Hayat başlamadan bitti

lütfen tartışmayın benim yüzümden ben banyo falan yapmadım bunu daha öncede demiştim inanın yada inanmayın sizin bileceginiz iş benim buraya yazma ihtiycacımda konuşcak kimsem olmadına kendimi yanlız hissettgimden başka hiç bir açıklamas yok...

cnm Allah yardımcın olsun güvendiğin bi ailen olsa eminim söylerdin o geçmiş artık sen önüne bak okucam diyosun oku mesleğini eline al ve dimdik dur ayakta kimseyede muhtaç olmazsın psikolojik yardım seni hayata yeniden kazandırabilir çok zor bir durum ve haberlerde görüyoruz 5 yaşındaki çocuğa bile tecavüz eden pislikler var bu neden olmasın kız bu konu için neden yalan söylesin herşey hakkında yalan konu açılabilir ama bu konu için açılmaz ve kızın ailesininde imkanı yokmuş ailesine söylese dava açıcak kadar durumları bile yokmuş gene kazanan o pislik olurdru adaletsiz dünya ama Allahın adaleti daha büyük herkes hakettiğini yaşar o pislikte bu dünyada çekmezse öteki tarafta çekicek orda kaçıcak yeride yok sen Allaha sığın eminim çok güzel günler yaşıcaksın yaralarını saracaksın hepimiz ölücez ama bunu kendimiz yapmamalıyız hayat devam ediyor bu hayatta mutlu olmakta bizim elimizde hedeflerimiz amaçlarımıza doğru yürürsek ve hedeflediğimizi başarırsak eminim çok mutlu oluruz Allahım yardımcın olsun cnm

yalan degil yalan oldugunu söyleyenlerede bişey diyemem herkesin kendi görüşü inanmaya blir bi insanın ne yaşadıgını anca kendisi bilir başkası hiç bişey bilemez benimde öle herşey içimde ama benim suçu ne anlıyamıyorum o yüzden bişi demek istemiyorum sagolun TEŞEKÜR EDERİM YORUMUNUZ İÇİNDE

işte inanmadıkları için bu durumdasın çevrende sana inana birileri olsaydı bunu saklamazdın senin bi suçun yok kendini suçlama o pislikte cezasını çeker er yada geç

ne diyeceğime sen mi karar verecektin. hani ben seninkine karar veremezdim ne oldu ? 8 yaşında banyo yapma konusunu eleştiren bir sen değildin. sadece sen olsanda umrumda değil. derdi olan bir insan var karşımda ve yanında böyle saçma yorumları görünce kendime yapılmış kadar sinirlenirim. keşke herkes benim gibi olsa. böyle benimsese birbirine sahip çıksa. başkada birşey demiyorum. derdin varsa birde burada dertlenme o zaman..

ya ben çok sinirlendim 8 yaş ne demek ya ALLAH belasını versin, böle insanlarından ağzıma bi laf geldi ama çok terbiyesiz kaçıcak neyse....kesinlikle uzman desteği almalısın böle düşünerek kendine çok zarar veriyosun ne diyim sözün bittiği yer.çok şey yazıcam ama o leş adam hakkında olmıcak.ALLAH SABIR VERSİNcanım.

canım dünden bu yana yazılanların hepsini okudum.inan içim parça parça oldu.Allah yardımcın olsun..Rabbim senin gibi mazlumların yanında unutma bunu hiç.Ve savaşmaktan hiç vazgeçme...

birde arkadaşımızı sürekli sorgulayan arkadaşlarıma sadece hatırlatma yapmak istiyorum.ne yazıkki köylerde hayat çok zor.Hayat şartları çok ağır ve dedikodu olayı çok hızlı....ki hepsini bir yana bıraktım ne yazıkki doğu da bir gerçek var hayatın ta içinden.hepimizin gazetelerde tv lerde okuduğumuz izlediğimiz,töre denen şey var. Eğer arkadaşımız doğudan bir köyden geldi ise zaten karşıdaki hiç sorgulanmadan suçlu kızdır...ne olur yargılamak yerine sadece destek olalım.yalan bir konu bile biz destek olalım.önemli olan vakit mi yoksa yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmiş olmanın verdiği huzur mu?hepimiz fake konulardan ne yazıkki paranoya bağlamış durumdayız.ama yinede sorgulamak yerine destek olalım.yalnız olmadığını bilsin..

teşekür ederim sagolun

ilahi adaletin olduğuna inanıyorum,bunu size yapan er geç cezasını çekecektir.siz içinizi ferah tutun.hayata 4 elle sarılın,hem ünv.hayalinizde varmış inş.gerçekleştirirsiniz.

Canım benim daha çok küçüksün kendini böyle şeyler le yorma bırak düşünme bunu bak okuyormuşsunda iyi bir meslek edin ve o yaşadığın yerden uzaklaş. İyi bir meslek sahibi olursan ilerde bu kızlık sorunun kafasına takmıycak biriyle tanışırsın kültürlü bir beyle seni bulunduğun durumdan sıkıntıdan kurtarıcak tek şey okulun beni yanlış anlama ama sakın ailene anlatma onların bilmeleri seni daha çok tedirgin ve huzursuz edicek . Bu kez her günün zindan içinde geçicek sakın yapma... Şimdi gidip o beyde şikayetçi olursan hiç bir şey ispat edemezsin ozaman yapılamsı gereken şeylerdi olayın üzerinden 3 ay geçtikten sonra bile ispat edilemiyor. O yüzden kendi üzüldüğünle kalırsın daha çok daha çok üzülürsün... Kendine iyi bak.....

