Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

rabbim sabirlar versin kardesim.
ahirette sizi bulustursun insaallah.
o zamana kadar da yuregine ferahlik versin...

Esim 34 yasındaydı birden oldu bas agrısı vardı ama hep migren diye kendini avuttu.

Ayyy allahim okurken cok agladim tutamadim kendimi ablacim allah sana sabır versin basin sagolsun mekanı cennet olsun esinin ınsallah cok cok zor o çocuklar kac yillik esin anlatilmiyor ki Rabbim yardimcin olsun. . .

allah sabır versin canım benim..nasıl agladım tanımadıgım birisi icin gece gece..senin halini düsünemiyorum yapabilecegin tek sey bol bol dua etmek onun icin

Ayyy allahim okurken cok agladim tutamadim kendimi ablacim allah sana sabır versin basin sagolsun mekanı cennet olsun esinin ınsallah cok cok zor o çocuklar kac yillik esin anlatilmiyor ki Rabbim yardimcin olsun. . .
40 ını yaptığımız gün tam 10. Evlilik yıldönümümüzdü.

Çok üzüldüm, Rabbim mekanını cennet eğlesin, size de sabır versin inş.
Ölüm her an başucumuzda ama erkenden birini kaybetmek çok zor.

Allah kalanlarına uzun, sağlıklı ömürler versin inşallah. Başın saolsun..

Allah rahmet eylesin
Allah'ım size ve çocuklarınıza sabır versin inşallah
En zoru da ölümün vakitsiz geleni Rabbim hepimize sıralı ölüm ihsan eylesin

Göz yaşlarıma engel olamadım...
Rabbim size ve evlatlarınıza sabırlar versin. Eşinizin de mekanını cennet eylesin.
Size ve çocuklarınıza sağlık, sıhhat ve metanet nasip etsin inşallah.
Dualarımdasınız...

Ben zor zamanlarımda Nureddin Yıldız'ın videolarını izliyorum.Bana çok iyi geliyor bugün aşağıda linkini vereceğim videoyu izlerken aklıma siz geldiniz.

http://www.sosyaldoku.com/hayatrehberi/yetimin-kaderi

"Sosyal Doku" sitesinde daha fazlası da var.

Allah sabır versin.Siz zaten biliyorsunuz ki Allah kuluna zulmetmez ve taşıyamayacağı yükü yüklemez.Siz demek ki 2 çocuğunuzu eşiniz olmadan da yetiştirebilecek güçte bir hanımsınız ve yazdıklarınızdan da bu anlaşılıyor.

Bende ailede ölümler yaşaamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki acınız hafifleyecek ve zamanla kalbiniz ferahlayacak inşallah.

Teşekkür ederim videoyu izledim zaten böyle şeyleri biliyorum ama alışmam için yılların geçmesi lazım evet dogru anlamışsınız zaten eşim varkende evin çogu isiyle kendim ilgilenirdim Allah ın izniyle çocuklarımı hayırlı evlat olarak büyütebilmek .

psikolojimin dibini sıyıran konu..Allah kalanlara sağık versin gidenin taksiratını affetsin..

işte ben bunları yaşadım ve hala yaşıyorum geceler geçmiyor nasıl dayanacağım biliyorum
başın sağolsun canım.bende 11 yaşındaydım babamı kaybettiğimde.mide kanseriydi.15 ay hasta yattı.38 yaşındaydı.annemde 33 yaşındaydı babam vefat ettiğinde.çok zordu ne desek az kalır.babasızlık çok acı bişey neler yasadığımı bi ben bi Allah bilir.ama annem sayesinde hayata tutunabildim.annem acısını yaşayamadan bizi yaşatmak için çabaladı.canım dik dur.çocuklarının şuan sadece sana ihtiyacı var.sen çökersen onlar asla kalkamaz..

Canim ablam ALLAH YARDIMCIN OLSUN cok uzuldum basin sağolsun çocuklarımi iyi yetistirmek istiyorum demissin bir yerde boyle bir anne guclu anneee dirayetli anne cocuklarini en temiz en guzel bicimde büyütur Allah sabirlar versin sizleri korusun

Daha fazla ağlamamak için bir kısmını okuyamadım. Allah sabırlar versin Nasıl bir acıdır bu. . Söylenecek kelimem bile yok. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…