Hayat bana yalan söyledi ..

Hazan yeligeldigecti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
4
0
1
35
Bu günde bitti ..
4 aylik evladim su an uykuda .. sanirim ona birakabilecegim buyuk bi mirasim yok yada ne bileyim buyuk bi aile fotografi belkide gorusmesekte ... esim son zamanlar bana hic vakit ayirmiyor beni ve oglumuzu cok sevsede oltasini alip gol kenarina gitmeyi tercih ediyor .. gerci alistim yanlizliga heleki son yedigim darbeden sonra .. sanirim sadece evladim icin yasiyorum .. dogru hatirliyosam uc gun once dogum gunumdu ..esim ve ailesi kutladilar sagolsunlar ben uzulmeyim diye tabiki .. benim ailem neden kutlamadi ? .. cunki dogmamam gerekiyodu gibi dusunceler ..hayat bana koskocaman bi yalan soyledi ve ben bu yalana bile bile 28 yil boyunca memnuniyetle kandim .. simdi tek basima terastayim oglum uykuda elimde sigara ve koskoca bi hayatin bana yalan soylemesini alkislamak istercesine sigaramin dumanini cekiyorim cigerlerime ..

Hayat atar bazen böyle kazıklar, siz güçlü müsünüz diye deniyor hayat. Oysa ki kadınlar güçlüdür. Hele anneler...

Keske dediginiz gibi olsa lakin ben boyle basit seylere girmek icin cok fazla buyuk seyler yasadim ve cogu insanin bir gun bile dayanamiyacagi seyler atlattigimi bilirim o yuzden o depresionun tadina dahi bakamadim cok isterdim biraz simariklik olucak ama malesef yasayamadim bi an once toparlamam gerekiyodu dogumdan sonra yanimda kimse yoktu ve ben gayet kirkimiz cikmadan tek basima hemen toparladim

Toparlanamamissin ki bu konuyu acmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…