Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Canım yaşadığın bu acıyı nice kadın yaşadı. Babasını nice çocuk kaybetti. Onlardan biri de benim. Babamı 11 yaşında kaybettim. Şu an 30 yaşındayım. 1 kızım var. Anneyim. Zamanla her şeye alışıyor insanoğlu. Unutmak mı asla, ama yaşıyorsun , alışıyorsun bu duruma. Mesela üst kat bayan komşum da ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat oldu ve kaybettik. Arkasında 3-7 yaşında 2 evlat bıraktı. İlk aylar o çocuklar ağladığında bende evde ağlıyordum. Şimdi daha iyiler. Babası onlarla çok iyi ilgileniyor. Ölüm hayatımızın gerçeği. Allah'ın takdiri. Siz de toparlanın. Çocuklarınıza daha sıkı sarılın. Allahım onları size bağışlasın.

yarın okullar açılıyor sevdiğim eğer yaşasaydı ne mutlu olacaktı çünkü sabahçıyız biz hep geç kalktığımız için inş sabahçı olursunuzda sabahın köründe kalkarsınız derdi işte sevdiğim gör bak sabahçıyız artık ne kadar mutlu oldun kahkalarla güldün bana demi...

Bugün gene çok ağladım zor günlerden biriydi tam 4 ay öncen 18 mayısda kaybettik sevdiğimi 4 aydır onsuz geçiyor zaman banyoda ağlarken kızım yanıma geldi boynuma sarıldı anne babam cennetden gelsin artık kaç gündür babamı göremiyorum çok özledim babamı dedi ağladım ağladım cevap veremedim sonra salona geçtik sarıldık ikimizde ağlıyoruz sonra herkesin babası var niye benim babam öldü onların babası ölmedi diyor dayanamadım hıçkıra hıçkıra ağladım ne yapmalıyım nasıl cevap vermeliyim lütfen yardımcı olun....

Başın Sağolsun canım gerçekten çok zor bi durum bende çocukken kaybettim babamı hatırlıyorum annemin nasıl çırpındığını bizim sorduğumuz sorularla nasıl çaresiz kaldığını tarif edilemez ancak yaşayan anlar bu sızıyı tekrar o günlere döndüm yazdıklarını okuyunca

Bi Pedagog la görüşmelisin bence bu durumu nasıl anlatman gerektiğini en iyi o söyler canım. sen güçlü ol ki senden kuvvet alsınlar yavruların.bi babanın yerini dolduramazsın ama onun verdiği güveni verebilirsin dik durarak.annem canım annem nasıl da dik durdu beni ve kardeşlerimi nasıl korudu gençliğini yaşamını feda etti...

yazınızı ağlayarak okudum ..... bu rahatsızlığı kızım atlattı aynı o sahneler şükür kızım kurtuldu.....çok zor yaşadıklarınız çocuklarınıza sarılın sımsıkı....
rabbim eşinizin ömrünü çocuklarınıza versin allah yardımcınız olsun ....

Rabbim rahmetini bol bol versin İnşallah. sizede sabır versin. gözyaşları içinde okudum yazılacak pek bir şey yok aslında. İçinizdeki ağırlığı Rabbim en yakın zaman da hafifletsin inşallah çocuklarınız için güçlü olmalısınız dualarım sizinle.

Allahin gani gani rahmet eylesin sewdigine (( icim parcalandi hickiriklara boguldum.. sanki ben yasamisim gibi. Kelimesi kelimesine gozumde canlandi. Allah sabir versin. Ölümlu dunya hepimizin sonu kara toprak. Esin senin yanindadir hep... uzulme dicem ama hicbisi degismicek. Bol bol dua oku esine. Kuran oku yolla o sizi hep goruyor. Cocuklarin hele ( allah kimseyi anasiz babasiz birakmasin. Allahim sabir versin sana cok zorrr cokk... cocuklarina simsiki saril hayat devam ediyor herseye ragmen onlar icin guclu dur. basiniz saolsun. Dualarim sizinle... esin icinde dua yolladin simdi.. mekabi cennet olsun. Rabbim gunahlarini affetsin

bende babasız büyüdüm, acısı nasıl biliyorum ama bir şekilde hayata adapte oluyoruz asıl zorluğuysa bizi büyütürken annem çekti şimdide yalnızlığını çekiyor.. Allah size sabır versin evlatlarınıza sağlık versin..

Teşekkür ederim arkadaşlar bugün okulun rehber öğretmeniyle görüştüm oğlumla konuşacak daha sonra nasıl bi yol izleyeceğiz karar verecek gerekirse kızımlada görüşecek Allah hepinizden razı olsun.

mekanı cennet olsun arkadaşım
üzüldüm gerçekten metanetli olun evlatlarınız için dimdik durun lütfen...

şu yazınızı boğazımda bir yumrukla okudum
sonra dedimki kendi kendime
ne kadar saçma sapan şeyleri kafamıza takıyoruz
yok kv yok görümce elti
eşimizi kendimizi boş yere ne kadar üzüyoruz
oysaki yarına çıkmamız allaha kalmış
bir soluk kadar kısa bir hayat
allahım sabır versin sana

Rabbim esinize rahmet eylesin, size ve yavrulariniza da sabir ve guc versin.. cok aci, cok uzucu.. hepimiz her an imtihandayiz.. aciniz cok taze, zamanla toparlayacaksiniz mecburen, Allah buyuk

içim acıdı
bnde küçük yaşta babasını kaybetmiş biri olarak
çok acı ALLAH yardımcınız olsun

boğazım düğüm düğüm , başınız sağolsun ama eşiniz ölmedi ve sizi terketmedi bunu bilin ve hep yanınızda hissedin göremesenizde...
Allah sabır , sağlık çocuklarınıza güzel gelecek versin ....

yazınızı okuyunca kalbimin üzerine bişey oturdu sanki.. ne kadar boş şeyleri takıyoruz yarabbim bir kez daha anladım.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun eşinizin..güçlü olmak zorundasınız çocuklarınız için ayakta durmak zorundasınız Allahım size ve çocuklarınıza sabır ve sağlık versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…