Canım nasıl bir borç bu birine kefil falan mı oldun. Ağlama krizlerine bu sebepten mi giriyorsun. Sevgilini at bir kenara ama şu borç olayını biraz daha açık yazar mısın?
Bir arkadaşım yüzünden bir işe girdim canım ama şirket yeni kurulduğu için tecrübe sahibi kimse olmadığından ve bende işi bildiğim için beni zorla işin içine soktular fakat benim şirket için hiç sermayem olmadığından bana senet imzalattılar sözlü olarakta kesinlikle teminat senedi olduğunu iş yapıldıkça ordan kesinti olacağını söylediler.Bende saf gibi inandım orda 5 ay çalıştım bu süre boyunca ne ordan 5 kuruş alabildim nede istediğim gibi işleri yönetmeme izin verdiler..En sonunda ben bir tartışmadan dayanamadım onlarda beni kovmaktan beter ettikleri için ayrıldım şirketten..O senedin üstünde teminat senedi yazmıyodu ama alacaklı ve tarihte yazmadılar zaten harici olarak istemeyeceklerine söz verdikleri için..Şimdide benim okadar zararım yetmezmiş kimi o senedi hiç tanımadığım birine vermişler adamda senedi bankaya ciro etmiş...Hiç başıma böyle bişey gelmemiştiki nerden bilirdim böyle çakallık yapacaklarını beni dolandıracaklarını..Kafayı yiycem düşünmekten
Aynen öle canım erkek arkadaşımda bu durumda sırtını dönüp gitti yaşadığım sıkıntılarda hiç destek olmayı denemedi zaten etrafımda yardım istediklerimde hemen kaçış yolları buldular..Üstelik maddi olarakk hiç bir şekilde yardım istemedim istememde zaten buna rağmen yanımda olduğunu düşündüğüm insanlarda teker teker kayboldular bidahada kimseden bişey istemem hayatta
Avukatların bir kısmı dava açın şansınız olabilir diyor bazılarıda o şekilde senet olduğu için hiç şansınız yok ödemek zorundasınız diyor kafam allak bullak oldu :85: Şimdi dava açsam elimde yazılı bir belge yok ispatlamak için bide davada tam olarak ispatlayamazsam o borcun üzerine %40 eklenme ihtimalide varmışBorçta 12.500 TL üffff kendi hayatımı mahvettim resmen yaaa keşke zamanı geri alabilsem
Aynen öle canım erkek arkadaşımda bu durumda sırtını dönüp gitti yaşadığım sıkıntılarda hiç destek olmayı denemedi zaten etrafımda yardım istediklerimde hemen kaçış yolları buldular..Üstelik maddi olarakk hiç bir şekilde yardım istemedim istememde zaten buna rağmen yanımda olduğunu düşündüğüm insanlarda teker teker kayboldular bidahada kimseden bişey istemem hayatta
Avukatların bir kısmı dava açın şansınız olabilir diyor bazılarıda o şekilde senet olduğu için hiç şansınız yok ödemek zorundasınız diyor kafam allak bullak oldu :85: Şimdi dava açsam elimde yazılı bir belge yok ispatlamak için bide davada tam olarak ispatlayamazsam o borcun üzerine %40 eklenme ihtimalide varmışBorçta 12.500 TL üffff kendi hayatımı mahvettim resmen yaaa keşke zamanı geri alabilsem
pek bilmiyorum bu senet olaylarını da
neyin karşılıgında bu senetin imzalandıgına dair bir sözlesme bir sey olması gerekmez mi
yani karsı dava acsan ben bu 12500 tl karsılıgında hic bir sey almadı m diye
ispatlamaları gerekmicek mi
senden 12500ü ne karsılıgı aldıklarına dair
canım şirkete ortak değilmisin kendi payını sat veya çeki verdikleri kişiye teminat olarak göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?