Hayat Devam Ediyor Atv

bencede güzel bir dizi ama o yaşlı admdan iğrendimm ne vicdan varyaa torunu yaşında bir kızı alıyor böylelerini hadım edeceksin kızın sevgiliside keşke önce onu vursaydı .

Gerdek gecesi sahnesine bittiğim andı diyebilirim, gözyaşlarımı tutamadım. Adamdan tiksinti geldi bana.midem bulandı

düşüyorum da izlerken bile tahammül edemediğim bir sahneyi yaşayan o kadar kız var ki ...Ooofffff !! ne yazacagımı bilemiyorum. böylece kalsın

güzel bir dizi ama sonlarını kaçırdım elektrik kesildi bende dizinin ağrıda çekildiğine ianaıyorum bende ağrının bir ilçesindeyim yollar tanıdık ama kapadokya ne alaka anlamadım birtek dağ içinde veya o şekilde yerler kapadokya da yok doğu tarafının yollarından gecseniz neler var görürsünüz ama bellide olmaz bakarsınız ummadığınız yer olur

arkadaş lar dizinin nerede çekildiğine baktım nevşehir iline bağlı avanosta çekiliyormuş . avanos çanak çömlek atölyelerinin bulunduğu bir ilçeymiş.

çok beğendim diziyi çokkk mahsun kırmızıgül gene döktürmüş yahu
ağla ağla öldüm çok güzeldi
zaten bu adam TÜRKİYEDE ki en iyi yönetemen bence newyork'ta beş minareyide çok beğenmiştim iki kez izledim sinemada hiç sıkılmadan

Aynen valla kız bende çok etkilendim üstünden 2 gün geçti hala sahneler aklıma geliyor
Etkilenmişim baya

Son düzenleme:
nihayet izledim...öncelikle oyuncular müthiş, çok beğendim gerçekten

çocuk oyuncular güzel performans sergilemişti.Mahsun Kırmızıgül oynamasın hep yazsın,yönetsin

ayrıca neden kapadokya? doğuda başka il mi yok?

İzmir*den gelen kadın neden bu olanlara boyun eğdi anlamış değilim

Zeliha (kanıt dizisinin zeynebi) bu dizideymiş,sevindim...yalnız abisi,Berat*ın hala gözaltında olduğunu bilmiyor muydu :44:

bazı hatalar olsada özlediğim sanatçılar vardı,izlenmeye değer...

Fikret Kuşkan(Hayat*ın babası) görmek güzeldi,aynı şekilde Hayat*ın dedesini ne zaman ekranda görsem yapışıp kalıyorum

oyunculuk müthiş

diziyi izlerken kanım dondu,bu olayları gerçekten yaşayanları düşündüm içim bi tuhaf oldu

o yaşlı adamdan iğrendim.ne berbat biri öyle...insan ona bakınca korkar,kaldı birlikte olmak:26:

çok beğendim cidden etkilendim...
Fikret kuşkanın yer aldığı tüm yapımları izlerim zaten.
güzeldi haftayı merakla bekliyorum...

dizinin başında konuk oyuncularda rana cabbarın (hayatın moruk kocası) adı yazıyordu.galiba ölcek..inşallah ölürde içime serin serin sular serpilir.pis lanet bide kızza wurdu yaaa..ah ben olcam o tokat öyle atılmaz böle atılır deyip yapıştırcam bi tanee....

Nerde vuruyor o moruk hayata ben kaçırdım desem zaten dizi gerdek gecesinde bitti

2.bölümde wuruyo merwecim.bende fragmanda gördüm...ağlıcana karılık yap diyodu galiba.wuruyo sonra kızın dudağı kanıyo...geberesice....

Hiii inanmıyorummm vay kart zampara yazık yaa
ay ben ağlarım yine herhalde cuma günü hüngür foşurt olacaz galiba

vallah ben çok beğendim,harika bir yapım,inanılmaz gerçekçi,film havaında,muhteşem!artık bu benim ikinci dizim sülemandan sonra

inş dizi şehre taşınmaz böyle kalır şehre gidince olmuyor bu arada abbasın kardeşinin karısı bana hiç yabancı gelmedi sanki unutma benide gördüm gibi geldi bi kaç sezon önce hikmete aşık olan bi kadın vardı o gibime geldi

Dün yarısını seyredebildim tüylerim diken diken oldu resmen,yaşlı bir adam ve çocuk bir gelin..

Canım türkiyemin gerçeği en acı haliyle hemde,yazık yazık diyorum sadece..

Bu ülkede kumalık,çocuk gelinler, namus, töreler olduğu sürece bu düzen devam eder,bir an önce bunlara bir son verilsin artık ..

Beni unutmayı izlemedim ama eskiden Ferhunde Hanımlarda oynardı Ferhunde hanımın kızıydı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…