- 4 Ekim 2012
- 16.713
- 33.058
- 798
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Maalesef bu var. Katılmayan taş olurSadece senin işarkadaşları değil, bence genel olarak toplumda böyle bir sorun var. Sokaktaki sıradan insan evladının burnu bile kaf dağında kendini bir nane sanıyor sanırsın atomu parçalıyor, sanırsın dünyanın tek sahibi ... Herkes aşırı hadsiz ve terbiyesiz.
Türkiye'ye gelince daha iyi olacağını düşünmüştümBen de çalışmayı seviyorum ama bu kadar değil
Gelecek ben eminim. Biz yeter ki isteyelim eninde sonunda geliyor. Kimin depresyonu sonsuza kadar sürmüş değil mi?İnşallah bana da o bitiş gelir
Salin kendinizi ya nasip deyip akışına birakin kimseyi mutlu etmeye çalışmayın kimseden beklentiniz olmasın bak nasıl mutlu olacaksınız...6 yaşında okumayı soktugumden beri çalış çalış sürekli bir sınav sürekli bir yarış rekabet. Asla yeterli olmuyorsun hep birileri seni eleştiriyor hep birileri senden daha fazla bir şeyler bekliyor asla yeterli değilsin mesai yapıyorsun eve geliyorsun ama mesai bitmiyor, daha da okuman gerekiyor, çalışman, ufkunu açman, yoksa hemen elestiriliyorsun begenilmiyorsun performansına düşük veriyorlar uyariyorlar. Birçok kişiye göre şanslı ayrıcalıklı bir insanım gelirim fena değil ailem var dostlarim var ama bu da ne biçim bir yaşam bilemiyorum yani haftasonlari bazen hiçbir şey yapmadan uyuyarak geçiyor evimi bile toplayasim yok, toplasam da temiz evden zevk de almıyorum, hiçbir şeye vakit yok yapayalnız bir yaşamım var arkadaşlarım var ama çoğu uzakta, bu şehirde en fazla tanıdıklar var. Bazen insanlarla buluşmak külfet gibi geliyor zevk alamıyorum. İnsanlara çok ofkeleniyorum hele hadsiz hadsiz salak salak konuşmalara tahammülüm kalmadı ama belli de etmiyorum duygularımı. Doktor gizli depresyondasin dedi ilaç başladı. Dertleşmek istedim sadece.
ben onun bir konusunu hatırlıyorum, yıllık izin mi ne almıştı izindeyken bile iş istemişlerdi tatili zehir olmuştu kızın yani. ve istedikleri işi de yaptı diye hatırlıyorum, büyük günahlardan biri bence yıllık izindeyken iş yapmak.Konu sahibesi yurtdışı deneyiminiz var, yabancı diliniz zaten var eğitminiz var siz yeterli değilseniz kim yeterli söyler misiniz?
İşyeriniz 5 para etmez öncelikle bunu söyleyeyim, yani ben o işi gayet nitelikli şekilde yaptığınıza eminim ama bir bk beğenmemek ülkemizin milli sporlarından. O sizi beğenmeyenler sizden daha nitelikli mi, verseniz o işi daha iyi mi yapar? Hiç sanmıyorum.
Hayatlarımız ve eğitimlerimiz benzese de ben asla yetersiz hissetmedim çünkü işyerim destekleyici bir işyeri. Siz yetersiz değilsiniz, iş arkadaşlarınız b.k gibi maalesef.
Eee yani şantiyeye gitmiş birine acil yazıp mail atmak cidden kafasızlık, mail attığın kişi ne yapsın ofiste değil ki sana istediğin şeyi bulsun yollasın Allahın dağındaBu kadar kafasız bir insan zaten hadsizdir de geçer karşına seni eleştirir. O zaman sen de karşısına geçip diceksin ki
sen canım kardeşim kör müydün şantiyeye gittiğimi bilmiyor muydun? ben sana dağın başından nasıl yardımcı olayım??
Yani insan hakları örgütündeki Avrupalı kibar, zamanına saygılı işarkadaşını burda bekleme. Burdaki iş arkadaşların ünv mezunu hödükler gördüğüm kadarıyla. Madem saygısızlık yapıyorlar birine haddini bildir, 3ye haddini bildri 3. cevap veremez. Sürekli birilerin had bildirmek çok yorucu biliyorum, ama böyle çok mütevazisin o yüzden insanlar kendilerini bir halt sanıyor. Son cümledeki hıyara misal ben ünv sınavı 47.siyim sen ne haltsın ki benim başarıma laf ediyorsun demeliydin.
