hayat enerjimi nası geri getirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çalışıyor musun okuyor musun? çalışmak insana ilaç gibi geliyor ne var n eyoksa unutuyorsun ve sporda aynı sekılde spoara baslayabılırsın

çalışıyor musun okuyor musun? çalışmak insana ilaç gibi geliyor ne var n eyoksa unutuyorsun ve sporda aynı sekılde spoara baslayabılırsın

ne yazık ki ikisi de değil. tıp mezunuyum uzmanlık sınavına hazırlanıyorum evdeyim boşum ders çalışmam lazım.

spora bugün başlayacağım en azından yürüyüş yapacağım kararlıyım.

Şu sıralar bosluktasin ve çalışmadığın için hayatındaki olumsuzlukları daha çok irdeliyorsun. Zaten ders çalışmaya oturduğunda insan ders çalışmaktan kaçınmak için gerekli gereksiz bir sürü şey düşünüyor. Çalışmaya başlayınca başkalarının derdinden kendini bu kadar düşünemezsin. Spor yap, kursa git demeyeceğim. Hayat düzenin değişmediği sürece düşüncelerin seninle kursa da gelir spora da. Artık dipte olduğuna göre yukarı çıkmana az kalmıştır. Bu bir süreç, kabullenmen ve onunla yaşamayı kabullenmen lazım.

evet öyle gerçekten başka hiçbir şey yetmiyor.

gerçekten ders de insanı umutsuzluğa itiyor

bugün tam 6 km yürüdüm üstelik topuğum kanadı yine de durmadım kendimle gurur duyuyorum

antidepresanı kestim bugün doktorumun tavsiyesiyle kes demişti zaten. haftada 3 gün en az yürüyüş yapma kararı aldım bana iyi gelecek.

bi duş şimdi sonra kuş gibi olurum umarım :)

Çok etkilendim çok sağolun yazdığınız için

uzmanlık sınavları için kurs vs olabilir ya da düzenli olarak bir kütüphaneye gidersin orada da yeni çevre edinip kafanı dağıtabilirsin

uzmanlık sınavları için kurs vs olabilir ya da düzenli olarak bir kütüphaneye gidersin orada da yeni çevre edinip kafanı dağıtabilirsin

kütüphane en mantıklısı ama bi düzen yapamadım kendime. biraz gün içim dağılmıştı toparlamaya çalışıyorum özellikle uyku saatlerimi.

antidepresanın faydası olmuş muydu ve aşk acın hafifledi mi, geçti mi

biryere gider ve sürekli birşeylere odaklanıp kendine bir hedef koyarsan yaparsın kendini de toplarsın

öyle yapıyorum

mesela hep servise arabamı sevgilimle götürürdük

bu sefer kendi başıma aldım randevumu götüreceğim

hafta sonu arkadaşlarımla bi buluşma ayarlamaya çalışıyorum vs vs gibi

şimdi de evde oturup çalışıcam

biraz hafifledi

çok ağlıyodum ilk zamanlar ruh gibiydim

ama esas etkili olan terapi bence. kadınla konuşmak bana çok iyi geliyor. hiç beni dinleyen yok çünkü hayatımda gerçek anlamda. ilk defa biri beni pür dikkat dinliyo yol gösteriyo. bu da içimi çok rahatlattı.

evet dinleyen birinin olması çok etkili. ben artık çevremdekileri de bıktırmış durumdayım. severek ayrılmam bir yana kaygı düzeyim çok fazla arttı bugünü değilde gelecekte gelir mi gelmez mi kaygısı yaşıyorum birkaç ay olamayız sonra olabiliriz ben bunu kabullenemiyorum sürekli ağlıyorum zırlıyorum mala döndüm banada bir psikiyatri yolu gözüküyo ama iyi gelir mi düşünmek istemiyorum hatırlamak istemiyorum bunu sağlar mı ilaçlar bana

valla ilaçlar insanı biraz ruhsuzlaştırıyor. sevincini de üzüntünü de azaltıyor.

eğer terapi yapan bir doktor bulursan git bence. araştır ama. çok ünlü olmasındansa hevesli olması doktorun daha önemli. mesela benimki resmen meslektaşız diye mi nedir giriş bile yapmıyor kadın. hatta süt iznine çıkcağına bana 1 saat ayırıyor. içimden geldi bebeğine hediye aldım geçende bi dahaki sefere vericem.

ama sana tavsiyem. bi defter bul. ajanda al ya da

her gün kendine pozitif bir şey yapmaya odakla. spor saç cilt bakımı yeni bi dil öğrenmek gibi şeyler. bana en çok faydası olan bu.

bi de boş zamanlarımda internette sürekli moral arttırıcı motive edici yazılar okuyorum ingilizce kaynaklarda özellikle var güzel şeyler.

bir de ünlü bir bitkisel şurup var uyku verici o bana iyi gelmişti o dönemde.

istersen relax çay da var rahatlatıcı ya da sarı kantoron çayı önermişti bi arkadaşım o da dr. bi de mavi çay vardı adını unuttum o da depresyona iyi geliyomuş ama çok içmedim. çaylar konusunda çok bilmediğim şeyleri içmiyorum ama relax çay marketlerde var içtim sevdim tavsiye ederim.

Evet ayrılığın ilk aşamasına bunlar oluyor doğru ama zaman Herşeyin ilacı

9 yıllık ilişki miydi biten ?

evet artık onsuz hayat bi tuhaf geliyor. 2-3 aydır o doğu hizmetinde diye kendimleydim ki, sevgiliyken bile tek olmak çok tuhaf gelmişti ilk 1 ay evden bile çıkmadıydım. şimdi iyice sudan çıkmış balık gibiyim.

işin kötüsü her yerde çoook fazla anımız var. evimin altındaki fırında bile birlikte kahvaltı ederdik, bildiğim her yere onu da götürdüm yazın gittiğim tatil yerlerine, gezdiğim yerlere vs vs...

yani böyleyken böyle.

Seni çok iyi Anlıyorum ve bu yaşadıkların o kadar normal ki uzun ilişkilerde genelde o kişi gözün kulağın bir organın gibi oluyor ama şunu da unutma hepimiz tekiz aslında sen ondan öncede vardın ondan sonra da var olacaksın yasamak için koltuk değneklerine ihtiyacın yok.
Özel olmazsa neden ayrıldığınızı sorabilir miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…