Hayat geçer mi?

Bence mutlu olmak istiyorsan ilişkide kesinlikle karşı taraf daha cok sevmeli ve ilgilenmeli,sen 1 seviyorsan o 2 sevmeli,sen 1 ilgileniyorsan o 2 ilgilenmeli inan o zaman daha guzel bir evliligin oluyor şımartılmış,kendini her zaman hakli gören adamla cok zor ilerlemek
Ben de öyle düşünüyorum. Umarım bu sefer geri adım atmam. Arasa dahi cevap vermemek istiyorum. Hep istedim ama başaramadım zaafımı biliyor bence.. Bu sefer daha güçlü durmalıyım. Artık ne kaybettiğini anlamalı.

Ohalde duygusallığa hiiç gerek Yok ..
En başında görmüş,sezmiş uzaklaşmışsınız .Tekrar ateşe atlamaya ,tekrarları yaşamaya ,kıymetli zamanı harcamaya gerek Yok .Enerjinizi bay doğruya saklayın :)

Ohalde duygusallığa hiiç gerek Yok ..
En başında görmüş,sezmiş uzaklaşmışsınız .Tekrar ateşe atlamaya ,tekrarları yaşamaya ,kıymetli zamanı harcamaya gerek Yok .Enerjinizi bay doğruya saklayın :)
Nedense karşıma o kadar değişik insanlar çıkıyor ki. Bahtsızım bu konuda sanırım. Arkadaşlarım bile der yani “nasıl çekiyorsun bu tip insanları böyle” diye. Kimisi birini bulur o kişi evleneceği kişidir kimisi ise düşe takıla yorulur benim gibi. Yani gerçekten düzenimi kurayım istiyorum pek bir şeyde gözüm de yoktur. Huzur tek istediğim. Ama olmayınca olmuyor işte

Oturum bos bir vaktinizde bdv de acilan anaci erkek konularini okuyun
Sonra karar verin ne yapacaginiza

Herkes ailesini sevmeli ve duskun olmali ama yetiskin bir insan bagimsiz bir birey olmalidir
Kendi cekirdek ailesini kurduktan sonra da onceligi cekirdek ailesi olmali

Ama turkiyede bunu beceremrmis milyonlarca adami okuyoruz burada

Oturum bos bir vaktinizde bdv de acilan anaci erkek konularini okuyun
Sonra karar verin ne yapacaginiza

Herkes ailesini sevmeli ve duskun olmali ama yetiskin bir insan bagimsiz bir birey olmalidir
Kendi cekirdek ailesini kurduktan sonra da onceligi cekirdek ailesi olmali

Ama turkiyede bunu beceremrmis milyonlarca adami okuyoruz burada
Çok haklısınız. İnanın yaşamadan ben de böyle bir şey bilmezdim. Yani insan hiç yaşamasa, bir erkeğin annesine falan düşkünlüğü çok hoş gelir kulağa. Ama işin içinde olunca hiç de öyle değil. Yani bir kız annesine düşkün olabilir ama erkek dediğin daha bi olgun daha ayakları üstünde tek başına durması lazım ya. Şansım yokmuş

Şehir bile değiştirdim şu an uzaklaşmak için. Psikolojik olarak zayıf düştüğüm bir anda aramayım diye numarasını bile sildim. Sosyal hesaplarda birbirimizi de takip etmiyoruz artık. O kadar saçma bir şekilde kopardık ki bağlarımızı;söylediğim bir şeye inanmayıp yalan söylediğimi düşünüyor. Çevresindeki her insana beni engelletti, numaramı sildirdi. Böyle bir çocukluk olabilir mi? Şimdi biz aramızdaki sorunu halletsek bile artık cümle aleme reklam olmuş durumdayız. 31 yaşındaki adam bunu mu yapar ?
Her şerde bi hayır vardır onun böyle yapması sizin hayrınıza çünkü adam her yönden sıkıntılı belki bu sayede kurtulacaksınız