Sadece senin işarkadaşları değil, bence genel olarak toplumda böyle bir sorun var. Sokaktaki sıradan insan evladının burnu bile kaf dağında kendini bir nane sanıyor sanırsın atomu parçalıyor, sanırsın dünyanın tek sahibi ... Herkes aşırı hadsiz ve terbiyesiz.
Türkiyeyi özledin biliyorum bir noktadan sonra vatan özlemi çok geliyor ama bu kaba ve saygısız insanlar seni ilk yılında bıktırmış. Ben de dönücem ama bakalım ne yapıcam
kusura bakmayın araya giriyorum ama bağlayan şey sevgili olmasın bence. yani bir insan olmasın. hayvan olabilir, kariyer, eğitim, para gibi amaçlar olabilir fakat aman diyelim sevgili denen şey insanı göklere çıkarır yere de fena çakar, duygusal çöküntüsü daha ağır olur.Hayatını bir amaca bağlamalısınEn buyuk kk Bu bir sevgili olabilir, Çocuk, evcil hayvan, kariyer, eğitim, gelir... ama her gün seni hayata çelik halatlarla bağlayacak bir sebebin olmalı.
İşini sevmiyorsan istifa et. Hürriyetin seyahat Eki oluyor. Bazen bakıyorum. Metropol hayatlarını terk edip, sırt çantasıyla dünyayı gezen insanların hikayeleriyle dolu. Bana böyle radikal bir karar verdikleri için çok cesur geliyorlar. Geçen TV.de bir program gördüm. "Başka bir hayat mümkün" adı. Küçük sahil kasabalarına yerleşen beyaz yakalıları konu ediyor. İş hayatının kaosu bizi hayattan keyif almayan insanlar haline getirebiliyor. Belki de tek ihtiyacımız olan biraz frene basmak
İzledim onu özellikle sınırlar serisini çok beğendim ama uygulamamıyorum
Hayatını bir amaca bağlamalısınEn buyuk kk Bu bir sevgili olabilir, Çocuk, evcil hayvan, kariyer, eğitim, gelir... ama her gün seni hayata çelik halatlarla bağlayacak bir sebebin olmalı.
İşini sevmiyorsan istifa et. Hürriyetin seyahat Eki oluyor. Bazen bakıyorum. Metropol hayatlarını terk edip, sırt çantasıyla dünyayı gezen insanların hikayeleriyle dolu. Bana böyle radikal bir karar verdikleri için çok cesur geliyorlar. Geçen TV.de bir program gördüm. "Başka bir hayat mümkün" adı. Küçük sahil kasabalarına yerleşen beyaz yakalıları konu ediyor. İş hayatının kaosu bizi hayattan keyif almayan insanlar haline getirebiliyor. Belki de tek ihtiyacımız olan biraz frene basmak
Sizi mutlu eden seylerı yapın paranızda var bırazda terapi alın .Bence ılactan daha ıyı gelıcek .Bana da oluyor .boşandım çalışıorum çocugum yok bazen bırıkım yapıorum neye bırıktırıorum acaba dıorum6 yaşında okumayı soktugumden beri çalış çalış sürekli bir sınav sürekli bir yarış rekabet. Asla yeterli olmuyorsun hep birileri seni eleştiriyor hep birileri senden daha fazla bir şeyler bekliyor asla yeterli değilsin mesai yapıyorsun eve geliyorsun ama mesai bitmiyor, daha da okuman gerekiyor, çalışman, ufkunu açman, yoksa hemen elestiriliyorsun begenilmiyorsun performansına düşük veriyorlar uyariyorlar. Birçok kişiye göre şanslı ayrıcalıklı bir insanım gelirim fena değil ailem var dostlarim var ama bu da ne biçim bir yaşam bilemiyorum yani haftasonlari bazen hiçbir şey yapmadan uyuyarak geçiyor evimi bile toplayasim yok, toplasam da temiz evden zevk de almıyorum, hiçbir şeye vakit yok yapayalnız bir yaşamım var arkadaşlarım var ama çoğu uzakta, bu şehirde en fazla tanıdıklar var. Bazen insanlarla buluşmak külfet gibi geliyor zevk alamıyorum. İnsanlara çok ofkeleniyorum hele hadsiz hadsiz salak salak konuşmalara tahammülüm kalmadı ama belli de etmiyorum duygularımı. Doktor gizli depresyondasin dedi ilaç başladı. Dertleşmek istedim sadece.
