Hayat Devam Ediyor Atv

bunlar gerçek hayatta gerçekten de var mı yaa..çok acı çok üzücü

mutlaka vardır cnm olmazmı?

neler oluyor neler? kız kaçıp evlense bile bebeği olsa bile affetmiyorlar bazı yerlerde..bebeğin 40'ı çıksın kızıda bebeğide adı sırf "töre" diye öz kardeşine öldürtüyorlar..

nasıl mantık nasıl töre bilmem..

gulbebek, InciRecelii, esvedtas, aysunayy, WomenLove, AnGeL3432, bituful, yektaaa, almor, emotionn, birsum, derfat, pamukelma, kanada, gi.em, helinim08, MİYAVMİİİ, baby_dilay, reyhan61, zeynep_67, berranurum, ali_ye

herkes burda ne güzellll

ayy gercek dunyada varmi diyosunuz pess ya.. ne guldunyalar olduruldu bu tore yuzunden..ne acilar yasandi..daha beterleri var..

Evet bunu biraz önce annemde söyledi, ben olmaz böyle şey gercekten de böylemidir diye diye diziyi bitirdim.. Cok fenaydı kızlar yaa

Fragman mı yayınladılar canıımm ? Ben reklam verince bakmadım daha tekrar verecek diye?

evet cnm yayınladılar..kız gerdek gecesi dayak yedi bizim sapıktan..teyzede yapma etme çocuk o daha diyordu..istanbuldakilerde geliyorlar..ortalık fena karışıyor yani..

her hafta bu kadar acıklı yapmasın yaa..

haftalık ağlarız yoksa

Ben de kanalları dolaşırken açtım tam o gerdek sahnesini açmışım çok etkilendim gerçekten. Adamdan midem bulandı asıl ahlaksızlık, namussuzluk işte bu dedim böyle mantıktaki insanlar daha küçücük çocuk sayılacak kızlara resmen tecavüz edenler evlilik kisvesi altında inşallah cehennemde cayır cayır yanarlar.

kudret cok kötü fena tamam ama onunda zamanında üzerine kuma gelmiş .... erkeklere diyecek söz bulamıyorum

valla mahsun bu ben bunun filmlerinden alışığım ağlamaya..adama helal olsun vallahii ancak bu kadar iyi anlatılırdı aysunum..

haklısın canımmm adam doğuyu ordaki yaşamı özellikle çok iyi yansıtıyor..sıkmadan gerçekliğiyle..

çağan ırmak deyince hiç düşünmeden izlerim filmleri..artık mahsunda öyle benim için..gerçekten helal olsun mahsuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…