Hayat çok zor

Aynılarını daha fzlisyla tüm aileye yaptım pişmanım çünkü ne kdr verirsen okdr değersizsin, ailenin hep sırtında yük olanlar daha bi kıymetli, geç farkettim hic kendine kızma farkettigine şükret ve yoluna dvm et, yoksa haklı olup kimsenin seni için tırnağını kipirdatmamasi insana kafayı yedirtir bende bi ara kinlenmistimama kimseye de bisey denmiyor kendini tuketip yuvanda da mutsuz olursun

Zamanında her şeyi yerinde, kararınca yapmış olmayı isterdim. Evet daha fazla düşündükçe kinleniyorım ve bu böyle giderse kafayı da yiyecem gibi geliyor..

Zamanında her şeyi yerinde, kararınca yapmış olmayı isterdim. Evet daha fazla düşündükçe kinleniyorım ve bu böyle giderse kafayı da yiyecem gibi geliyor..
Bende coook isterdim ama dönüş yok önüne bak yıllar cabuk geçiyor artık kendi ailen için uğraş başka çaresi yok parandan snr sağlığını da onlara verme bence

Şöyle düşün bunları eşinin ailesine yapsaydın ve karşılığında nankörlük görseydin. Ailene yapmışsın, canın kanın. Bu kadar düşünme. Borç da ödenir, biter. Kalplerini kırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…