Hayat çok sıkıcı! Kocam memnun…

demi o kadar güzel hislerle uyanıyorum ki… işte gerçekler yüzümüze mi çarpıyor yoksa gerçekler böyle olmak zorunda değil mi? Umarım ikimiz de rüyalarımızın hissini yakalarız bol bol

İşte siz maceraci olup o yolda yuruyen biri olsaydiniz emin olun o şekilde birileriyle tanisacaktiniz. Sizin maceralar hayallerde oldugu icin kimseyi gormuyorsunuz, gormemissiniz. Evlenme kriteri olarak maceraci olmali seklinde kriter koyup evlenmekten bahsetmiyorum. Siz o sekilde yasasaydiniz normal akişinizda oyle insanlarla daha fazla denk gelecektiniz ve oyle biriyle olacaktiniz belki de. Tabi ki kimse %100 uyumlu degildir.

Ama butun bunlarin bir nedeni de sizin hareketsizliginiz aslinda. Sadece hayal olarak calisiyorsunuz.

Evet… sanırım yeni dank etti ama artık iş işten geçti mi? Eşim işim belli, eşimi bırakıp maceralara atılamayacağım için artık bu hayatı kabul mü etmeliyim:/ veya şikayeti bırakıp rlimdeki şartlarla ne macera yaratabiliyorsam onu yaparak mı ilerlemeliyim?

benim eşim polis. o yüzden izinleri hep kapanır biz plan yaptığımızda. bayramlarda da zaten yıllık izin kullanabilirse evde olduğu için bana bunlar bile uzak
benim yerime de gezin tüm sehirleri. hiç kıskanmadım sadece gözüme sinek kaçtı

Youtubeda kampçı bir aileyi takip ediyoruz Atik ailesi diye karda kamp yapıyorlar siz de yapabilirsiniz mesela sabaha kadar sobaya odun atıyorlar yoksa o soğukta donacaklar çadırda alın size adrenalin yazın da bir baraj kampı yapın eşim yazın yapar ayı geçiyormuş çadır yanındanvalla adrenaline bak hele bir de çadırın penceresinden bakın bakalım ayı bizi farkedip yiyecek mi yemeyecek mi

Ya eşiniz peki size biraz ayak uydursa? Siz plan yapmanız lazım ama. Hani cidden şunu yapalım diyip yapmanız lazım.

Benim tam bu tanımladığınız gibi, böyle yaşayan sadece bir tanıdığım var. İkizler burcu kadını. İşini bırakıp Hindistan Fas Moritanya Senegal buralarda yaşadı. Şimdi turkiyede Akdeniz'de resim yapıyor. Onun dışında böyle macera ve bilinmezliklerle dolu yaşayan birini görmedim. Çünkü bir sürü şey hesaplamak lazım ve zor. Ama inanıyorum ki herkes işini bırakıp hindistana gitmek zorunda değil. Sanatçının yolu diye bir kitap duymuştum. Günlük yaşamı daha büyülü hale getirmekle ilgili. Çok radikal şeyler yapmadan da hayat guzellesebilir bence. Bir şekilde hayati renklendirebilirsiniz kesin.

Aglamayi sikayeti birakip bir sekilde harekete gecin eldeki imkanlarla.
Eş uyumsuzlugu zor ama yapacakta bir şey yok siz hevesinizi almaya bakin bi sekilde, belki denediginiz bundan bile sikilirsiniz.

Eskiden plansiz hareket etmek bana macera geliyordu, yol kenarlarinda uyumuşluğum var ama hoşuma gitmemeye başladi yillardir o kafada degilim rezillik cekmek macera yasamak filan istemiyorum.

Geziyorsakta biraz daha planli normal sekilde yapiyoruz bilinmezlige ve aksiliklere koşmayiz.
20lerin basinda oyleydim zamanla rahatima duskun oldum. Yani denemek lazim belki bir heves sadece.

O kadar yapıcı ve güzel bir yorum ki dediğiniz kitaba hemen bakıyorum çünkü fikir çok güzel geldi. Eşim için de farkındalık yaşadım çünkü hep bir şeyler yapalım maceralı diyorum ve isteksiz… ama tüm planı yapıp götürsem belki tamam diyecek adam kuzumun boşuna günahını almış olabilirim yıllarca, ay teşekkürler çok

Aynen öyle plansızlık, bilinmezlik ve olabileceklerin sınırsız olması macera geliyor şu an bana. Cidden heves belki bugün plan yapıp harekete geçiyorum, hevesse hevesimi alıp kurtulursam sana dua kombosu

Çocuktan sonra ilk iki yıl özellikle zor kabul ancak sonrası çocukla dünyayı gezmeye başladık biz. Çok harika deneyimler yaşadım. Atıyorum dubaide palmiye adasının üstünden uçaktan atladm. Tüm yıl bunun hayali beni zinde tuttu.. kuzey ışıklarını görmek istiyorum hedefe kitlendim bir yıl da bu zinde tutar atıyorum.. maddi durumunuzu bilmiyorum ancak çocuk bunlara engel değil. Ve ben de memurum… ve oğlak burcuyum (bir arkadaş demiş ona istinaden yazıyorm ) belki hayattan beklentileri evim olsun çocuğum olsun vs gibi olabilir şimdilik. Eğer maddi durumunuz varsa o gezme aşkı yeni kültür tanıma aşkı bedeninizi esir alıyor. Siz yönlendirin? Atıyorum ucuza bilet bulun bir yere uçak bileti aldm diyin sürpriz yapın. Boğazda kano turu alın. Bu haftasonu sapancaya kaçıyoruz diyin. İtiraz etmemiş ki. Deneyin. Ülkemizde ev sahibi çocuklu olmak bu diğerlerine zaman ayırabilmek kendini güvende hissetmek için başlıca şartlardan biri zaten.bence direkt etiketlemeden evvel bi düşünün.

Eşim de bunu diyecek ama ba yıl dım! İkna edelim kocaları ya çok güzel

Bence harika birisiniz benim macera anlayışımdan kaynaklı sanırım sorun çünkü farklı bir ülkede harika bir trekking turu değil de o turda kaybolmak- kızılderili kabilelerde bir süre yaşamak zorunda kalmak bana macera geliyor veya paraşütle atlamak değil de atlayıp gizemli bir adaya düşmek uçuk yazıyorum ama olay sonunu bilmemem.
Ama bir yandan da bu dediklerinizi yapmaya başlamazsam nasıl sonunu bilmediğim maceralar yaşayabilirim ki? Bu açıdan bana ilham oldun. Memur dümdüz olmak zorunda değil, çocuğu olan eve kapanmak zorunda değil teşekkürlerr

Belgeseli zaten rutin hayatımızda izliyoruz rutin dışına çıkmak isteyen birisi için ne anlamı var pek anlamadım ondan öyle söyledim. Yani bir tuşa basıp oturduğumuz yerden izlediğimiz şeyi hayatına heyecan katmak isteyen birisi ister mi ona şaşırdım.

Cocuk yaparsan daha da monotonlaşır hayat.

Yırtık pantolon var YouTube da bütün bölümlerini baştan sona izledik tavsiye ederim eğer gezi videoları izliyorsanız

Çocuğu olan eve kapanmıyor aksine kendini dışarı atacak yer arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…