destek şart,alıyor musun ..?Allah sabırlar versın ..Kelımeler yetmıyor kıfayetsız kalıyor bu durumda...

Size bunları yazarken agliyorum ve zor yutkunuyorum. Sanki bendim yerinizde... Allahım bu nasıl bir acı,ölümün tarifsiz soğukluğu...
Başınız sağ olsun. Çok çok üzüldüm.
Rabbim dağlar kadar sabır, size ve çocuklarınıza sağlıklı,huzurlu bir yaşam versin. Rabbim beterinden korusun.
Mekanı cennet olsun.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun
sözün bittiği yerdeyim

böyle olunca daha çok dayanılmaz hale geliyor hepimizin gideceği yer orası ve peygamberimiz müjdeliyor
"Dünyada kimi sevdiyseniz,ahirette de onunla beraber olacaksınız" böyle düşünüp rahatlamaya çalışın lütfen.

İnsan ne dese boş işte, bu durumlarda söyleyecek söz bulamıyorum. Keşke diyorum böyle acılar yaşayan insanların acısını en azından bi kısmını üzerinden alabilsek, yardımcı olabilsek. Mekanı cennet olsun eşinizin. Allah yardımcınız olsun. Çocuklarınızın bahtı güzel olsun.

Tam 7 ay oldu evimde kalıyorum gitmedim annemin babamın yanına psikolojik destek aldım bi süre ilaç filan kullandım ama bıraktım sonra şimdi en iyi psikolojik destek alıyorum namaz kuran dua ibadet en iyiside bu zaten ailemle ayrı sehirlerdeyiz cocuklarımın düzenini kendi düzenimi bozamam evimde oturdugum zaman daha rahat hissediyorum işte ne bileyim kısaca hayat devam ediyor. ..

ALLAH'ım yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH... Sabrınızı , gücünüzü arttırsın...(amin...)

okurken ağladım kendimi sizin yerinize koydum rabbim sabır versin size hayat devam ediyor evet eksik devam edicek ama çocuklarınız için ne olur ayakta kalın ne olur dayanın ne olur

Bugün çok mu alınganım yoksa herşey üst üstemi geldi bilmiyorum oğlumun arkadaşları akşam yemeğini ahmetlerde yiyeceğiz demiş oda ardalar bizde yemek yiyecek demis oğlumda bana soyledi bende yoktur öyle bişey dedim inanmazsan sor annesine dedi bende onlar ailecek yiyeceklerdir olsun dedim ee bizi niye çağırmıyorlar dedi bende annecim babalarıda olacak bizim ne işimiz var dedim bu arada baya samimi arkadaşlarım akşam arkadaşı aradım yanlış anlama beni çocuklar böyle bi konuşma yapmış nolur oğlumun yanında bi daha yapmasinlar dedim oda eee söyleseydin onuda alırdım dedi oğlumu alsalar kızımda gitmek isteyecek kızım yaşlarında kızlarıda var oğlum çok icerlemiş tekrar tekrar sordu gitmislermi anne diye neyse daha sonra dedesiyle tartıştı oglum babasının ölümünden sonra bugüne kadar ilk defa dedesi bağırdı suçsuz olduğu halde kızım tv dolabının menteşesini çıkarmış ben size kaç kere oynamayın demedim mi bak kırdınız işte diye elinide kaldırdı ama vurmadı oda ben yapmadım kardeşim yaptı zaten siz herseyi benden biliyorsunuz diye bağıra bağıra çıktı dışarıya of offf nasıl baş edeceğim bilmiyorum..

canım gözyaşları içerisinde okudum Rabbim sabırlar versin senin ve evlatların için dua edeceğim....ne denir bilmiyorum çok zor...

Eşini kaybetmek çok zor bir imtihan. Allah yardımcınız olsun. Eşlerini sizin gibi genç yaşta kaybeden tanıdıklarım var. Kimi insan çocuklarına haşin davranıyor bu zamanlarda. istemeden de olsa incitiyor. ben sizi daha metanetli ve sabırlı gördüm bu konuda. Çocuğu üzmemeye çalışmışsınız. Arkadaşları da biraz daha özen gösterirlerse daha uygun olacaktır. İnsan üzülür tabi, alınganlıklar da olabilir. Çocuğunuz da ayrı bir travma atlatıyor, hassasiyet yaşıyor. Zaman içinde daha da kuvvetlenip kenetleneceksiniz inşallah.

Dedesi muhtemelen eşiniz aranızdayken de aynı tepkiyi verirdi. Siz de çocuğum kızdırma dedeni, ya da boşver takma derdiniz ama şimdi duygusal algılamışsınızdır üzgün olduğunuz için. İsterseniz konuşabilirsiniz büyüklerle çocuklar şu sıralarda çok hassas, kızmamaya özen gösterin bu dönemi atlatana kadar diye.

Evet eşim hayattayken hep kızardı terslerdi ama ondan sonra çok değişmişti el üstünde tutuyordu resmen ewet ben her zamn uyarıyorum zaten annecim büyüklerinle saygılı konuş boşver dedeler kızabilir arada desem de nafile ....

Oğlunuz yanınızda yokken babanızın da uyarsanız. Cok kırılgan diye. Kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…