Hayat hep calisarak hep yetersizlik duygusuyla mi gececek?

Sen anteptesin diye biliyorum. Bu yaşadıkların o kadar normal ki orası için ben de senin kadar olmasa da iyi bir eğitim ve meslek sahibiyim eşimin memlekete gidince oralara yakın bi yer; herkes benden bilmiş herkes benden havalı en gariban benim sanki. Sen nasıl şu mesleği yapıyorsun diyen bile var. Milletimiz genel olarak böyle. milletin ne düşündüğünü çok takıyorsun. Takma. Ben genel olarak isimde bunun gibi mobing sayılabilecek şeyler yaşayınca ya çok çalışıp onların üstü olmaya çalışıyorum ya da iş yeri değiştiriyorum. Iki günlük dünya için bu kadar canını sıkmaya değmez

Sorunlardan kaçılmaz ki... Nereye gidersen git o kafa da seninle gelecek. Mutlu değilsen cennete de gitsen aynı.
Buna kesinlikle katılıyorum, huzur önce içten başlıyor ama büyük şehirler insana daha fazla sorun, stres yüklüyor. Sakin yerlerde hayat daha yavaş akıyor.

Ben çalıştıkça rahatlıyorum. Bir işe yaradığımı hissediyorum. Onun dışında ev işi vs nefret ediyorum
Ev işi kadar gereksiz bişey yok şu hayatta bugun temizle yarın yine pis şimdi pişir yarın yine yemek yok şimdi yıka akşam yine bulaşık bu ne bicim hayat

Konularını okudum duygusal bosluktasin ailenden de uzaktasın. Hayat sadece çalışarak geçmez sadece tabiki bekar kadınsın gez toz istedigini yap

Herkes başkasının lideri olmak zorunda mı? Belki de siz sadece kendi kendinizin, belli durumların liderisinizdir. Mesela ben öyleyimdir. Başkalarını yönetemem ve yönetmeyi, uğraşmayı da sevmem. Ama bu pasif olduğum anlamına gelmez. Herkesin aynı vasıflara sahip olmasını istemek bir zulümdür. Lütfen bu zalimliğe kendiniz için izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…