Hayat başlamadan bitti

Eşine söyleme dememdeki gaye bir arkadaşım 14 yaşında dayısının oğlu tarafından zorla sahip olunmuş.
27 yaşında evlendi sevgili oldukları zaman zarfında bunu anlattı şimdi 6 yıllık evliler ve arkadaşımın bana anlattığı bazen o konu açıldığı zaman adamın yüzünde alaycı bir gülümseme acaba ozamanlar çokmu saftım gibi insanı deli eden bir soru oluşuyormuş.
Oyüzden sen sen ol daha yaşın küçük sevgilin nişanlın eşin kimseye bahsetme.
İlerde pişman olabilirsin.

bilmiyorum ablacım şimdilik kimseyle düşün müyorum biri vardı arkadaşlık teklif eden ciddyim diyen ama düşüncelerini duyduktan sonra slm bile vermedim

allah yardımcın olsun
bnece bi kadının başına gelebilecek en kötü şey
şikayetçi olsan bile 8 yaşındaki suçu kanıtlayamazsın
çocukluk tabi ailene anlatamışsın bu gibi durumda susmak en kötüsü bence
bi yardım falan anlatmayı denensen anlatınca içindeki yük kalkar belki biraz da olsa
allah kimseye böyle bi durum yaşatmasın.:26:

kuzum ya kıyamam.hem çok üzüldüm hemde çok sinirledim hayvan herif ya.....Allah onu öldürmesinde süründürsün inşallah..ölmek için yalvarsın ama ölemesin sende üniversiteyi kazanırsın inşallahh..eger kazanırsan sana çok iyi gelecek inan bana... yeni arkadaşlar yeni ortam belkide aşık olacağın biri çıkar karşına..sakın vazgeçme bu hayalinden..başarılar diliyorum sana..

of beynim uyuştu ya allah cezasnı versin o..... cocgu!!!! ya ne desem az kalır ona.sen tertemizsin tatlım kirlenmedin kendini suçlama senin hatan yok ki. ufacık 8 yasındaki br cocugun bunda ne sucu olabılır?ben anlıyorum seni köy yerındeyım annem babam katı sıddet gordum dıyorsun normal tabiki söyleyememen.sana tavsiyem arkadaşlarında dedigi gibi hayata sarılman.Rabbim sana bu dunyada daha bir çok kapı açacak aynı yaştayız seninle daha cok seyler yaşıcaz.pskologdan da tedavi almanı öneririm bir insanın suratına gozlerının ıcıne bakarak derdini,skıntını anlatmak bıle okadar rahatlatır ki biz burdan ne kadar yazsakta o etkiyi bırakamayız tatlım.sevgiler

8 yaşında nasıl kaldırdın bunu anlamadımı annen falan bilmiyorum nasıl yaparsın ama yanına kalmamalı babam vurur demişsin o adamın sana yaptığını bi başkasına yapmayacağı ne malum

Psikoloğa gidecek imkanın var mı canım varsa lütfen bunu yap... Eğer yoksa sen yinede
hayata sarılmaktan vazgeçme hayal kurmaktan, kendi ayaklarının üstünde durmak istemenden
sakın vazgeçme.... Unutma sen en kötüsünü zaten yaşamışsın bundan sonra seni çok daha güzel
günler bekliyor. Allah yardımcın olsun ...

canım inan sayfaların çoğunu okudum vede çok ama çok üzüldüm..benimde 6.5 yaşında kızlarım var inan durumun içime oturdu........allah yardımcın olsun...keşke ailene söyleseydin..:26:.sana ne yapabilirlerdi ki.:26:..sen daha küçücükmüşsün...:97:
allah o şer.....sizide bildiği gibi yapsın.....
hayata sıkı sıkı tutun....mutlaka imkanlarınca oku ,çalış.....ayaklarının üstünde dur....kimseye muhtaç olma......yolun ve ömrün açık,huzurlu mutlu olsun......

bunca sene ıyı dayanmıssn allah yardımcın olsn
sakın hayata küsme
mutlaka destek al bırılerınden
kımseye muhtaç olma
er yada gec bu onun yanına kar kalmayacak
RABBİM VAR MERAK ETME..

sagol ablacım ALLAH bagışlasın kızınıda saglıklı mutlu ömürler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…