Allah yardımcın olsun
bundan sonra iyi ve mutlu bir yaşantın olur inşallah
Allah yaptığını yanına bırakmasın onun
ve onun gibilerin pislikler

Arkadaşlar birbirinizle karşılıklı tartışmalara girmeden ve saygı çerçevesinde yorumlarınıza devam edin lütfen.

konu baslıgı pek dıkkatımı cekmemıstı oyle sırayla gıdıyordum.okuyunca gozlerımden yaşlar süzüldü hala da aglıyorum. Seni çok iyi anlıyorum inan bana çünkü ben de o yaşlarda tecavüze uğradım hatta daha küçüktüm bile diyebilirim şu an 18 yaşındayım sen şu yönden benden bir nebze daha şanslısın belki artık o ahlak yoksununu insaniyet yoksununu görmüyorsun.Ama ben görüyorum.Çünkü ailemden biri yaptı bana bunu.Teyzemin oğlu yaptı.Sürekli evimize girip çıkıyor yüzüme ğişkin pişkin bakabiliyor annemle babamla çok rahat konuşabiliyor yapabiliyor yani bense sadece izliyorum ben de söyleyemedim kimseye babam duysa öldürür.ben onu gördükçe o anları görüyorum anlar diyorum çünkü bir defa değil defalarca yaptı ve ben onun yüzünden şu an yolda tek başıma yürüyemiyorum arkamdan gelen bir ayak sesiyle olduğum yerde kilitleniyorum kim diye bakmak için arkama bile bakamıyorum çünkü boynum arkaya dönemiyor o an ne oluyor anlamıyorum dönemiyorum herkes potansiyel sapık sanırım gözümde.Büyük geçmiş olsun sana da

ah be canım yaa hadı arkadasın artık durumu iş içten geçmiş, seninki öyle değil ki.. neden buna izin veriyorsun.. neden o pisliğin bu kadar özgür olmasına izin veriyorsun.
olmaz ki olmaz ya... gözünün önünde geziyor ve sen hiç birşey yapmıyorsun. bari bu kadar rahat olamasın bari ailene girip çıkamasın hiç olmazsa bunun için birşeyler yap ya...

cnm cok gecms olsun.gercekten zor bır durum buugne kadar susmssn bundan snra konşmn hcbsy degstrmez.v sadece hersy kotuye gder o adı adamın yuznu sureklı gormk zornda klrsn mahkmler kvgalar gurutlr tehdtler bunlrla ugrasıblrmsn cnm bnm ya bence aılenn ynndan uzklş bı sekılde bılmorm okuymsn calşymsn ama ayrıl onlrdan kendne yenı bı hyt kur ordan uzak baska bı hayat ancabu sekılde kabuk tutar yaralarn..

niye oldurur diye korkuyosunkı bırak ne halı varsa görsun sen onu her gorduğunde oluyosun zaten yazık degılmı ailene anlat durumu veya polıse anlat anlat kı cezasını ceksın bı baska canları da yakmasın

ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi

Allah belasını versinn öylelerinin Allahım kafayı yiycem hiçmi bu insanlar vicdan yokk nasıl yapılır aklım almıyo senin bacım cocugun yok mu ahh canım 8 yasında ailen seni nasıl tek okula gönderir onuda anlamıyorum kız evlat buyutmek o kadar zor ki rabbim hepsinin yardımcısı olsun .. Senin hayatın tertemiz inan belki burdan soylemek kolay ama gerceği öyle ailendende olmasa psikoljik yardım al hayatına devam et.. Senin sucun yok ama daha 8 yasında nasıl dusunur ki insan ölmeyide sakın aklından geçirme bunun vebalini diğer dünyada kaldıramazsın inan.. Rabbim yol ve yardımcın olsun senin burdan bütün annelerede sesleniyorum.. Kızınızı sokakta orda burda tek bırakmayın ne olur..

Bütün bunların tek sebebi var aslında en azından o katilin elini kolunu sallamasının tek sebebi..İlgisiz aile baskıcı aile tipi bizim türk toplumu aileleri evladıyla arkadas gibi olamıyor karşısına alıp konusmuyo.. Dışardan sağlıklımı karnı tokmu tamam oldu bitti... Sen ailenden korkmasydın bu durumu anlatırdın sana ne yapabilrdikiler yada ilk polise anlatsaydın en azından baban falan oldurmezdi.. Ondan türk toplumu erkeğe daha cok önem veriyor galiba etrafımda o kadar cok kişi var ki erkek doğrucak diye bi yerlerini yırtıyolar... Kız bakmanın sorumlugundan korktukları için gerçekten eğitim görmedikleri için kısaca cahil oldukları içinn... Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah

yarın bigün evlendiğinde nolcak
Yerin dibine girsin evlilik ilk önce bu kızın yaralarını sarması lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…