- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Turkandrnb
Merhabalar... Bugün annemle biraz atıştık yani ilk defa biraz sesim yükseldi çünkü artik bebek bebek diye diretmesi fazlaca tüketti beni. Istemiyorum diyerek gecistiriyorum en sonunda Allah cidden vermeyecek korkusu yasiyorum Vajinusmus olup 1 yıldır hala tedaviye cevap vermemis olmama mi yanayim aile mensuplarinin üzerime gelmesine mi dert edeyim bir yandan işi bıraktım 1 hafta oluyor sanki herkes işi biraktim diye kendi sirketimiz icin buradan calismami istiyorlar yani baska baska stres kaynaklarini önüme atıyor gibiler. Kendi rahatima düşkün biri olmadim evlendikten sonra hiç. Evlilik öncesi kendi ulkemdeyken bir elim yagda bir elim bal da idi tabiri caizse eşim de bu kadar tutumlu olmami anlamıyor. Onceki halimi de bildiği için biraz rahat davranmami istiyor ama eşimde olsa ben bunu yapamam belki zamanla olur ama su an degil hayatimin kontrolu sanki baskalarinin eline gecmis gibi hissediyorum. Sadece yazdim çünkü anlatacak destek olacak kimsem yok anlattigimda boşan dön gibi cumleler duymaktan 1 yildir usandım.