tşekürler hepinize
yavrucuğum,seni hiçbir şekilde yargılayacak değilim.sen de kendini suçlama.
sen o yaşlarda çok küçüktün neyin ne olduğunu biliyormuydun bakalım.eminim ki,bu olay sen büyüdükçe,olgunlaştıkça seni daha çok üzmüştür.
zamanla idrak etmeye başlamışsındır.
bir büyüğün olarak söylüyorum,sakın bunları kimseye-dostuna,arkadaşına,eşine,sevgiline.......-anlatma.
insanlar belli olmaz,bunu kullanarak seni üzmek isteyebilirler.
yapacağın en güzel şey yıllardır beyninin kimyasını bozan bu olayı psikiyatri desteğiyle hafifletmeye çalışmak.hormonlarının dengelenmesi
için en kısa zamanda ilaç kullanmaya başlamalısın.
çok öpüyorum,inşallah atlatırsın.dualarım seninle.
Rabbim yardımcın olsun oku ve mesleğini eline al ve şunuda bil ki her şey kızlık değil öyle insanlar var ki seni severler ve her halinle kabul ederler ki teknoloji çağındayız herkes kız mı sanıyorsun ölümden başka her şeyin çaresi var
yavrucuğum,seni hiçbir şekilde yargılayacak değilim.sen de kendini suçlama.
sen o yaşlarda çok küçüktün neyin ne olduğunu biliyormuydun bakalım.eminim ki,bu olay sen büyüdükçe,olgunlaştıkça seni daha çok üzmüştür.
zamanla idrak etmeye başlamışsındır.
bir büyüğün olarak söylüyorum,sakın bunları kimseye-dostuna,arkadaşına,eşine,sevgiline.......-anlatma.
insanlar belli olmaz,bunu kullanarak seni üzmek isteyebilirler.
yapacağın en güzel şey yıllardır beyninin kimyasını bozan bu olayı psikiyatri desteğiyle hafifletmeye çalışmak.hormonlarının dengelenmesi
için en kısa zamanda ilaç kullanmaya başlamalısın.
çok öpüyorum,inşallah atlatırsın.dualarım seninle.
çok igrenç bi insandı yüzü hala gözlerimin önünden silinmedi ALLAH ONUN BELASINI VERSİN YAPMIŞTIR ONDA EMİNİM
of beynim uyuştu yaallah cezasnı versin o..... cocgu!!!! ya ne desem az kalır ona.sen tertemizsin tatlım kirlenmedin kendini suçlama senin hatan yok ki. ufacık 8 yasındaki br cocugun bunda ne sucu olabılır?ben anlıyorum seni köy yerındeyım annem babam katı sıddet gordum dıyorsun normal tabiki söyleyememen.sana tavsiyem arkadaşlarında dedigi gibi hayata sarılman.Rabbim sana bu dunyada daha bir çok kapı açacak aynı yaştayız seninle daha cok seyler yaşıcaz.pskologdan da tedavi almanı öneririm bir insanın suratına gozlerının ıcıne bakarak derdini,skıntını anlatmak bıle okadar rahatlatır ki biz burdan ne kadar yazsakta o etkiyi bırakamayız tatlım.sevgiler
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun..
Ve şunuda söylemeden kendimi alamayacağım.
INANMIYORSANIZ YAZMAYIN ARKADASLAR. INANMIYORSANIZ BU KIZ SIZI INANDIRMAK ICIN NE DERECE BIR KANIT VEREBILIR BURADA ?..
Derdini mi anlatmakla uğraşacak, size kanıtlamakla mı.. inanan yardımcı olmaya çalışır inanmayanda kapatır sayfayı gider bu kadar basit !
Yok 8 yaşında banyo yapmayı nasıl akıl ettin yok nasıl söylemedin ! 8 yaşında bebek değil ya herşeye aklı eriyor çocuğun. 8 yaşınızdaki halinizi bir hatırlamaya çalışın şimdi çok uzak kaldığı için kundakta bebekmi sandınız ne..
8 yaşından çok daha küçük bir çocuk bile ailesinin kızacağı birşeyi yaptığında saklamaz mı.. daha 2 yaşındaki bebek bile yaramazlık yaptığında annesinin gözünün içine bakar sessiz sessiz kızacak mı diye.
Siz neden bahsediyorsunuz. ne saçma şeylere takılıyorsunuz ben anlam veremiyorum gerçekten !
Kardeşim bence sende bu saatten sonra ailenden biriyle paylaşma boşver... senin için en iyisi bunu bir psikologla konuşup içini dökmek..
yoksa bu saatten sonra ailenin sana ne gibi bir faydası olacak. ortalıkta senin geçirdiğin durum konuşulup durucak başını eğmek, yıllar önce yaşadığın talihsiz durumu tekrar canlandırmış olacaksın hayatında...
elbette unutulamaz ama hatırlamayada gerek yok... sen yardımını al.. önüne bak.. Allah kimseyi cezasız bırakmaz. bu dunyada ona hakettiği cezayı hiçbir mecra veremez zaten bu devirde inanmııyorum.
Sen güzel ruhunu sıkıştırma, kendine dar etme dünyayı... inanki hakiki adalet tecelli eder.. sen o zamanı kedersizce bekle.. oku ilerle...
Ve şöyle de birşey var ki zevkine kızlığını tazeleyenler yerine teknoloji ve tıp böyle durumlarda kullanılmalı diye düşünüyorum..
bu yazı buraya yorum yapılması ıcınmı yazılmıs derdını paylasmak ıcın mı ben ınanmadım demedım benım basıma boyle bısey gelmıs olsa gelıpte burda bunu paylasmazdım ...madem cok ınanıyorsunuz sız ıspatlayın ozaman sız verın bı kanıt verebılıyomusunuz hayır ozaman sızde kendı tercıhınız neyse onun yorumunu yazın ınanmayanlara cevap değil...
ne kadar saçma bir cevap olmuş.. karşı çıkmak için çıkmışşsınız kısacası.. ben niye ispatlayayım kardeşim. burası mahkeme mi kanıt çıkarıcaz. saçmalamayın Allah aşkına..
ınanmıyorsanız yazmayın ki kızında hakikaten böyle bir sıkıntısı varsa birde siz boş laflarla uğraştırmayın.
bu olasılığı da düşünüp daha saygılı ve temkinli davranmak gerekir değil mi ?.. bunu düşünemiyorsanız zaten diyecek birşey yok anca böyle boş çekişmelerle uğraşın o zaman siz..
ayrıca sizin ne dediğiniz beni ilgilendirmiyor. ben inanmıyorum inanmıyorum deyip ne talep ettiklerini anlamadığım kişiler için söyledim..
cevap yazarım yazmam sizi neden ilgilendiriyor....benim demek istediğim herkes kendi işine baksın sen inanıyorsan banane arkadaşımm...ben sana ve bı baskasına bısey yazmısmıyım...kızın durumuna yorum yapmısımm...o bahsetmeden duramadığın soz bana aıt tabıkı soz hakkım var...konuyu kapatsak iyi olur...
insanlığım adına ilgilendiriyor.. sizde olmayan empati yeteneğimden diyelim.. neyse siz anca tartışmalarda yetenek sergilersiniz yardımlaşmada anlayışta değil.. benim inanmamda seni ilgilendirmez zaten orada hemfikiriz hayret. bende sana bişey yazmamışım atlayan sensin canın hareket istemiş heralde.. bence söz hakkını daha faydalı seylerde kullan.. konuyu kapatma mevzusuna da katılıyorum, çünkü tarzım değil böyle çekişmeler. ben kapattım uzatan kim olacak acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?