hayat enerjimi nası geri getirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen benimde oyle oldu, iliskinin yurumeme sebebi cogunlukla benim guvensizligim. Bu ilk sevgilimdi, onceden konustugum ama sevgili asamasina gelmedigimiz kisilerden de bu sebeple kacmisim.
Biz ilk asama ozguvenimizi guclendirmek icin biseyler yapalim bence yaninda suslenelim falan ama ilk onceligimiz bu olmasin. Kendimizden nereye kadar nefret edicez ki, işin sonu kötü olcak diye korkuyom. Kendimizi biz sevmezsek biri bizi hic sevmiyor ben bunu anladim. Magdur rolüne bürünüyorum hep, herkes güçlüsün dese de ben sanki güçsüz oldugumu kanitlama çabasına giriyom. İki dk uykuya dalmisim onu dusunerek uyandim resmen , kafamin içinde. Konustugumuz herşey aklima geliyo ama simdi yabanci burnumun direği sizliyo suan.

Hinata bence Naruto'dan baska animeye gecis yaparsaniz her sey yoluna girecek.
Tecrubeden soyluyorum. Rasengan!!

ben de mağdur rolüne giriyorum çünkü destek bekliyorum.

ama bişey fark ettim sen kendine yardım edersen insanlar da ediyor. yoksa durduğun yerde kimse seni gelip kurtarmıyor.

evet sen kendini sevmezsen kimse sevmiyor orası doğru ve seni küçük görmeye başlıyorlar çünkü kusurlarını insanların gözünün içine sokmuş oluyorsun. halbuki o kusurları göstermezsen herkes çevrende oluyor sana yaranmak için böyle de bir gerçek var! yalandan bile yanında olsalar o kalabalıklık iyi geliyor insana.

o yüzden ben de hiç sevmesem de biraz artık bu moda girmeye başladım. biraz oyun gibi geliyor insanlara rol gibi ama dünyanın düzeni böyle.

kişisel gelişim kitapları tavsiye ederim. küçükken çok okurdum iyi gelirdi gerçekten.

başbamya da güzelmiş

aslında ben etrafımdan çok bir şey istemedim. sadece huzur istedim. ailemden de eski sevgiliden de. ben kendim bir yere odaklandığımda bir köşede biraz uslu dursunlar istedim. ama ne zaman kendime odaklansam mutlaka ya ailemde sorunlar çıktı ya sevgilide. yani bir şarkıda dediği gibi "onsuz bir problemim daha eksik" tamam destek oluyordu bana fazlaca maddi manevi ama yarattığı sorunlar bana içten fazla baskı yapıyormuş.

kartanesi olma lüksü yok derken?

Hinata bence Naruto'dan baska animeye gecis yaparsaniz her sey yoluna girecek.
Tecrubeden soyluyorum. Rasengan!!
Bu animeyi bi bolum izledim, baska da izlemedim. Uzun zamam oluyor izleyeli hayatimda izledigim ilk ve tek animeydi bi bolumcuk o da keske animeden olsaydi hemen animeyi degistirirdim

kartanesi = snowflake

Yani zorluklara gelemeyen, hemen eriyen demek, o da sizde mumkun degil
Uslu durmazlar ama durmalarina da gerek yok, onlar da birey ve kendi dunyalarinda kendi eksenlerinde donuyorlar iste

Bu animeyi bi bolum izledim, baska da izlemedim. Uzun zamam oluyor izleyeli hayatimda izledigim ilk ve tek animeydi bi bolumcuk o da keske animeden olsaydi hemen animeyi degistirirdim
Ama sectiginiz karakter sizin kisili ktarifinize uymus farkinda misiniz!
Ooo baska ne animeler var da ben biraktim seyretmeyi

Bi kisisel gelisim kitabina başladım, sabah baya okudum iyi gibiydi devam edicem ona :)
Ama sectiginiz karakter sizin kisili ktarifinize uymus farkinda misiniz!
Ooo baska ne animeler var da ben biraktim seyretmeyi
Ben baslicam anime izlemeye ama bana onu hatirlatiyo hep :/
Benim kisilik tarifim derken anlamadim, olmak istediğim mi yoksa benim sahip oldugum kisilik mi? :)

"Magdur rolüne bürünüyorum hep, herkes güçlüsün dese de ben sanki güçsüz oldugumu kanitlama çabasına giriyom."