Çok haklısınız. İnanın yaşamadan ben de böyle bir şey bilmezdim. Yani insan hiç yaşamasa, bir erkeğin annesine falan düşkünlüğü çok hoş gelir kulağa. Ama işin içinde olunca hiç de öyle değil. Yani bir kız annesine düşkün olabilir ama erkek dediğin daha bi olgun daha ayakları üstünde tek başına durması lazım ya. Şansım yokmuş
Bende cevremde hic boyle insanlar gormedim
Asil sorun bunlari yetistiren kadinlarda
Sadece erkek degil boyle kadin analari da var burada okuyoruz konularini
Ciddi anlamda psikolojik sorunu olan insanlar kendileerine bagimli cocuklar yetistirmisler , yazik gercekten

Bi erkekte olması korkutucu olan iki özellik de var eski sevgilinizde,bırakın eskide kalsın,bugün çarşıda bi adam eşine o kadar bağırdı ki kadının ne salaklığını bıraktı ne gerizekalılığını hoş da bü kadındı,adama herkes bize bakıyor diyor adam hala söyleniyor anladıgım kadarıyla kadın evde bişe unutmuş,ve şuan biz tatildeyiz onlar da tatilciydi,yani unutulmuş olan şey en fazla ne olabilir ki keyifli bi zaman geçirmeye gelmişler ve adam burnundan getiriyor,adam bağırdı ben gerildim,kaçın şu sinirli adamlardan ya,hiçbir şey için bu psikolojik şiddet çekilmez yani

Aşırı bi tutarsızlık varsa bilemem ama bi adam annesine ailesine ne kadar düşkünse ne kadar değer veriyorsa yarın kendi eşine ailesine de o kadar düşkün olur o kadar değer verir diye düşünüyorum ben.
25 yili askin tecrubemle yanlis dusunuyorsunuz,o herkes icin gecerli degil. Eyer ailesine deger verip kendisininde bir aile kurdugunu idrak edemeyip,dengeyi kuramazsa esi icin tam bir husran oluyor. Onuda ancak evlendikten sonra gorup anliyorsunuz:(( Konu sahibi lutfen bu yazdiklarimi goz onunde bulundur derim:))

25 yili askin tecrubemle yanlis dusunuyorsunuz,o herkes icin gecerli degil. Eyer ailesine deger verip kendisininde bir aile kurdugunu idrak edemeyip,dengeyi kuramazsa esi icin tam bir husran oluyor. Onuda ancak evlendikten sonra gorup anliyorsunuz:KK43:( Konu sahibi lutfen bu yazdiklarimi goz onunde bulundur derim:))
O konuda haklısınız kesinlikle tutarsızlık dengesizlik mevcutsa o farklı bi durum. Ama bazıları annesini seven erkekten kaçıyorlar ya onu dedim ben.

Bu mesaja gelen cevap nasi dış hekimiyim diye başladı aklım almıyor .
Alninizada yazın hanımefendi nick kurtarmamış sadece.
Hanfendi birincisi diş hekimiyim diye anlatmamdaki sebep mesleğim var ve ekonomik durumum da çok şükür yerinde yani hiçbir erkeğe mecbur değilim demek istedim. Malum bu zamanda maalesef ki mesleği olmadığı için ekonomik özgürlüğe sahip olmadığı için boşanamayan onca kadınımız var ya da sırf bu yüzden hayatım kurtulsun diye evlenen insanlar var. Bardağın boş tarafına bakmayı seçerek bir şey elde edemezsiniz? Ha bir de profildeki adımın da bu olmasının sebebi şu: bilmiyorsunuz tabi ama ben bu sayfanın sağlık bölümünde diş sağlığı ile ilgili insanları bilgilendiriyorum, sorularını yanıtlıyorum her gün kontrol ediyorum platformu bir şey danışmak isteyen biri var mı soru sormuş mu diye. İnsanlara yardım etmek için buraya üye oldum, insanlar kimsin necisin diye tek tek sormasın tek tek de açıklamayayım diye de adımı bu şekilde düzenledim. Yoksa çok şükür kimseye ne hava atmaya ihtiyacım var ne de başka şeye. Daha güzel bakmayı diliyorum size

25 yili askin tecrubemle yanlis dusunuyorsunuz,o herkes icin gecerli degil. Eyer ailesine deger verip kendisininde bir aile kurdugunu idrak edemeyip,dengeyi kuramazsa esi icin tam bir husran oluyor. Onuda ancak evlendikten sonra gorup anliyorsunuz:KK43:( Konu sahibi lutfen bu yazdiklarimi goz onunde bulundur derim:))
Çok ama çok haklısınız.. söylediklerinizi dikkate alacağım 25 yıl dile kolay.. daha yolun başındayken yanlış yapmamak için sizin gibi tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim. Allah razı olsun yol gösterdiniz. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Maddi özgürlüğüm var demek ayrı bir şey dış hekimiyim diye girmek bambaşka .
Ben de size kimlik diliyorum .mesleginizden bagimsiz bir kimlik.

