Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdıklarınızı okudum,ne yazık ki benzer durumlarYa ne kadar vicdansız insanlar var bu hayatta!İnşallah tazminatın en yükseğini alırsınız.Bu arada 3 yıldır siz tedbir nafakası almadınız mı?Bana da eşim dava açtı,ancak ben boşanmıyorum dedim.Benim avukatıma göre de dava reddolunacak.Ancak gerçekten sonunda bir hak kaybı olacaksa ben de ilerleyen celselerde kabule yanaşırım.Benim eşimde benimle hiç yüzleşmedi hiç biraraya gelmedi.Ben neden böyle yaptıklarına bie anlam veremiyorum.Hani biz kadınlar güzel bir anı hatırlayınca içimiz sızlıyor,acaba diye düşünüyoruz.Peki ya onlar?Hiç bir anın hatırı yok!Bugün benim başıma bir şey gelse kimi arayacaklar,soyadını taşıdığım kişiyi!Ama onlar ve aileleri bunları idrak edemiyorlar!
cok uzucu bır durum Allah yardımcınız olsun
iyi de bence hata etmişsiniz boşanıp allahından bulsun deseydiniz 3 yıldır siz de bu konu sürdüğü için bitip tükenmişsiniz yazık değil mi size..onu cezalandırayım derken kendinizi yakmışsınız hayatttan 3 yılınızı bu adama vermişsiniz ama ortada adam yok siz üzüldüğünüzle kalmışsınız bence sil hayatından boşan gitsin sen bak keyfine olan olmuş evet bize söylemesi kolay yaşadığınızı sizden başka kimse bilemez ama yazık etmeyinn daha fazla kendinize..kininiz var anlıyorum ama o kin insanı yer bitirir önünüzde daha uzun yıllar var başkalarına şans vericek ve belki yeniden evleneceksiniz umutlu olun
Çok özel bir şey olacak ama sizce ex eşinizin hayatında kimse var mı?Yani ben düşünüyorum mesela kesin ailesi ona birini bulmuştur,yoksa adam hemen siler mi beni?
Çok özel bir şey olacak ama sizce ex eşinizin hayatında kimse var mı?Yani ben düşünüyorum mesela kesin ailesi ona birini bulmuştur,yoksa adam hemen siler mi beni?
ya ne yalan söyleyim arkadaşım bende bir anda öyle düşündüm aklına girdilerde birinimi buldular yoksa bi erkek böyle birden çekip gidermi ya 3 yılda b insan hiçmi bak derdim şu ben istemiyom boşanalım demzmi banada öyle geldi ama inşallah öyle değildir tabi hayırlısı arkadaşım bırak üzülmeyi sende kur hayatını lütfen bırak artık o ş... zi düşünmeyi
Bende boşanmaya zorlayan onun anne ve babası oldu.Ya bunlar kışın eşim yokken geldiler habire onun bunun kızını övdü durdular.Bende haliyle kıllanıyorum şimdi.Birde ex eşim hiç adım atmadı bana,aradı ve sadece boşanmak istediğini o da anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi.Birde beni otogara atıp gittikten 17 gün sonra avukata vekaletname vermiş!Hemde avukat istanbul da!Yani düşününce herşey planlıymış diyorum.Galiba biraz zoruma gidiyor![]()
neeee bu kadar şeyi yapacak,bir insanın hayatını alt üst edecek sonrada anlaşmalı bir imza atacak işte bu öylemi??oldu canım gözlerim doldu.nüfus cüzdanınıda getirsinde üzerine al bari.başka bir emri varmıymış?aileside başkasının kızını beğeniyomuş madem onu alsalardı yalvardık mı gelin bizi alın diye.hayret bişey yaaa..
valla verem olcam arkadaslar ya ne bu allahım ya
bu erkekler cıldırmıs olmalı
gıdıshat cok kotu valla
cok ıı yapmıssın arkadasım anlasmalı bosanmayı kabul etmeyerek
bende etmedım
bak sımdı aılesı ustume gelıo
benımkının bısey dedıyo yok
adam bılıorum zaten aılesının lafıya bosanıyo
babası arayıp ıyı konusuyokı
canım atıver su ımzayı dıyo y adam
bunlar cıldırtır adamı
ben alaha havale ettım
benım gucum yetmedı
alllah sanada sabır versın
yınede bosver ya
bu kadar da takılma
kocamı yok
bı daha evlenırsın evlenıcezde
amannnnnnnnnnn yemısım ugrassın dursun ıste anasıyla ıyıce bı yasasın
ondanda bıkarda cok arar benı
ama kaybettı
sadece bıraz ugrassın ıstıyorum
sende ole yap
bosver
bu aradada hayatını yasa
Arkadaşlar az önce lojmanlardan arkadaşımla konuştum.Benim rahmetlinin babası da gelmiş,eeee yepyeni eşyalar üzerinde bayram yapacaklar:)Kardeşi de gelir kutsal ittifağı kurarlar!!!Ya ne kadar sinir oluyorum bir bilseniz,benim eşyamın üstünde benim oturduğumdan daha fazla oturdular![]()