Esim 34 yasındaydı birden oldu bas agrısı vardı ama hep migren diye kendini avuttu.dağıldım resmen.zaten hormonlarım aldı başını gıdıyor herseye ağlıyorum..oofff eşimi düsündüm..allahım kımseye yaşatmasın kıyamam sana canım benım.rabbım gonlune en yakın zmaanda ferahlık versın..herkesle konuss.sureklı konus agla asla atma ıcıne sakın..daha kotu olma allah korusun...bu arada rahmetlı eşiniz kaç yaşındaydı? birden mi oldu? yani hıc daha once belırtı yokmuydu?ya da aılede kalıtımsal varmıydı
40 ını yaptığımız gün tam 10. Evlilik yıldönümümüzdü.Ayyy allahim okurken cok agladim tutamadim kendimi ablacim allah sana sabır versin basin sagolsun mekanı cennet olsun esinin ınsallah cok cok zor o çocuklar kac yillik esin anlatilmiyor ki Rabbim yardimcin olsun. . .
Allahim sabir versin inşallah bundan sonra çocuklarınla mutlu olursun ibdan ne dicegini bilmiyo40 ını yaptığımız gün tam 10. Evlilik yıldönümümüzdü.
Teşekkür ederim videoyu izledim zaten böyle şeyleri biliyorum ama alışmam için yılların geçmesi lazım evet dogru anlamışsınız zaten eşim varkende evin çogu isiyle kendim ilgilenirdim Allah ın izniyle çocuklarımı hayırlı evlat olarak büyütebilmek .Ben zor zamanlarımda Nureddin Yıldız'ın videolarını izliyorum.Bana çok iyi geliyor bugün aşağıda linkini vereceğim videoyu izlerken aklıma siz geldiniz.
http://www.sosyaldoku.com/hayatrehberi/yetimin-kaderi
"Sosyal Doku" sitesinde daha fazlası da var.
Allah sabır versin.Siz zaten biliyorsunuz ki Allah kuluna zulmetmez ve taşıyamayacağı yükü yüklemez.Siz demek ki 2 çocuğunuzu eşiniz olmadan da yetiştirebilecek güçte bir hanımsınız ve yazdıklarınızdan da bu anlaşılıyor.
Bende ailede ölümler yaşaamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki acınız hafifleyecek ve zamanla kalbiniz ferahlayacak inşallah.
başın sağolsun canım.bende 11 yaşındaydım babamı kaybettiğimde.mide kanseriydi.15 ay hasta yattı.38 yaşındaydı.annemde 33 yaşındaydı babam vefat ettiğinde.çok zordu ne desek az kalır.babasızlık çok acı bişey neler yasadığımı bi ben bi Allah bilir.ama annem sayesinde hayata tutunabildim.annem acısını yaşayamadan bizi yaşatmak için çabaladı.canım dik dur.çocuklarının şuan sadece sana ihtiyacı var.sen çökersen onlar asla kalkamaz..işte ben bunları yaşadım ve hala yaşıyorum geceler geçmiyor nasıl dayanacağım biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?