Sağolun evet bendimBi ara burnunu yazıp duran biri vardı o diz miydiniz? Allah yardımcın olsun
Hayır daha kötü şeyler yaşadım herşeyi buraya yazilmiyor malesef.Bir ask acin bir de burun sancin var anladigim kadariyla. bu mu seni herseyden korkutan? Insanlar ne dertler ne sorunlar yasiyor. Farkli bir doktora gidip burnunu duzelttirebilirsin. O eski sevgiliyi de uzak tut kendinden sakin guvenme. Sonra isine de donersin rahatca
Yok o kadar kötü değil eskisi kadar iyi değil.Ben olsam napardim...
Yanınızda olmaya çalışan adamdan uzak dururdum
Başka birndoktora gider bir çaresi var mı neler yapılabilir diye araştırırdım
Ve bir an önce işime dönerdim .
İnsan içine çıkamayacak kadar mı kötü? siz mi abartiyorsunuz onu anlamadım. Yani yapan cerrah söyle bir bakmistir oluru vardır diye dusunuyorum
Haklısınız Denize düştük yılana sarıldık daha kötüsü de olabilirdi şükür etmek lazimınsanlar kaza gecırıyor donusu olmayan agır hasarlar kalıyor bedenlerınde bazı seylere sukretmek lazım kı bence burnun da duzeltılmeyeck bısey yoktur baska dr a gıdersın baska yöntemler denersın ama senın hayatını bu kadar etkıleyen eskı sevgılıye umut baglama su durumda asla
eskı sevgılıne sakın guvenme hayatta aksılıkler olabılır herseyı duzeltırsın ama sana onca sey yasatan adama guvenmekle hata yaparsın[/QUOTE Haklısınız bana bunca kötülük yapan adam zor durumunda daha kötü belalar açar bana
Ya evlilik falan düşünecek durumda değilim. Sadece eski halime dönmek istiyorum.Muhtemelen eski sevgilinle evlenirsin. Birkaç tane daha doktora git çaresi elbet vardır burnun için
Kaç tane doktora gittim kötünün iyisi olur eskisi olamaz sadece orta yol bulunur deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?