Hyuga Hinata cok utangac, gucsuz gorunen ama cok guclu bir karakterdi hatirlarsam...

anime yerine yakisikli genc Japon adamlar seyredin bence...
Johnny's Talents gibi..
Enfes showlari vardir ama kalbiniz kaptirabilirsiniz

kartanesi = snowflake

Yani zorluklara gelemeyen, hemen eriyen demek, o da sizde mumkun degil
Uslu durmazlar ama durmalarina da gerek yok, onlar da birey ve kendi dunyalarinda kendi eksenlerinde donuyorlar iste

manevi anlamını bilmiyordum. kartaneleri her biri farklı olduğundan özel eşsiz anlamında anlamını biliyordum sadece.

evet öyle bir lüksüm yok, dahası hayatın başında bocalayınca gerisi nasıl olacak diye bir karamsarlık alıyor içimi ama çok ilerilere bakmamaya çalışıyorum önce önümdeki soruna odaklanmalıyım.

uslu durmazlar ama dursalar iyi olurdu. herkese yetişemedim ve sonunda kendimi boşladım. yalnız kalmam tek çıkış yolum oldu mecburen.

Yalniz kalmak en buyuk hazinedir!
Cogu kadin bu hazinenin pesinde kosarlar ve ulasamazlar!
Kiymetini bilin bu hazinenin ve keyfine bakin!
Bu arada "snowflake" terimi daha cok Hillary'i tutanlara alt right guneylilerin verdigi bi terim
Guneyli tanidiklar yuzunden kelime dagarcigima islemis...
Onlar icin millenials= snowflakes
Trumpcilar= despicables
Hillary = Killary
Daha yazarim ama biz apolitik pembe paltolu pembe gozluklu kadinlariz...

valla evet sorumluluk azalması biraz rahatlatıyor insanı o ayrı.

keyfine bakıyorum kesinlikle... biraz rölantiye almak kendimi iyi geldi.

evet bazı terimleri duymuştum :) burda politika konuşmak yasak da diğer bölümlerde konuşulabiliyor sanırım. yönetimi de anlıyorum aslında birçok sitede artık sıkıntı politika konuşmak malum sebeplerden.

Johnny's Talents gibi..
"Magdur rolüne bürünüyorum hep, herkes güçlüsün dese de ben sanki güçsüz oldugumu kanitlama çabasına giriyom."

Hyuga Hinata cok utangac, gucsuz gorunen ama cok guclu bir karakterdi hatirlarsam...
Haha cidden olabilir, ama ben cok güçlü müyüm bilmiyorum :)
Animelerle aram yoktu iste dedigim kisi yüzünden baslamistim bi izleyip biraktim , sanki her alana hakim olmuş gibi hissediyorum.birazda öyle ama neyse..

Johnny's Talents gibi..

Animelerle aram yoktu iste dedigim kisi yüzünden baslamistim bi izleyip biraktim , sanki her alana hakim olmuş gibi hissediyorum.birazda öyle ama neyse..

bence eski sevgilin biraz narsistmiş. benimki de biraz öyleymiş ama mazlum rolü yaptığından ben pek anlayamamışım onu fark ediyorum şimdiki günlerde. o yüzden baya sarsılmışsın sen de.

bence eski sevgilin biraz narsistmiş. benimki de biraz öyleymiş ama mazlum rolü yaptığından ben pek anlayamamışım onu fark ediyorum şimdiki günlerde. o yüzden baya sarsılmışsın sen de.
Aynen öyleydi , moralim bozuk olunca mesaj atmazdi ben atana kadar. Hic merak etmez sanki hep o merak edilsin aransin isterdi

Bı geçici bir süre sadece her zaman böyle kalmayacaksın zamanla geçecek bugun değilse bile bir başla gün sana acı veren ne varsa acını doya doya yasa elbet Birgün unutacak durulacaksın

Bı geçici bir süre sadece her zaman böyle kalmayacaksın zamanla geçecek bugun değilse bile bir başla gün sana acı veren ne varsa acını doya doya yasa elbet Birgün unutacak durulacaksın

yaşıyorum ama olmuyor. yoruldum galiba artık acı çekmekten mutlu olmak istiyorum. bedenim de ruhum da yoruldu. üstelik geriye bakınca çok boş geliyor üzüldüğüm şeyler ama yaşarken engel olamıyorum şu an olduğu gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…