Bu konu hakkında bılgı alabılırmıyımMavi oda diye bir bölüm var ben şu an ona devam ediyorum ayda 15 TL ama her şeyi en baştan sistematik bir şekilde anlatıyor. Sırasıyla gidiyor her şeyde. Yine de aklınızda bulunsun derim ben.
Siz mükemmel, tam, eksiksiz olunca ne olacak. İnsanlar sizi eleştirmeyince, kusursuz görünce ne hissedeceksiniz. Çözüm bunun cevabında. Mükemmeliyetçi ebeveyniniz vardı muhtemelen. Sizde de mükemmeliyetçilik var. Çocuğunuz olmadan muhakkak yardım alın bu duygular ona da geçmesin. Yapınızin tam tersi arkadaşlıklar edinin. Rahat, komik, dünya yansa umrunda olmayan. Onlardan rahat olmayı öğrenin çaktırmadan.6 yaşında okumayı soktugumden beri çalış çalış sürekli bir sınav sürekli bir yarış rekabet. Asla yeterli olmuyorsun hep birileri seni eleştiriyor hep birileri senden daha fazla bir şeyler bekliyor asla yeterli değilsin mesai yapıyorsun eve geliyorsun ama mesai bitmiyor, daha da okuman gerekiyor, çalışman, ufkunu açman, yoksa hemen elestiriliyorsun begenilmiyorsun performansına düşük veriyorlar uyariyorlar. Birçok kişiye göre şanslı ayrıcalıklı bir insanım gelirim fena değil ailem var dostlarim var ama bu da ne biçim bir yaşam bilemiyorum yani haftasonlari bazen hiçbir şey yapmadan uyuyarak geçiyor evimi bile toplayasim yok, toplasam da temiz evden zevk de almıyorum, hiçbir şeye vakit yok yapayalnız bir yaşamım var arkadaşlarım var ama çoğu uzakta, bu şehirde en fazla tanıdıklar var. Bazen insanlarla buluşmak külfet gibi geliyor zevk alamıyorum. İnsanlara çok ofkeleniyorum hele hadsiz hadsiz salak salak konuşmalara tahammülüm kalmadı ama belli de etmiyorum duygularımı. Doktor gizli depresyondasin dedi ilaç başladı. Dertleşmek istedim sadece.
Bende depresyonda olabilir misiniz acaba diyecektim. Vallahi zorla çıkın gezin. Arkadaş şart değil sabah çıkın yürüyün. Sahile karşı bir kahve için.. Sokağa çıkıp insana karışmak için çaba sarfedin. Başka türlü gitmiyor o meret.6 yaşında okumayı soktugumden beri çalış çalış sürekli bir sınav sürekli bir yarış rekabet. Asla yeterli olmuyorsun hep birileri seni eleştiriyor hep birileri senden daha fazla bir şeyler bekliyor asla yeterli değilsin mesai yapıyorsun eve geliyorsun ama mesai bitmiyor, daha da okuman gerekiyor, çalışman, ufkunu açman, yoksa hemen elestiriliyorsun begenilmiyorsun performansına düşük veriyorlar uyariyorlar. Birçok kişiye göre şanslı ayrıcalıklı bir insanım gelirim fena değil ailem var dostlarim var ama bu da ne biçim bir yaşam bilemiyorum yani haftasonlari bazen hiçbir şey yapmadan uyuyarak geçiyor evimi bile toplayasim yok, toplasam da temiz evden zevk de almıyorum, hiçbir şeye vakit yok yapayalnız bir yaşamım var arkadaşlarım var ama çoğu uzakta, bu şehirde en fazla tanıdıklar var. Bazen insanlarla buluşmak külfet gibi geliyor zevk alamıyorum. İnsanlara çok ofkeleniyorum hele hadsiz hadsiz salak salak konuşmalara tahammülüm kalmadı ama belli de etmiyorum duygularımı. Doktor gizli depresyondasin dedi ilaç başladı. Dertleşmek istedim sadece.
çok doğru demişsiniz, zıt arkadaşlıklar edinmek kuruntularınızı fark edip uzaklaşmanıza çok yardımcı olur..Siz mükemmel, tam, eksiksiz olunca ne olacak. İnsanlar sizi eleştirmeyince, kusursuz görünce ne hissedeceksiniz. Çözüm bunun cevabında. Mükemmeliyetçi ebeveyniniz vardı muhtemelen. Sizde de mükemmeliyetçilik var. Çocuğunuz olmadan muhakkak yardım alın bu duygular ona da geçmesin. Yapınızin tam tersi arkadaşlıklar edinin. Rahat, komik, dünya yansa umrunda olmayan. Onlardan rahat olmayı öğrenin çaktırmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?