Hayat başlamadan bitti

yavrucuğum,seni hiçbir şekilde yargılayacak değilim.sen de kendini suçlama.
sen o yaşlarda çok küçüktün neyin ne olduğunu biliyormuydun bakalım.eminim ki,bu olay sen büyüdükçe,olgunlaştıkça seni daha çok üzmüştür.
zamanla idrak etmeye başlamışsındır.
bir büyüğün olarak söylüyorum,sakın bunları kimseye-dostuna,arkadaşına,eşine,sevgiline.......-anlatma.
insanlar belli olmaz,bunu kullanarak seni üzmek isteyebilirler.
yapacağın en güzel şey yıllardır beyninin kimyasını bozan bu olayı psikiyatri desteğiyle hafifletmeye çalışmak.hormonlarının dengelenmesi
için en kısa zamanda ilaç kullanmaya başlamalısın.
çok öpüyorum,inşallah atlatırsın.dualarım seninle.

evet hep benle büyüdü ögrendigimde neyin ne oldugunu başladı herşey inşallah hereşy ddgniz gbi güzel olur

öle yapacagım zaten çünkü kimseye güvenmiyorum anlatamıyorum birikiyo bazen bi söz bile okadar canımı yakıyo ki kendimi şuçlamaya başlıyorum hiç sonu gelmiyo

katılıyorum canım senın cok temız bır kız oldugunada ınanıyorum buna ınanan bırı mutlaka cıkıcaktır sunu kafandan asla cıkarma bekaret konusunda kendını sakın ezık hıssetme cunku sen suclu degılsın temızsın basın one egılmesın dımdık dur ah canım ah ne kızlar var bakıreyım dıyolar ama yemedıklerı halt kalmıyor burdada denk geldı hanım konu acmıs bakıreyım erkek arkadasımla .nal yolla bırlıkte olduk yok sole oldu yok bole oldu yok bagırsagımmı yırtıldı dıye konu acmıstı bırısı gercek hayattata boylelerı cok var ınan neler var neler beraberlık yasamadıgı adam kalmıyo her tanıstıgınada bakıreyım dıyo evlenıyo zarım esnek dıye bıde uste cıkanlar var onlar bukadar yuzsuz olurken sen neden kendını suclu hıssedıyosun kı sakın sen bıcok kısıden cok cok temızsın namus 2bacak arasında degıldır beyındedır...

esıne anlatıp anlatmama konusunda net bır fıkrım yok anlatmasa kendı ıcınce yalan soylemıs kandırmıscasına vıcdan azabı cekebılır anlatırsada kotu bır ınsana denk gelırse dahada cekılmez hal alır bunu bır pıskıyatrı uzmanına sormak lazım onlar herseyın en ıyısını bılırler

arkadslar bu adamın ılk vukatı oldugunu sanmıyorum ben kımbılır kac yavruyu daha kırlı emellerıne alet etmıstır o adi assalık yaratık televızyonlarda goruyoruz kucuk kız cocuklarına duskun sapkınlıklar yapan ıblıslerı
ALLAH ONU VE ONUN GIBI ADI SAPIKLARI BILDIGI GIBI YAPSIN UMARIM YAKALANMISTIR AH KESKE BURDADA HADIM EDILSELER TECAVUZCULER BAKALIM YELTENEBILIYOLARMI BIDAHA E ADAMLARIN YANINA KAR KALIYO 1 2 SENE YATIYO HOP AF CIKIYO BIDE BAKMISSIN SALIVERMISLER

Son düzenleme:
çok igrenç bi insandı yüzü hala gözlerimin önünden silinmedi ALLAH ONUN BELASINI VERSİN YAPMIŞTIR ONDA EMİNİM

saol deniyorum bende ayakta durmayı ne kadr başarıyorum onuda bilmiyorum daha çok şeyler yaşıcam kesin ama bu yaşıcaklarım kötü şeylerde olabilr..

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun..

Ve şunuda söylemeden kendimi alamayacağım.
INANMIYORSANIZ YAZMAYIN ARKADASLAR. INANMIYORSANIZ BU KIZ SIZI INANDIRMAK ICIN NE DERECE BIR KANIT VEREBILIR BURADA ?..
Derdini mi anlatmakla uğraşacak, size kanıtlamakla mı.. inanan yardımcı olmaya çalışır inanmayanda kapatır sayfayı gider bu kadar basit !
Yok 8 yaşında banyo yapmayı nasıl akıl ettin yok nasıl söylemedin ! 8 yaşında bebek değil ya herşeye aklı eriyor çocuğun. 8 yaşınızdaki halinizi bir hatırlamaya çalışın şimdi çok uzak kaldığı için kundakta bebekmi sandınız ne..
8 yaşından çok daha küçük bir çocuk bile ailesinin kızacağı birşeyi yaptığında saklamaz mı.. daha 2 yaşındaki bebek bile yaramazlık yaptığında annesinin gözünün içine bakar sessiz sessiz kızacak mı diye.
Siz neden bahsediyorsunuz. ne saçma şeylere takılıyorsunuz ben anlam veremiyorum gerçekten !

