Hayat çok sıkıcı! Kocam memnun…

bi kaç yıl önce kapadokyada balona binip iyi bi otelde kalmakla hemen hemen aynıydı safari turlari
Kapadokya'ya 3 kez gittim bi kere bile balona binemedim. Her gittiğimde pahalı bulduğum tek aktivitedir herhalde :) Manzarayı izleyip gezip geliyoruz Tamamen yabancılara hizmet eden, Endonezya'nın halkı gibi Bali'yi tadanların turistlerden ibaret olduğu bir ülke olduk resmen.

Harikasınız evet yurt dışı gezileri zaten başlı başına macera. Hedefimi bu yöne koyabilirim belki ama atv paraşüt vs o macera hissini vermiyor. Atv ile kaybolup bir kabile keşfedip dönersem macera dilini bilmediğimiz ğlke fikri çok güzel

son cümle aydınlanma sağladı… sıkılsam bile deneye deneye seveceğim bir şeyler aramak mantıklı oturup düşünmek yerine. Çok teşekkürler, sanırım ben aksiyon almalıyım tam cevabımı aldım

neye heveslensem elimde patladı. artık hayal de kurmuyorum. sadece şu belirsiz hayatım o kadar belirli olsun ki tatilimi bir yıl önceden planlayim istiyorum

balona binmek için o kadar parayı vermem sanırım. bağ bozumu senligi falan yok muymuş oralarda. daha fakfakir işi

Yauv sizler ne yiyip ne iciyorsunuz her konuda ayrı şoka giriyom. Bir flim senaristiyle görüşün smyr32 harikalar diyarinda cekilsin basrolüde size versin.

Ya bu konu bana aşırı sevimli geldi nedense bu arada. Ben de bazen benzer rüyalar görüyorum çok eğlenceli ve özgür oldugum rüyalar. Sonra uyanıp ben de çok üzülüyorum. Geçim sıkıntısı is güç ve sorumluluklardan kurtulup özgür ve eğlenceli bir şeyler yaşama isteği beliriyor bende de bazen.

Ben de aynı, zorluk dolu hayatları düşünüp teskin ediyorum kendimi yanlış gelse de… ancak macera arayışını hayal bile edemeyecek kitleden iyiyiz

Macera arayişinda olmak hayal etmek normal ben baya hayalci bir insanimdir.
Ruyalarda da sikinti yok, hayal gucu guzeldir ama o hayallerden veya ruyadan sonra oturup aglamaniz normal degil. Sikinti orda yani

Bu kadar macera pesindeyseniz ona gore bir eş secerdiniz cunku oyle biri denk gelirdi. Ben motosikletci adam buldum bi cantayla anlik kararla bazen atlayip giderdik. (Artik daha planli hayattayiz. ) Cunku kendim de oyle yasiyordum o zamanlar.
Maceraci insan sihir ruyasi gorup aglamaz harekete gecer, bir şeyler yapar. Bir seyler yaparken bu yolda tanistiklari insanlar da kendileri gibi olur genelde.

Ruyalariniz ve aglamanizdan dolayi ne beklediginizi anlamadim ben ama olay gezmekse suan bile bir aktivete olusturmak, yeni bi yer gormek cokta zor degil gercekten isteyen biri ortalama butceyle de kendine bir seyler ayarlardi.

Evlilik insanı değilsin.ama toplum tarafından buna itildiğimiz için sorunu burada aramıyoruz.linç edilebilirim ama yetişkin bir insanın hayatına renk gelebilmesinin tek yolunun karşı cins etkileşimi olduğunu düşünüyorum.hobiyle mobiyle, gezmeyle, tozmayla olacak işler değil.çoluk çocuk değiliz.erdemli bir davranış gibi görülmeyebilir ama insanoğlu bence erdemli değildir zaten.

Evet, evlilikten önce karşı cins ilişkileri flörtler hayal kurmalar vs beni oyalıyordu ama eşim belli olunca bir anda büyük uğraşım kayboldu tabi bunun için çok mutluyum, hep hayalini kurduğum aşkı yaşıyorum ve asla ikinci bir erkek düşüncesini aklıma almıyorum ama bazıları için evlenmeden önce bu da bir macera olabilir

Ss aldım listeye ekledim

Benim de arkadaşlar sağolsun genelde ya kamp ya uygun otellerde ya da fotoğrafçılık kulübünün ayarladığı otellerde kalıyoruz onlarla gidiyorum bende Benim fotoğrafçı arkadaşım var o her yıl çekim için Kapadokta, Muğla, Karadeniz gider beni de arar göçebe gibi geziyoruz Ama uygun fiyatlı oteller vardı en son gittiğimde ben hep arar not alırım. Oraya gittiğinizde kendinizde gezebilirsiniz tur şart değil. Bende öyle önceden ayarlardım şimdi hiç fark etmiyor artık daha birde dolar üzerinden fiyat veriyor bana psikopatlar. Yanımda olsalar ağzına kürekle vurucam.

Evlenmek lazim mi ben de karar veremiyorum valla.şimdi güvenip, her istediğinde yanında olabilecek biri oluyor.kısaca sırtını dayayacak birin oluyor ama mutluluğa yetiyor mu ayrı konu?.bizim ülkede de maesef ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin oluyor.bu tip erkekler göz açtırmaz insana.çok dikkat eder sadakate.diğer yanda da serseriler var.ne arar doğru dürüst ne sorar, değer vermez, saygısızlık yapar.keşke ikisinin ortası erkekler olsaydı.ben de bu şekilde çok zorlanıyorum.

Bilemiyorum ben hiç maceralar yaşayan biri görmesim tanımadım. Yani isteğim gezmek yeni yerler görmek falan değil, bilinmezlik, adrenalin ve gizem dolu heyecanlı olaylar yaşamak.
Ona göre bir eş seçmeliydin fikri bana uymuyır çünkü bu bir kriter. Benim yüz kriterim varsa eşim 99una sahip ve sadeve bu konuda uyuşmuyoruz. Diğer maceraperest insanların da başka şeyi uyuşmayacaktı… ki evlenirken bu kafada değildim:/
Ama doğru bence, maceracı isen o yolda bir şeyler yaparsın. Rüya görüp ağlamak bence de sağlıklı değil zaten bu yüzden konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…