Hayat çok sıkıcı! Kocam memnun…

Yamaç paraşütü yapin, rafting deneyin, belli ki heyecan verici aktiviteler denemek istiyorsunuz bence bunun yolu doğada.

Ek olarak Fethiye'ye gidin. Çok güzel akarsular var orda salıncakta sallanın, soğuk suyu hissedin. Yaşama isteğinizi anlıyorum ben de bu tarz şeyleri yapmayı çok severim.

Bütçeniz illa dünyayı gezmek için uygun olmayabilir o zaman önce Türkiye içinde bu tarz şeylerden başlayın derim. Birinin size bunları teklif ermesini beklemeyin, siz bulun ve hadi diyin, gerekirse zorlayın. Ancak içinizde deneyim edinme arzusu varken şimdi çocuk yapmayın.

Dediğim şekilde bir yerden başlayın.

Neden hayattaki isteklerinizi yapıp ondan sonra evlenmediniz.
Ben 3 pasaport bitirdim. 20’den fazla ülke gördüm. 0’dan 100 km hıza 3 sn.de çıkan roller costerlara bindim. Yerçekimsiz bir ortamda paraşüt yaptım. Çin’de hiç bilmediğim caddelerde kayboldum. Adını duymadığım yemekleri, meyveleri yedim. Las Vegas’ın kumarhanelerini gezdim. Ve sonra bir gün dedim ki “nereye gidersem gideyim dünya bu kadar. Deniz her yerde mavi, gökyüzü her yerde mavi”
42 yaşında anne oldum. Hamilelik sürecim olsun, doğumum, çocuğu büyütme.. yaşadığım zorluklar beni yıldırmıyor. Çünkü geriye baktığımda içimde kalan hiç bir şey yok.
Siz sakın bu psikolojiyle çocuk doğurmayın. Üstesinden gelemezsiniz.

Arnoldin bir filmi vardı onu izleyin mutlaka.
Adını hatırlamıyorum filmin karısı çok monoton hayat yaşıyor macera arıyor eşi klasik bir ev adamı sıkıcı.kadin macera arıyor telde eşi bunu fsrkediyor çünkü adam ajan mis megersem karısına bir plan hazirliyor çok komik ve güzel bir filmdi

bende kısa süre bir şey yapmayayım çok monoton hissediyorum hayatımı bir de küçük bir ilçede yaşıyorum. fakat sizin istediğiniz şeyler pek gerçekleşecek şeyler değil yazdıklarınıza bakılırsa. bence rüyalarınıza vs odaklanacağınıza yapabileceğiniz şeylere odaklanın derim. mesela biz şu an genel olarak bir tık yoğun olduğumuzdan vize çıkartmaya uğraşmıyoruz fakat vizesiz ülkelere gidiyoruz. belgrad ve montenegrodan başlayabilirsiniz. ben çocuk da istiyorum, tüp bebek denemem negatif oldu bunda da vardır bir hayır deyip aynı gün bir sonraki bayram için dubai de yer ayırdık. vizesini almak çok kolay. insan en azından yeni yerler keşfedip, yeni yemekler yiyince bile kendini mutlu hissediyor. turlara bakabilirsiniz, yapabileceğiniz heyecan duyduğunuz aktivitelere bakabilirsiniz.

Size sırt çantalı gezgin macerası lazım. Şaka değil ciddi yazıyorum. Çok düşük bütçeyle gezip hostellerde çadırlarda kalan gezginler var. Kafalarında bir rota var ama onu kaç günde bitirecekleri belli olmuyor. Çünkü ya bir aksilik çıkıyor ya da o an fikir değiştiriyorlar başka bir yere daha uğruyorlar. Dün gördüm, 14 yıldır beraber 8 senedir de evli bir çift buradan Asya'ya bisikletle gitmişler. Siz de bunu yapın demiyorum ama mesela 2 haftalık Orta Asya yapın veya hiç gerek yok bir kaç Anadolu şehrini gezin. Ama böyle arabayla uçakla falan değil. Bildiğin otogar otobüs dolmuş vs. Lüks ve rahatlık beklentiniz olmasın yalnız, bunlar varsa adrenalin macera olmaz.

Sakın çocuk yapma. hapiste gibisin bırak macerayı bugünlerini ararsın

Sakın çocuk için acele etmeyin...Ben ki rutin yaşamayı,muntazamı çok severim çocuk olunca rutinlerimi yapamadığımda, aradığım şeyleri bulamadığımda dehşet geriliyorum. Çok gezen bir insan olmamama rağmen evin içinde ben bile boğuluyorum sizi düşünemiyorum.Gittigim yerde 1-2 saatten fazla duramiyoruz uyku için evini istiyor, başkasının evine girmek istemiyor,AVM den, kalabalıktan,parktan çocukların arasında olmaktan nefret ediyor, aynı annesi ve babası gibi evine düşkün.... Bir de benim bebeğim gibi dışarıyı ve insanların arasında olmaktan hoşlanmayan bir bebeğiniz olursa depresyonun en dibine vurursunuz yada bebeğiniz en iyi arkadaşınız olur

Tarikat ve marjinal aile derken merak ettim..
Çok filmlerde kalmışsınız gibi geldi bu söylemlerinizle..

Ben de kocamla kendimi zıt karakter sanırdım.
Çocuk yaparsanız durum sakat olabilir,ne şekil bir evlat olacak doğmadan bilinmez,kimisi çok rahat büyür,kimisi de zorlar. Kendiniz için de gezmeli tozmaşı bir hayat olmalı ama elbette izniniz ve paranız olduğu sürece. Eve giren para ne kadarsa ona göre programlar yapılabilir. Benim kamp yapan çok arkadaşım var. Bizde eşim istemediği için gitmiyorum ama ailecek farklı şeyler yapmaya çalışıyoruz. Genelde plansız hadi yarın gidelim diye kalkıyoruz yerimizden. Çalışınca anca bu kadar adrenalin

Burcunuzu çok merak ettim

seni çok iyi anlıyorum ve asla evlenmeyi düşünmüyorum.benim de etrafım memur.hayatları iyi bir ev ve araba almak üzerine kurulu.ha tabi bi de dedikodu yapmak var. O kadar dar ki çevreleri o kadar sıkışmışlar ki o çevreye girmediğinde uzaylı olduğunu düşünüyorlar.
Eşini kendine benzetmeye çalış.sen gibiler lazım çevreye.

Bayılıyorum sizin yorumla.her defasında nasıl olumlu ve inasana woow dedirtecek hikayeler çıkıyor.gerçekten çok renkli bir hayatınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…