Kardeşim bence sende bu saatten sonra ailenden biriyle paylaşma boşver... senin için en iyisi bunu bir psikologla konuşup içini dökmek..
yoksa bu saatten sonra ailenin sana ne gibi bir faydası olacak. ortalıkta senin geçirdiğin durum konuşulup durucak başını eğmek, yıllar önce yaşadığın talihsiz durumu tekrar canlandırmış olacaksın hayatında...
elbette unutulamaz ama hatırlamayada gerek yok... sen yardımını al.. önüne bak.. Allah kimseyi cezasız bırakmaz. bu dunyada ona hakettiği cezayı hiçbir mecra veremez zaten bu devirde inanmııyorum.
Sen güzel ruhunu sıkıştırma, kendine dar etme dünyayı... inanki hakiki adalet tecelli eder.. sen o zamanı kedersizce bekle.. oku ilerle...
Ve şöyle de birşey var ki zevkine kızlığını tazeleyenler yerine teknoloji ve tıp böyle durumlarda kullanılmalı diye düşünüyorum..

söylemicem zaten kimseye beni anlıcak bi annem babam olsaydı ozamn söylerdim zaten şuan heleki çevremde hiç anlatamam duyulursa eger çok kötü olur ozaman herşey dahada beter olur teşekür ederim yorumunuz içinde..

bu yazı buraya yorum yapılması ıcınmı yazılmıs derdını paylasmak ıcın mı ben ınanmadım demedım benım basıma boyle bısey gelmıs olsa gelıpte burda bunu paylasmazdım ...madem cok ınanıyorsunuz sız ıspatlayın ozaman sız verın bı kanıt verebılıyomusunuz hayır ozaman sızde kendı tercıhınız neyse onun yorumunu yazın ınanmayanlara cevap değil...

ne kadar saçma bir cevap olmuş.. karşı çıkmak için çıkmışşsınız kısacası.. ben niye ispatlayayım kardeşim. burası mahkeme mi kanıt çıkarıcaz. saçmalamayın Allah aşkına..
ınanmıyorsanız yazmayın ki kızında hakikaten böyle bir sıkıntısı varsa birde siz boş laflarla uğraştırmayın.
bu olasılığı da düşünüp daha saygılı ve temkinli davranmak gerekir değil mi ?.. bunu düşünemiyorsanız zaten diyecek birşey yok anca böyle boş çekişmelerle uğraşın o zaman siz..
ayrıca sizin ne dediğiniz beni ilgilendirmiyor. ben inanmıyorum inanmıyorum deyip ne talep ettiklerini anlamadığım kişiler için söyledim..

Son düzenleme:

cevap yazarım yazmam sizi neden ilgilendiriyor....benim demek istediğim herkes kendi işine baksın sen inanıyorsan banane arkadaşımm...ben sana ve bı baskasına bısey yazmısmıyım...kızın durumuna yorum yapmısımm...o bahsetmeden duramadığın soz bana aıt tabıkı soz hakkım var...konuyu kapatsak iyi olur...

bu talihsiz olaydan dolayı ölmesi geren siz değil size bunu yapandır ölmek bazen bedenen olmayabilir ruhende ölen yok mu ? ölmek kurlutluştur bu insanlara yaşayarak ölümü tadmak lazım bu gibilere

senin gibi bu olayları yaşayanlarda boyun eğmesin böylelerine daha da şahlanmasınlar masum diğer insanları da kirletmesinler sen sus ben sus nereye gider bı gidişat

Son düzenleme:

insanlığım adına ilgilendiriyor.. sizde olmayan empati yeteneğimden diyelim.. neyse siz anca tartışmalarda yetenek sergilersiniz yardımlaşmada anlayışta değil.. benim inanmamda seni ilgilendirmez zaten orada hemfikiriz hayret. bende sana bişey yazmamışım atlayan sensin canın hareket istemiş heralde.. bence söz hakkını daha faydalı seylerde kullan.. konuyu kapatma mevzusuna da katılıyorum, çünkü tarzım değil böyle çekişmeler. ben kapattım uzatan kim olacak acaba ?

.ben hıc bıseye atlamadım 8 yasında banyo yapmayı nasıl dusundun lafı bana aıt....ortamı geren sızsınız asıl benım lafımdan yola cıkmayın ozaman ....ınanmayan lar yazmasın de olsun bıtsın ALLAH ALLAH ...hiç derdim yok bide sizinle tartışamam...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…