cnm Allah yardımcın olsun güvendiğin bi ailen olsa eminim söylerdin o geçmiş artık sen önüne bak okucam diyosun oku mesleğini eline al ve dimdik dur ayakta kimseyede muhtaç olmazsın psikolojik yardım seni hayata yeniden kazandırabilir çok zor bir durum ve haberlerde görüyoruz 5 yaşındaki çocuğa bile tecavüz eden pislikler var bu neden olmasın kız bu konu için neden yalan söylesin herşey hakkında yalan konu açılabilir ama bu konu için açılmaz ve kızın ailesininde imkanı yokmuş ailesine söylese dava açıcak kadar durumları bile yokmuş gene kazanan o pislik olurdru adaletsiz dünya ama Allahın adaleti daha büyük herkes hakettiğini yaşar o pislikte bu dünyada çekmezse öteki tarafta çekicek orda kaçıcak yeride yok sen Allaha sığın eminim çok güzel günler yaşıcaksın yaralarını saracaksın hepimiz ölücez ama bunu kendimiz yapmamalıyız hayat devam ediyor bu hayatta mutlu olmakta bizim elimizde hedeflerimiz amaçlarımıza doğru yürürsek ve hedeflediğimizi başarırsak eminim çok mutlu oluruz Allahım yardımcın olsun cnm
yalan degil yalan oldugunu söyleyenlerede bişey diyemem herkesin kendi görüşü inanmaya blir bi insanın ne yaşadıgını anca kendisi bilir başkası hiç bişey bilemez benimde öle herşey içimde ama benim suçu ne anlıyamıyorum o yüzden bişi demek istemiyorum sagolun TEŞEKÜR EDERİM YORUMUNUZ İÇİNDE
.ben hıc bıseye atlamadım 8 yasında banyo yapmayı nasıl dusundun lafı bana aıt....ortamı geren sızsınız asıl benım lafımdan yola cıkmayın ozaman ....ınanmayan lar yazmasın de olsun bıtsın ALLAH ALLAH ...hiç derdim yok bide sizinle tartışamam...
birde arkadaşımızı sürekli sorgulayan arkadaşlarıma sadece hatırlatma yapmak istiyorum.ne yazıkki köylerde hayat çok zor.Hayat şartları çok ağır ve dedikodu olayı çok hızlı....ki hepsini bir yana bıraktım ne yazıkki doğu da bir gerçek var hayatın ta içinden.hepimizin gazetelerde tv lerde okuduğumuz izlediğimiz,töre denen şey var. Eğer arkadaşımız doğudan bir köyden geldi ise zaten karşıdaki hiç sorgulanmadan suçlu kızdır...ne olur yargılamak yerine sadece destek olalım.yalan bir konu bile biz destek olalım.önemli olan vakit mi yoksa yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmiş olmanın verdiği huzur mu?hepimiz fake konulardan ne yazıkki paranoya bağlamış durumdayız.ama yinede sorgulamak yerine destek olalım.yalnız olmadığını bilsin..
konu baslıgı pek dıkkatımı cekmemıstı oyle sırayla gıdıyordum.okuyunca gozlerımden yaşlar süzüldü hala da aglıyorum. Seni çok iyi anlıyorum inan bana çünkü ben de o yaşlarda tecavüze uğradım hatta daha küçüktüm bile diyebilirim şu an 18 yaşındayım sen şu yönden benden bir nebze daha şanslısın belki artık o ahlak yoksununu insaniyet yoksununu görmüyorsun.Ama ben görüyorum.Çünkü ailemden biri yaptı bana bunu.Teyzemin oğlu yaptı.Sürekli evimize girip çıkıyor yüzüme ğişkin pişkin bakabiliyor annemle babamla çok rahat konuşabiliyor yapabiliyor yani bense sadece izliyorum ben de söyleyemedim kimseye babam duysa öldürür.ben onu gördükçe o anları görüyorum anlar diyorum çünkü bir defa değil defalarca yaptı ve ben onun yüzünden şu an yolda tek başıma yürüyemiyorum arkamdan gelen bir ayak sesiyle olduğum yerde kilitleniyorum kim diye bakmak için arkama bile bakamıyorum çünkü boynum arkaya dönemiyor o an ne oluyor anlamıyorum dönemiyorum herkes potansiyel sapık sanırım gözümde.Büyük geçmiş olsun sana da
konu baslıgı pek dıkkatımı cekmemıstı oyle sırayla gıdıyordum.okuyunca gozlerımden yaşlar süzüldü hala da aglıyorum. Seni çok iyi anlıyorum inan bana çünkü ben de o yaşlarda tecavüze uğradım hatta daha küçüktüm bile diyebilirim şu an 18 yaşındayım sen şu yönden benden bir nebze daha şanslısın belki artık o ahlak yoksununu insaniyet yoksununu görmüyorsun.Ama ben görüyorum.Çünkü ailemden biri yaptı bana bunu.Teyzemin oğlu yaptı.Sürekli evimize girip çıkıyor yüzüme ğişkin pişkin bakabiliyor annemle babamla çok rahat konuşabiliyor yapabiliyor yani bense sadece izliyorum ben de söyleyemedim kimseye babam duysa öldürür.ben onu gördükçe o anları görüyorum anlar diyorum çünkü bir defa değil defalarca yaptı ve ben onun yüzünden şu an yolda tek başıma yürüyemiyorum arkamdan gelen bir ayak sesiyle olduğum yerde kilitleniyorum kim diye bakmak için arkama bile bakamıyorum çünkü boynum arkaya dönemiyor o an ne oluyor anlamıyorum dönemiyorum herkes potansiyel sapık sanırım gözümde.Büyük geçmiş olsun sana da
ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi
Yerin dibine girsin evlilik ilk önce bu kızın yaralarını sarması lazım...yarın bigün evlendiğinde nolcak
yarın bigün evlendiğinde nolcak[/bilmiyorum nolcak ama evlenmicem meslegimi işimi kurmadan şuanda yok öle bi niyetim
Karşına cıkcak insana bağlı ... Gerekirse önlemini alcaksın cunku hicbir erkek inanmaz ne yazıkkı bu böyle kendine bile itiraf edemediğin olayı eşine zaten hiç anlatamazsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?