Hanfendi birincisi diş hekimiyim diye anlatmamdaki sebep mesleğim var ve ekonomik durumum da çok şükür yerinde yani hiçbir erkeğe mecbur değilim demek istedim. Malum bu zamanda maalesef ki mesleği olmadığı için ekonomik özgürlüğe sahip olmadığı için boşanamayan onca kadınımız var ya da sırf bu yüzden hayatım kurtulsun diye evlenen insanlar var. Bardağın boş tarafına bakmayı seçerek bir şey elde edemezsiniz? Ha bir de profildeki adımın da bu olmasının sebebi şu: bilmiyorsunuz tabi ama ben bu sayfanın sağlık bölümünde diş sağlığı ile ilgili insanları bilgilendiriyorum, sorularını yanıtlıyorum her gün kontrol ediyorum platformu bir şey danışmak isteyen biri var mı soru sormuş mu diye. İnsanlara yardım etmek için buraya üye oldum, insanlar kimsin necisin diye tek tek sormasın tek tek de açıklamayayım diye de adımı bu şekilde düzenledim. Yoksa çok şükür kimseye ne hava atmaya ihtiyacım var ne de başka şeye. Daha güzel bakmayı diliyorum size

Anneciginle yasa canım derim öyle erkekten bi halt olmaz
Kardeşi de kendi de bu gidişle evlenemez zaten. Yani bu yaşa gelmiş iki insanın da hiç mi uzun ilişkisi olmaz aklım almıyor. Çevresindeki tüm arkadaşları evlendi çoluğa çocuğa karıştılar.

Maddi özgürlüğüm var demek ayrı bir şey dış hekimiyim diye girmek bambaşka .
Ben de size kimlik diliyorum .mesleginizden bagimsiz bir kimlik.
Mesleğimle gurur duyuyorum. Kimliğime yansıyan kısmını da çok seviyorum. Bundan rahatsız olmak size kalmış. Bakın burada bunca kadın benim mesajımı okudu ama tek rahatsız olan sizsiniz. Kimse hiçbir konuda ulu değildir. Diş hekimi olunca da bir şey olmuyor zaten gözünüzde büyüten sizsiniz. Bakın ben buraya gelmiş sorunum için sizlere fikir danışıyorum. Burada sohbet ediyoruz birbirimize yardım etmek için varız. Gerçekten aklım almıyor insanları ama normal geliyor artık gülüp geçiyorum

Ardına bile bakma, yakma başını.

Daha birey olamamış 30 Luk ergenler, yetmiyormuş gibi bir de ailesinin ağzıyla iş yapan parazitler, lütfen magma altında yasasinlar.

Okumuş meslek sahibi olmuşsun ne güzel uğraşma derim ben.

Ardına bile bakma, yakma başını.

Daha birey olamamış 30 Luk ergenler, yetmiyormuş gibi bir de ailesinin ağzıyla iş yapan parazitler, lütfen magma altında yasasinlar.

Okumuş meslek sahibi olmuşsun ne güzel uğraşma derim ben.
Mesajın bana o kadar umut oldu ki, içime su serpercesine.. Desteklerinizi görmek o kadar giç veriyor ki anlatamam. Dilerim tüm istediklerin gerçek olur hayatında. Ne istiyorsan Allah daha fazlasını versin..
aklımdan da kalbimden de çıkarmak için elimden geleni yapacağım artık. Belki de sırf bu yüzden gerçekten benim hayatımı değiştirecek kişiyi hayatıma sokamıyorumdur. Allah bir kapıyı kapar diğerini açarmış.. dilerim öyle olur

Back
X